Audi RS Q3

Den nye kompakte SUV-sportsmodellen Audi RS Q3 forener atletisk design og med praktiske løsninger. Den prisbelønte 2,5-liters TFSI-motoren og quattro firehjulsdrift garanterer mye moro bak rattet.

Alt annet enn kjedelig

Med den prisbelønte 2,5-liters TFSI-motoren med fem sylindre får du spreke ytelser på alle veistrekninger. RS-sportsunderstellet (standardutstyr), som er 10 mm lavere enn understellet på basismodellen, bidrar til smidig kjøring gjennom alle svinger. Demperreguleringen (ekstrautstyr) øker kjøredynamikken og kjørestabiliteten og bidrar til bedre kjøreegenskaper og høyere komfort. Audi RS Q3 er også utstyrt med RS-tilpasset progressiv styring som gir en presis styrefølelse. Med RS-bremseanlegg i stål med røde bremsekalipere (ekstrautstyr) eller keramiske bremser (ekstrautstyr) med grå, røde eller blå bremsekalipere blir også bremsingen presis.

Den nye luksusen er å ikke måtte begrense seg. Audi RS Q3 har ikke bare spreke ytelser, men også mange praktiske løsninger og godt med plass. Det er sitteplass til fem personer. Baksetet kan som standard forskyves 150 mm i lengderetningen, og vinkelen på bakseteryggen kan justeres i sju trinn. Trenger du plass til større gjenstander, kan du legge ned bakseteryggen og utvide bagasjerommet på 530 liter til opptil 1525 liter.

1/

Lager sine egne regler

Det unike formspråket til den nye Audi RS Q3 gjenspeiler de sportslige kjøreytelsene. Den coupéaktige, skrånende taklinjen danner en imponerende SUV-silhuett. RS-støtfangeren og Singleframe-grillen i glanset sort gir fronten et dynamisk preg. Sidene har også fått en spenstig utforming med brede hjulhus og skulderlinje som skråner oppover. Denne modellen er en av de få i denne klassen som kan leveres med 21-tommers lettmetallfelger (ekstrautstyr). Audi RS Q3 har en kraftig hekk med RS-støtfanger med hekkdiffusor og horisontale blades i glanset sort og RS-takkantspoiler.

Sportslig interiør

Audi RS Q3 er like dynamisk innvendig som utvendig med RS-sportsratt i skinn med multifunksjonstaster og flat underside (standardutstyr), antrasittfarget Race aluminiumsdekor (standardutstyr, fås i sort pianolakk eller karbon som ekstrautstyr) og RS-sportsseter (ekstrautstyr) i nappaskinn med RS-heksagonmønster og integrerte hodestøtter. Horisontale elementer gir god romfølelse. Vil du ha et enda sportsligere preg, kan du velge RS-designpakken (ekstrautstyr) i rødt eller blått. Innstegslys med Audi Sport-projeksjon i dørene er en stilig detalj.

Oversiktlig visning av informasjon

Betjeningselementene, for eksempel MMI touch-displayet (standardutstyr), i Audi RS Q3 vender mot deg. Bilinformasjon vises med høy oppløsning i Audi virtual cockpit (standardutstyr) med RS-design, som har 12,3-tommers kombiinstrument med RS-design og full-HD-oppløsning. Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) er en høyere versjon med girskiftindikator og andre RS-tilpassede visninger av hastighet, turtall, akselerasjon, effekt og dreiemoment.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil, Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / finansiering

Firehjulsdrift med Audi quattro
Leasing eller kjøp av bil?

Audi-selgere

Ole Jannis Wetter
Selger Audi

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]