Samarbeidspartnere

Albjerk Bil samarbeider med flere lokale bedrifter og organisasjoner i nærområdet.

Våre samarbeidspartnere

Samfunnsansvar er noe som er svært viktig for Albjerk Bil. Derfor er vi stolt samarbeidspartner av flere ulike mennesker og bedrifter. For oss er det viktig å støtte oppunder lokale aktører i nærområdet og løfte hverandre frem. Vi hos Albjerk Bil har 3 hovedsamarbeidspartnere, og flere mindre.

Kirkens bymisjon

Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle – og bruk for alle. Samfunnsansvar er svært viktig for Albjerk Bil, og derfor er vi stolt samarbeidspartner av Kirkens Bymisjon. Gjennom dette samarbeidet er vi stolte av å kunne bidra til et fleksibelt og inkluderende arbeidsliv der mennesker kan delta, både i varierende livssituasjoner og med ulike forutsetninger uansett hvilke utfordringer de har møtt på veien. Det gjør godt å være til støtte, og inkludere på denne måten.

For noen år siden opprettet vi «Albjerk Ressurs», og det er veldig gledelig at flere som fikk tett oppfølging fra Kirkens Bymisjon nå er ansatt hos oss, og fortsatt følges opp av bymisjonen.  

 

Les mer om Kirkens Bymisjon her!

Skimore Drammen

Skimore Drammen, tidligere Drammen Skisenter er en helårs aktivitetspark med alpinanlegg om vinteren, i tillegg til klatrepark og utfor-sykling i sommerhalvåret. Her er vi godt synlig med skianleggets hovedheis «Albjerk Ekspressen», i tillegg til tidvis bilutstilling i slalombakken ved siden av heisanlegget.

 

Fasilitetene hos Skimore Drammen rettes mot flere idrettsgrener og aktiviteter for både barn, unge og voksne. Det å støtte barneidretten er en stor glede for oss. Lokale fritidsaktiviteter som bidrar til at barn og unge får en aktiv fremtid utendørs i frisk luft mener vi er viktig. Derfor er det fint å kunne bidra til lek og læring som gir mestring, og til å styrke gleden av å være ute, aktiv og gjøre noe sammen.

 

Les mer om Drammen Skisenter her!

Andre samarbeidspartnere

  • Solberg Sportsklubb
  • Drammens Ballklubb
  • Skisprinten Drammen / Barneskirenn
  • Hjertefred
  • Konnerud Idrettslag
  • Sveia Innebandy
  • Audi quattro cup
  • Kristin Gjelsvik

Artikler

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

Visste du at bremsene på bilen er utsatt for rust? Vi gir deg våre beste tips for å unngå rustne bremseskiver på din bil, slik at du kan unngå dyre verkstedregninger eller påkost ved innlevering av leasingbilen.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!