Vi kjøper bilen din

Skal du selge bilen din og ønsker en rask og enkel prosess? Selg bilen din til Albjerk Bil så slipper du videre ansvar og får pengene på konto innen noen dager.

Albjerk Bil kjøper bilen din!

Skal du selge bilen din og ønsker en rask, ryddig og enkel prosess helt uten reklamasjonsretten som gjelder ved direktesalg mellom bileiere?
Da kan vi hjelpe deg! Selg bilen din til Albjerk Bil, så slipper du videre ansvar og får pengene på konto innen noen dager.

Fordeler ved å selge bilen til Albjerk Bil

Etter du har sendt inn skjemaet lengre ned på siden, gir vi deg en tilbakemelding innen en virkedag. Ved enighet leverer du bilen til oss.

Når avtalen er signert og bilen er levert, har du pengene på konto i løpet av kun to virkedager.

Vi tar hele ansvaret for bilens stand. Dette gjelder både når vi kjøper bilen fra deg og når vi selger den videre. Vi vasker og klargjør bilen for deg før salg.

Solgt på 1, 2, 3!

  • Fyll ut skjemaet lengre ned på siden. Vi kontakter deg deretter innen en virkedag og avtaler tid for visning og taksering. Verdivurderingen er uforpliktende.
  • Vi blir enige om pris og lager kjøpskontrakten. Når du har levert bilen til oss, sender vi deg en elektronisk salgsmelding via Statens Vegvesen. Eierskiftet er gjennomført når du har godkjent denne, og forsikringsavtalen din stoppes da automatisk.
  • Innen to virkedager har du hele kjøpesummen på konto.

Vanlige spørsmål og svar

Ja. Dette er en gratis og uforpliktende tjeneste. Er du ikke fornøyd med prisen kan du enkelt takke nei.

Vi kjøper de fleste bilmerker og modeller. I noen tilfeller hender det at vi ikke ønsker å gi et tilbud.

Etter du har godkjent eierskiftet og bilen er levert til forhandler får du pengene på konto i løpet av to virkedager.

Det er ikke nødvendig. Vi vasker og klargjør bilen før videresalg.

Nei. Vi tar hele ansvaret når vi kjøper bilen av deg.

Fyll ut skjemaet og kom i gang med bilsalget

Når du har sendt inn skjemaet kontakter vi deg innen en virkedag for en uforpliktende verdivurdering. Du kan også ta kontakt med oss direkte.

Få verdivurdering på bilen din

Navn(Påkrevd)
Max. file size: 16 MB.
Jeg godtar å motta markedsføring fra denne forhandleren og autoriserte partnere.(Påkrevd)

Bestill prøvekjøring

Kontakt oss direkte

Vidar Cavallini

Telefon: 918 39 677

Christian Aasen

Telefon: 413 75 100

Vebjørn Evjen

Telefon: 415 26 633

Relaterte sider

Velkommen til et av Norges største bruktbilsenter på Åssiden i Drammen med over 100 biler inne. Vi har et stort utvalg av nyere Skoda, Audi, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Vi i Albjerk Bil opplever sterk vekst og økt interesse for våre produkter, og er den største merkeforhandleren av Volkswagen, Audi, og Skoda i vår region. For å imøtekomme den økende etterspørselen søker vi stadig etter nye medarbeidere, og du er hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad.

Albjerk Bil består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS og Albjerk Bil Outlet AS.