Audi

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

Audi viser vei med sin elektriske offensiv: Med tre elektromotorer får S-modellene av e-tron verdens første elektriske «torque vectoring»-system. Det løfter sikkerheten og de dynamiske egenskapene til et nytt nivå.

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Små grep som vil gjøre livet med bilen din betydelig lettere i vinter – og være av stor verdi.

Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.

Barns sikkerhet i bil er like viktig enten du skal kjøre hjem fra sykehuset, en svipptur til butikken eller en lengre kjøretur. Å kjøre bil er noe vi mennesker gjør støtt og stadig, og for oss voksne er festing av setebelte en viktig sikkerhet. Men hvordan sikrer man barn i bilen så de sitter trygt?

Halvveis i november fikk vi gleden av å utlevere en splitter ny Audi Q2 til vår samarbeidspartner Anniken Englund Jørgensen. Mange kjenner henne kanskje som “Annijor”, en av Norges største influensere. Men visste du at hun er en trofast Audi-jente?