Samarbeidspartnere

Albjerk Bil samarbeider med flere lokale bedrifter og organisasjoner i vårt nærområde!

Våre samarbeidspartnere

Vi er stolt samarbeidspartner av flere ulike mennesker og bedrifter. For oss er det viktig å støtte oppunder lokale aktører i nærområdet og løfte hverandre frem. Vi hos Albjerk Bil har 3 hovedsamarbeidspartnere, og flere mindre.

Kirkens bymisjon

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle – og bruk for alle. Albjerk Bil er stolt av å kunne bidra til et fleksibelt og inkluderende arbeidsliv der mennesker kan delta, både i varierende livssituasjoner og med ulike forutsetninger.

Les mer om Kirkens Bymisjon her!

Drammen Skisenter

Drammen skisenter er en helårs aktivitetspark med alpinanlegg om vinteren og klatrepark og utfor-sykling i sommerhalvåret. Albjerk Bil er stolt samarbeidspartner!

Drammen skisenter er en helårs aktivitetspark. I de kalde månedene er vi et vintereldorado for små og store, med et eget parkanlegg for ski og snowboardere som liker å trikse og hoppe høyt. Moderne snøkanoner sørger for ypperlige forhold i hele anlegget, fra desember til slutten av mars. Det betyr at selv om gresset er grønt i hagen din, er det godt med snø i ski- og snowboardbakkene.

I sommerhalvåret er det stisykling og Downhill som gjelder. Anlegget består totalt av ni nedfarter med varierende nivå. Er det første gang på utforsykling, leier du en av de dyktige instruktørene gir de deg en grundig innføring i sykling som ekstremsport.

Aktivitetsparken huser også en høyt og lavt klatrepark med fem ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her finner hele familien sin favorittløype, uansett om du er 7 eller 70.

Les mer om Drammen Skisenter her!

Andre samarbeidspartnere

  • Solberg Sportsklubb
  • Drammen håndballklubb
  • Skisprinten Drammen / Barneskirenn
  • Hjertefred
  • Konnerud Idrettslag
  • Mjøndalen Bandy
  • Sveia Innebandy
  • Audi quattro cup
  • Anniken Englund Jørgensen

Artikler

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

Visste du at bremsene på din elbil er mer utsatt for rust enn bremsene på fossile biler? Dette fordi bremsene brukes mindre på elbiler. Vi gir deg våre beste tips for å unngå rustne bremseskiver på din elbil, slik at du kan unngå dyre verkstedregninger eller påkost ved innlevering av leasingbilen.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!