Volkswagen Nyttekjøretøy

Er du usikker på hvilken Volkswagen Nyttekjøretøy som er riktig for deg? Vi i Albjerk Bil Lier hjelper deg med å finne bilen som passer deg og dine behov. Bestill prøvekjøring og opplev innovasjoner som sørger for å gjøre kjøreopplevelsen ekstra komfortabel og trygg.

Nyttekjøretøy tilpasset deg og dine behov!

Hos Albjerk Bil Lier får du ditt nye Nyttekjøretøy tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av et nytt Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest solgte arbeidsplass på fire hjul får du hos oss, og du kan velge mellom flere ulike modeller. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil, og den gode følelsen får du hos oss.

ID. Buzz Cargo

Vi utvider ID.-familien nok en gang og vekker ikonet til live! ID. Buzz-modellene vil tilbys i to ulike varianter; personbilutgaven ID. Buzz elbil og varebilutgaven ID. Buzz Cargo elvarebil.

Nye Amarok Pickup

Amarok er tilbake med sitt 100% nye og røffe design - både innvendig og utvendig. I kombinasjon med suverene offroad-egenskaper, er det liten tvil om hvem som er kongen av premiumsegmentet for pickuper.

Caddy Cargo

Norges mest solgte varebil i sitt segment!

Transporter varebil

Nå kan du bestille eller prøvekjøre nye Transporter 6.1 varebil som kommer i ny drakt! Transporter varebil er Norges mest solgte i sitt segment, og det er ikke uten grunn.

e-Crafter varebil

e-Crafter er Volkswagen Nyttekjøretøys store helelektriske varebil med 4MOTION firehjulstrekk

Crafter varebil

Crafter varebil har beste lasteevnen i sin klasse – med hele 1 311 mm åpningsbredde på skyvedør, høyest lasterom på opptil 2 196 mm, 100 mm lavere lastekant og nyttelast på opptil 1 278 kg*.

Caddy Maxi Personbil

Caddy Maxi er en utmerket flerbruks- og familiebil med sine 7 seter og ISOFIX-fester for enkel montering av barneseter.

Caravelle personbil

Familiebil som gir deg rikelig med plass og tilbyr opptil 9 seter (8 passasjerseter + ett førersete). Og det beste av alt, du har fortsatt plass til bagasje!

Caravelle varebil

Caravelle varebil tilbyr et meget høyt standardutstyrsnivå sammenliknet med det du får i vår Transporter varebil eller andre varebiler på markedet. Det er summen av alt det “ekstra” som gir Caravelle et personbilpreg.

Multivan

7-seters eksklusiv persontransport

Multivan eHybrid

Romslig, ladbar familie-hybrid!