Prøvekjør Volkswagen

Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med Volkswagen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til Albjerk Bil Lier!

Volkswagen personbil

Hos Albjerk Bil Lier får du bilen tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av ny Volkswagen personbil. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil og den gode følelsen får du hos oss.

ID.4 GTX med firehjulstrekk

ID.4 GTX med firehjulstrekk fra kun 461 900,-*! Bestill og prøvekjør bilen hos oss.

ID.4 Pro Performance Life

Nye ID.4 kan endelig prøvekjøres og bestilles hos oss! Klimanøytral elektrisk SUV perfekt for deg og din familie.

ID.4 Pure Performance City

Nye ID.4 kan endelig prøvekjøres og bestilles hos oss! Klimanøytral elektrisk SUV perfekt for deg og din familie.

ID.3 Pure Performance City

ID.3 er en bil proppfull av innovasjoner til en svært gunstig pris. Kampanjemodellen Pure Performance City har en rekkevidde på inntil 350 kilometer.

ID.3 Pro Performance Life

ID.3 er en bil proppfull av innovasjoner til en svært gunstig pris. Kampanjemodellen Pro Performance Life har en rekkevidde på inntil 423 kilometer.

Passat GTE

Nye Volkswagen Passat GTE er en stor stasjonsvogn og ladbar hybrid. Her kan du kjøre inntil 55 km på strøm, noe som gjør bilen til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer.

Tiguan R-line eHYBRID

Tiguan har endelig kommet som ladbar hybrid. Bilen har forhjulstrekk, og er en romslig og sportslig familiebil som byr på inntil 49 km elektrisk og et bagasjerom på 476 liter.

Golf 8 eHYBRID

Den åttende generasjonen av Volkswagen Golf får du endelig som ladbar hybrid.

e-UP Range

Vurderer du å bytte til elbil? Volkswagen e-up! Range Entry gjør valget enkelt. Den lille elbilen byr nemlig på mye kjøreglede og lengre rekkevidde på inntil 258 km (WLTP).

Polo

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene.

Tiguan

Volkswagen Tiguan er en fullverdig SUV og familiebil, med en romslig kupé med god plass til barneseter.

Tiguan R

Den nye Volkswagen Tiguan R passer like godt på bane som i terrenget. Den kan brukes til og fra jobb, på handleturer eller bilferie med familien. Sportslig bil med masse plass!

T-Cross

En praktisk, moderne og fleksibel SUV i Polo-segmentet.

T-Roc Sport 4MOTION

Vår populære T-Roc SUV er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? Ta en titt på denne lekre bilen.

Passat Alltrack

Med Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn kan du kjøre utenfor allfarvei. Offroad-egenskaper og firehjulstrekk gjør at du også kan ta en avstikker fra motorveier og bygater i all slags terreng.

På tide med service?

Er du eier av en Volkswagen som er 5 år eller eldre? Nå har vi ekstra gunstig pris på service til din bil, enten du har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver eller -klosser, støtdempere eller registerreim.

Bruktbilkampanje

Ønsker du deg ny bruktbil? Nå har vi minimum 20.000kr* i innbytte hos oss på Albjerk Bruktbilsenter!