Prøvekjør Volkswagen

Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med Volkswagen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til Albjerk Bil!

Volkswagen personbil

Hos Albjerk Bil får du bilen tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av ny Volkswagen personbil. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil og den gode følelsen får du hos oss.

Lagerbilkampanje

Siste mulighet for leveringsklar lagerbil hvor du kan spare inntil 163.000,-!

Nye ID.7 er åpen for salg | 2,99% rente!

Med det nye flaggskipet ID.7 setter Volkswagen en ny standard for helelektrisk ytelse i ID.-familien. Den nye sedanen byr på lang rekkevidde på inntil 611 km, rask lading, romslig plass med 532 liter bagasjeromsvolum og nye intuitive funksjoner.

Volkswagen ID.4 GTX | 2,99% rente!

ID.4 GTX SUV kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser.

Nye Volkswagen ID.3 | 2,99% rente!

ID.3 var første modell om ble lansert i Volkswagens ID. familie, og ble på kort tid en bestselger i Norge. Nå kommer den i ny og oppgradert utgave!

ID.5 GTX | 2,99% rente!

ID.5 GTX SUV-coupé med firehjulstrekk og to elektriske motorer er en sportslig ID.-modell. ID.5 GTX byr på sportslige kjøreopplevelser, eksklusivt design, god framkommelighet og bærekraftige løsninger for framtiden.

ID. Buzz Pro | 2,99% rente!

Tidenes elektriske familiebil har du her!