Prøvekjør Volkswagen

Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med Volkswagen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til Albjerk Bil Lier!

Nybil personbil

Hos Albjerk Bil Lier får du bilen tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av ny Volkswagen personbil. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil og den gode følelsen får du hos oss.

ID.3

ID.3 er en bil proppfull av innovasjoner til en svært gunstig pris, i tillegg til at den har en rekkevidde på inntil 420 kilometer.

ID.4 1ST Bakhjulstrekk - Bestill hos oss nå

Nye ID.4 er endelig her og kan bestilles hos oss! Klimanøytral elektrisk SUV perfekt for deg og din familie.

ID.4 firehjulstrekk - Kan forhåndsbestilles

ID.4 med firehjulstrekk kan forhåndsbestilles nå! Forventet å åpne for salg våren 2021.

Golf 8 eHYBRID

Den åttende generasjonen av Volkswagen Golf får du endelig som ladbar hybrid.

e-UP Range

Vurderer du å bytte til elbil? Volkswagen e-up! Range Entry gjør valget enkelt. Den lille elbilen byr nemlig på mye kjøreglede og lengre rekkevidde på inntil 258 km (WLTP).

Polo

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene.

T-Cross

En praktisk, moderne og fleksibel SUV i Polo-segmentet.

T-Roc Sport 4MOTION

Vår populære T-Roc SUV er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? Ta en titt på denne lekre bilen.

Passat GTE

Nye Volkswagen Passat GTE er en stor stasjonsvogn og ladbar hybrid. Her kan du kjøre inntil 55 km på strøm, noe som gjør bilen til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer.

Passat Alltrack

Med Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn kan du kjøre utenfor allfarvei. Offroad-egenskaper og firehjulstrekk gjør at du også kan ta en avstikker fra motorveier og bygater i all slags terreng.

På tide med service?

Er du eier av en Volkswagen som er 5 år eller eldre? Nå har vi ekstra gunstig pris på service til din bil, enten du har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver eller -klosser, støtdempere eller registerreim.

Bruktbilkampanje

Ønsker du deg ny bruktbil? Nå har vi minimum 20.000kr* i innbytte hos oss på Albjerk Bruktbilsenter!