Originalt tilbehør til din bil

Vi har et stort utvalg av tilbehør til din Audi, Skoda eller Volkswagen. Enten du trenger sykkelstativ, lastholdere, barneseter, hundebur, bilpleieprodukter, hjul, felger, klær - eller smarte dingser, er vi på Albjerk Bil stedet å besøke. Kom gjerne innom oss, og vi står klare til å hjelpe deg med både fagkunnskap og gode kampanjepriser! 

Tilbehør

Hos Albjerk Bil delesalg finner du alt du behøver av tilbehør til din Audi, Skoda, Volkswagen eller Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har spisskompetanse innen løsninger tilpasset din bil og ditt bruk. Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy har salg av tilbehør i delesalgavdelingen hos Albjerk Bil Lier, mens Audi og Skoda har dette hos Albjerk Bil Drammen.

Vi tilbyr:

  • Originalt tilbehør
  • Originale dekk
  • Originale tilbehørsfelger
  • Lifestyle artikler
  • Bilpleieprodukter

Originalt tilbehør er et must for din Audi, Skoda, Volkswagen eller Volkswagen Nyttekjøretøy.  Det beste for din bil er originalt tilbehør tilspasset akkurat din bil. Trenger din Audi, Skoda, Volkswagen eller Volkswagen Nyttekjøretøy nye dekk, aluminiumsfelger, takstativ, lastestativ, bageasjeromsmatte, sykkelstativ, skiboks, takboks, barnesete, solskjerming, DAB+ m.m.? Da kan vi hjelpe deg med alt dette. Ta turen innom vår deleavdeling. Vi står klare til å hjelpe deg med vår fagkunnskap.

Et utvalg av tilbehør til din bil

Skvettlapper
Med originale skvettlapper foran og bak får du en effektiv beskyttelse som reduserer smuss fra veien og hindrer steinsprut på lakken.
Bagasjeromsmatte
Formstøpt bagasjeromsmatte gir effektiv beskyttelse mot smuss og skitt i bilens bagasjerom.
Matter til bil
Kombinerer egenskapene til stoffmatter og gummimatter. Vanntette matter med tekstil overflate. U-formet kant holder fukt og smuss på matten. Egner seg godt for både for sommer og vinterbruk.
Solskjerming
Komplett sett for beskyttelse mot solen i bakdører og bagasjerom.
Barnestoler
Visste du at det er påbudt med sikring av barn i bil til de er minst 135 cm høye, eller over 36 kilo tunge? Vi tilbyr ulike barnestoler, fra nyfødt og opp til barnet er klar til å sitte i bilen uten.
Takstativ
Takstativ med låsefunksjon for transport av takboks, sykkel og skistativ eller på taket. Takstativet er enkelt å montere, har T-spor for enkel montering av sykkelstativ, skistativ eller takbokser uten tunell for takstativer og er CityCrash testet.
Takboks
Vi tilbyr flere ulike modeller av lavtbyggende og aerodynamiske takbokser som følger profilen på biltaket perfekt. Godt egnet til flere av våre bilmodeller. Her får du god plass til det meste. Vi fører merkene Skiguard og Packline.
Skistativ
Låsbar skiholder som er enkel å betjene, selv med bruk av tykke votter. Velg mellom: - inntil fire par ski eller to snowboard - inntil seks par ski eller fire snowboard
Sykkelstativ
- En av de minste og letteste av sykkestativene i sin klasse - Kan foldes sammen slik at den blir meget kompakt under transport eller lagring - Tiltfunksjon bidrar til enkel åpning av bilens bakluke - For 2 sykler - Sykkelstativet er godkjent for maks last på 60 kg (inntil 75 kg på ID.3)
Hundebur
Vi tilbyr ulike hundebur tilpasset størrelsen på din hund.
Ladeboks
Vi tilbyr ladebokser til din elbil. Ta kontakt med oss for et tilbud.
Ladekabel
Vi har solide og høykvalitets ladekabler til tilkobling av mobiltelefon eller andre enheter for bruk av Apple CarPlay, App-Connect eller lading i bilen. Tilbys i lengder på 30 eller 70 cm. USB-C til Apple lightning
Felger
Se vårt store utvalg av komplette vinterhjul og originale aluminiumsfelger til din bil. Ta kontakt med oss for å se det tore utvalget.
Bilpleieprodukter
Vi tilbyr ulike produkter til pleie av din bil, til bruk både innvendig og utvendig.

Kilder: https://www.volkswagen.no/no/service/tilbehor-og-deler.html. Foto: Audi, Skoda og Volkswagen.