Kvikkservice

KvikkService

Kvikkservice er et tilbud innen service på bil som gjelder for deg som eier en Volkswagen, Audi eller Skoda som er 5 år eller eldre. Vår KvikkService avdeling finner du på vårt anlegg på Åssiden i Drammen. Målet er at du skal kunne få utført service på bilen og enklere reparasjoner på en rask, effektiv og rimelig måte, men samtidig innenfor rammene av den kvaliteten og fagkunnskapen Volkswagen, Audi og Skoda står for.

 

Fordeler for deg ved å bruke Kvikkservice

 • Alt av deler er utviklet av og for Volkswagen, Audi og Skoda. Det gir trygghet!
 • Arbeidet utføres av fagfolk med spesialkompetanse på våre merker
 • Vi benytter Volkswagen/Audi/Skoda's avanserte diagnosesystemer og spesialutviklede verktøy
 • Alt arbeid utføres i henhold til fabrikkens anvisninger for reparasjoner og service på bil
 • Bilen får en komplett verkstedshistorikk som alle merkeverksted/forhandlere har tilgang til
 • Service hos Kvikkservice gir full mobilitetsgaranti
 • Kvikkservice gjør jobben raskt, effektivt og til faste gode priser

Våre tjenester og priser på reparasjon og service på bilen din

 • Bremser
  Skifte bremseklosser foran kr 2.185,-
  Skifte bremseskiver og klosser foran kr 3.735,-
  Skifte bremsevæske, manuell girkasse kr 995,-Originale bremser er til å stole på og vi bruker kun originale bildeler. Med originale bremser stopper bilen på en trygg og sikker måte, samt at de fungerer optimalt med din bils bremsesystem. Vi hjelper deg med sjekk av bremsene og bytter de ut med originale bremser tilpasset din bilmodell. Levetiden på bremseskivene er lang.
 • EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll)
  EU-kontroll kr 1095.-EU-kontroll, eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt sjekk av bilen din. Denne kontrollen skal gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark, og det legges først og fremst vekt på å kontrollere viktige sikkerhetsfunksjoner ved bilen. Har du en Volkswagen, Audi eller SKODA som er fem år eller eldre, er du er hjertelig velkommen til å få utført EU-kontrollen hos KvikkService på vår avdeling i Drammen.
 • Støtdempere og fjæring
  Skifte støtdempere foran kr 7.740,-
  Skifte fjærer foran kr 7.090,-Har du støtdempere på bilen som er defekte har dette direkte innvirkning på dekkslitasjen og kan forårsake skader på fjæring og eksossystem. Du vil merke stor forskjell på bilens kjøreegenskaper og din kjørekomfort ved et bytte av støtdemperne. Vi kan i tillegg hjelpe deg med å bytte fjæringen, som nærmest vil kunne gi nybilfølelse. Hos KvikkService får du kun originale bildeler og fagpersoner med trening fra Volkswagen, Audi og SKODA.
 • Eksosanlegg
  Skifte bakre lyddemper kr 6.414,-Trenger du service på bilens eksosanlegg? Vi kan hjelpe deg med eksosanlegget hvis noe uforutsett skulle skje og har faglærte bilmekanikere som utfører jobben.
 • Service og diverse tjenester
  Skifte tannreim med vannpumpe og kilereim kr 12.850,-
  Oljeskiftservice kr 2.160,-
  Service (fleksibel intervall service) kr 2.790,-
  Skifte pollenfilter kr 427,-
  Skifte drivstoffilter kr 1.230,-
  Skifte luftfilter kr 628,-

Priser gjelder for biler fra Volkswagen, AUDI og SKODA som er 5 år eller eldre. Priseksempler over gjelder Golf 1,6 TDI 2012-modell

Bestille verkstedtjenester?