Prøvekjør Volkswagen

Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med Volkswagen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til Albjerk Bil Lier!

Nybil personbil

Hos Albjerk Bil Lier får du bilen tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av ny Volkswagen personbil. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil og den gode følelsen får du hos oss.

NOK
NOK

ID.3 1ST

Vil du bli en av de første til å oppleve en ny form for elektrisk mobilitet? Nå kan du forhåndsbestille spesialutgaven ID.3 1ST til under 330.000 kroner!

e-Golf

Gjerrigknarken e-Golf en av markedets gjerrigste elbiler på strømmen og nå kan du spare store beløp.

e-Golf Exclusive

Nå får du nå et supertilbud på et begrenset antall e-Golf Exclusive med ny pris! Modellen er proppfull med utstyr du vil sette stor pris på.

e-UP Range

Vurderer du å bytte til elbil? Volkswagen e-up! Range Entry gjør valget enkelt. Den lille elbilen byr nemlig på mye kjøreglede og lengre rekkevidde på inntil 258 km (WLTP).

Polo

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene.

Tiguan

Volkswagen Tiguan er en fullverdig SUV og familiebil, med en romslig kupé med god plass til barneseter.

T-Roc 4MOTION

Vår populære T-Roc SUV er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? Ta en titt på denne lekre bilen.

Passat GTE

Vi har vinterkampanje på den nye hybriden Passat GTE med biler for rask levering!

Passat Alltrack

Med Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn kan du kjøre utenfor allfarvei. Offroad-egenskaper og firehjulstrekk gjør at du også kan ta en avstikker fra motorveier og bygater i all slags terreng. Vi har få biler for rask levering!

På tide med service?

Er du eier av en Volkswagen som er 5 år eller eldre? Nå har vi ekstra gunstig pris på service til din bil, enten du har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver eller -klosser, støtdempere eller registerreim.

Bruktbilkampanje

Ønsker du deg ny bruktbil? Nå har vi minimum 20.000kr* i innbytte hos oss på Albjerk Bruktbilsenter!