Samarbeidspartnere

Albjerk Bil samarbeider med flere lokale bedrifter og organisasjoner i vårt nærområde!

Våre samarbeidspartnere

Vi er stolt samarbeidspartner av flere ulike mennesker og bedrifter. For oss er det viktig å støtte oppunder lokale aktører i nærområdet og løfte hverandre frem. Vi hos Albjerk Bil har 3 hovedsamarbeidspartnere, og flere mindre.

Kirkens bymisjon

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle – og bruk for alle. Albjerk Bil er stolt av å kunne bidra til et fleksibelt og inkluderende arbeidsliv der mennesker kan delta, både i varierende livssituasjoner og med ulike forutsetninger.

Les mer om Kirkens Bymisjon her!

Drammen Skisenter

Drammen skisenter er en helårs aktivitetspark med alpinanlegg om vinteren og klatrepark og utfor-sykling i sommerhalvåret. Albjerk Bil er stolt samarbeidspartner!

Drammen skisenter er en helårs aktivitetspark. I de kalde månedene er vi et vintereldorado for små og store, med et eget parkanlegg for ski og snowboardere som liker å trikse og hoppe høyt. Moderne snøkanoner sørger for ypperlige forhold i hele anlegget, fra desember til slutten av mars. Det betyr at selv om gresset er grønt i hagen din, er det godt med snø i ski- og snowboardbakkene.

I sommerhalvåret er det stisykling og Downhill som gjelder. Anlegget består totalt av ni nedfarter med varierende nivå. Er det første gang på utforsykling, leier du en av de dyktige instruktørene gir de deg en grundig innføring i sykling som ekstremsport.

Aktivitetsparken huser også en høyt og lavt klatrepark med fem ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her finner hele familien sin favorittløype, uansett om du er 7 eller 70.

Les mer om Drammen Skisenter her!

Andre samarbeidspartnere

  • Solberg Sportsklubb
  • Drammen håndballklubb
  • Skisprinten Drammen / Barneskirenn
  • Hjertefred
  • Konnerud Idrettslag
  • Mjøndalen Bandy
  • Sveia Innebandy
  • Audi quattro cup
  • Anniken Englund Jørgensen

Artikler

Orientering til våre kunder i forbindelse med coronaviruset – Vi holder åpent! Sikkerheten til kunder og ansatte har vår høyeste prioritet og vi gjennomfører flere tiltak for å hindre smittespredning internt i bedriften og mot våre kunder. Vi holder ordinære åpningstider slik situasjonen ser ut nå, men følger de til enhver tid gitte retningslinjer fra nasjonale […]

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I første halvdel av 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid.