Prøvekjør Volkswagen

Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med Volkswagen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til Albjerk Bil Lier!

Volkswagen personbil

Hos Albjerk Bil Lier får du bilen tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av ny Volkswagen personbil. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil og den gode følelsen får du hos oss.

ID.4 GTX med firehjulstrekk

ID.4 GTX med firehjulstrekk fra kun 458.320,-*! Bestill og prøvekjør bilen hos oss.

ID.4 Pro

Nye ID.4 kan endelig prøvekjøres og bestilles hos oss! Klimanøytral elektrisk SUV perfekt for deg og din familie.

ID.3 Pro

ID.3 er en bil proppfull av innovasjoner til en svært gunstig pris. Kampanjemodellen har en rekkevidde på inntil 420 kilometer.

ID.3 Sport

ID.3 er en bil proppfull av innovasjoner til en svært gunstig pris. Kampanjemodellen Sport har en rekkevidde på inntil 416 kilometer.

Passat GTE

Nye Volkswagen Passat GTE er en stor stasjonsvogn og ladbar hybrid. Her kan du kjøre inntil 55 km på strøm, noe som gjør bilen til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer.

Tiguan R-line eHYBRID

Tiguan har endelig kommet som ladbar hybrid. Bilen har forhjulstrekk, og er en romslig og sportslig familiebil som byr på inntil 49 km elektrisk og et bagasjerom på 476 liter.

e-UP Range

Vurderer du å bytte til elbil? Volkswagen e-up! Range Entry gjør valget enkelt. Den lille elbilen byr nemlig på mye kjøreglede og lengre rekkevidde på inntil 258 km (WLTP).

Polo

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene.

T-Roc Sport 4MOTION

Vår populære T-Roc SUV er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? Ta en titt på denne lekre bilen.

Multivan eHybrid

Romslig, ladbar familie-hybrid!