Audi RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback har et slående design og spreke ytelser. Bilen er både elegant og muskuløs med coupéaktige linjer, tangorød lakk og råsterk V8-TFSI-motor. Den perfekte kombinasjonen av innovativ teknologi og intuitiv dynamikk gjør at du ikke trenger å inngå noen kompromisser.

Kontakt oss

Vekker kjøpelysten

Kjøreytelsene til Audi RS 7 Sportback gjør at du helst vil tilbringe så mye tid som mulig på veien. Med 600 hk (441 kW) og et dreiemoment på 800 Nm går 0 til 100 km/t unna på 3,6 sekunder. Og helt opp til 305 km/t som ekstrautstyr. Den 4,0-liters V8-biturbomotoren med 48-volts mildhybridsystem og cylinder on demand-teknologi byr på mer enn nok kraft i alle situasjoner og hastigheter.

1/

Et avbrekk i hverdagen

Audi RS 7 Sportback byr på et lite fristed med for eksempel RS-sportsseter i perforert valconaskinn med rød heksagonstruktur, RS-logo i seteryggene og sikkerhetsbelter med røde kanter også i baksetet. Den romslige kupeen med fem seter har god plass til familie og venner på de daglige kjøreturene eller når dere vil legge hverdagen bak dere en liten stund.

Usedvanlig lekker

Audi RS 7 Sportback har en iøynefallende design med sportslig taklinje, brede skuldre og markante lykter. Den RS-typiske brede konstruksjonen, LED-lysbånd og bred singleframe-grill viser tydelig at dette er en bil med krefter under panseret.

Audi virtual cockpit med RS-Performance-design i Audi RS 7 Sportback får pulsen opp med det samme. Den stiger enda et hakk når du legger hendene på RS-sportskonturrattet i skinn med RS-girtaster i aluminium. Den samme effekten har den nye RS-modustasten med RS1- og RS2-modus som du kan tilpasse dine egne preferanser.

Glanspolerte 22-tommers felger med 5-V-eikers strukturdesign i antrasittsort (ekstrautstyr) og keramisk RS-bremseanlegg (ekstrautstyr) med røde bremsekalipere og Audi ceramic-logo setter prikken over i-en.

Hvert øyeblikk teller

RS-sportsunderstell plus med Dynamic Ride Control kan stilles inn i tre trinn med Audi drive select. Dette understellet reduserer krengebevegelser og gir bedre kjøredynamikk. Dynamisk styring og quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial gjør bilen smidig. Dynamisk tverrakselerasjon og høy kjørestabilitet gjør at bilen ligger godt på veien, ikke minst i svinger.

Innovativ lysteknologi

Gå for avansert lysteknologi med HD Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) med Audi laserlys og RS-spesifikke mørke innfatninger. Det intelligente systemet med LED- og kamerateknologi gir økt sikkerhet. En gjenkjennelig RS-lyssekvens i LED-lysbåndet på hekken og det dynamiske blinklyset aktiveres når Audi RS 7 Sportback låses eller låses opp.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil, Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / finansiering

Firehjulsdrift med Audi quattro
Leasing eller kjøp av bil?

Artikler

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.