Audi RS-modeller du kan kjøpe hos oss

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

Audi RS forhandler

Som Audi Sport forhandler har vi muligheten til å bestille de råtøffe Audi RS modellene til deg som kunde. I tillegg har vi mulighet til å gjennomføre service og eventuelle reparasjoner av din Audi RS.

RS-modellene er den sportslige toppmodellen i de respektive modellseriene. Her er det maksimal sportslighet og høy ytelse som gjelder, uten å gå på kompromiss med viktige funksjoner. Med en Audi RS kan du nyte følelsen og kraften av en ekte sportsbil, samtidig som du får en funksjonell hverdagsbil eller familiebil. RS-modeller fra Audi gir ikke avkall på det ene eller det andre, de skaper en uslåelig kombinasjon som henter det beste fra begge verdener.

Ønsker du deg en Audi RS modell? Da er du hjertelig velkommen til oss!

Audi RS e-tron GT

Audi RS e-tron GT gjør 0-100 km/t unna på kun 3,3 sekunder! Med et bredt, lavt karosseri og lang akselavstand er bilen både sportslig og godt egnet for hverdagskjøring. Bilen har en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 465 km ved blandet kjøring (WLTP), og batteriet lader fra 5% til 80% på kun 22,5 min.

Audi RS Q8

Den nye Audi RS Q8 er en stor SUV stappfull av kraft og spenning, med en ytelse på et helt nytt nivå. Med 600 hk er Audi RS Q8 den kraftigste SUV-modellen fra Audi Sport.

Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant kombinerer ytelsene til en sportsbil med elegant design og praktiske løsninger. Det gjør bilen godt egnet både når du skal i forretningsmøte og på familieutflukt. Spekket med en 4,0-liters V8-biturbo TFSI-motor, 600hk og quattro firehjulstrekk.

Audi RS 4 Avant

Det er fullt mulig å lage en bil som har ytelsen til en sportsbil og samtidig fungerer som en praktisk familiebil. Det er Audi RS 4 Avant et bevis på. Den 2,9-liters V6-TFSI-motoren i Audi RS 4 Avant yter hele 450 hk, og bilen gir deg god komfort og en imponerende kjøreopplevelse.

Audi RS 5 Sportback

Audi RS 5 Sportback er en praktisk bil med høy komfort og sportslig kjøredynamikk på et høyt nivå. Markante RS-designelementer forsterker det sportslige uttrykket og quattro firehjulsdrift sørger for kraftfulle kjøreytelser. Under panseret på Audi RS 5 Sportback skjuler det seg en kraftig V6-TFSI-biturbomotor på 2,9 liter med 450 hk.

RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback har et slående design og spreke ytelser. Bilen er både elegant og muskuløs med coupéaktige linjer, tangorød lakk og råsterk V8-TFSI-motor.

Audi RS Q3

Den nye kompakte SUV-sportsmodellen Audi RS Q3 forener atletisk design og med praktiske løsninger. Den prisbelønte 2,5-liters TFSI-motoren og quattro firehjulsdrift garanterer mye moro bak rattet.

Audi RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback er en kompakt SUV-coupé-crossover. Under panseret har den en 2,5-liters TFSI-motor som yter 400 hk.

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.