5+ Originalservice: For biler eldre enn 5 år

Hva er 5+ Originalservice?

5+ Originalservice er en prisgunstig service for deg med en Audi, Skoda eller Volkswagen som er eldre enn 5 år. Vi bruker kun originale deler og utfører arbeidet i henhold til serviceprogrammet fra fabrikken for å ivareta bilens servicehistorikk. Utfører du service på din bil hos våre merkeverksteder får du 5 år/100.000 km garanti på bildeler og utført arbeid.

Om din bil skal ha Volkswagen 5+ Originalservice «Liten» eller «Stor» avhenger av bilens alder, kilometerstand og tidligere servicehistorikk. Som hovedregel kommer de annenhver gang. Sjekk med oss for å få spesifisert den service som passer din bil. Velkommen!

Dette er fordelene du får ved å velge merkeverksted

Vi skreddersyr servicen til din bil

Bruker du et merkeverksted kan du være sikker på at din bil er i trygge hender. Vi bruker alltid originale deler, enten dette gjelder olje som er godkjent av fabrikken, eller originale byttedeler.

Ved å bruke originale deler garanterer vi kvaliteten til din bil.

For mange er serviceheftet et verdipapir i seg selv. Det kan være en fordel for deg når du en dag skal selge bilen. Et servicehefte som er fullt av merkestempler er en trygghet for den som kjøper bilen din neste gang.

Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter

Dersom produsent kommer med en oppgradering eller forbedring av din bil, utfører vi oppgraderingen gratis.

Dette er ikke å forveksle med oppdatering av for eksempel navigasjonskartet (som er valgfritt), men er systemforbedringer eller endringer fra bilprodusenten. Det er kun vi som merkeverksted som kan tilby slike oppgraderinger.

Mobilitetsgaranti fornyes ved hver utførte service

24-timers mobilitetsgaranti gir deg hjelp på stedet. Er det ikke mulig å reparere bilen hvor du er, blir du fraktet til nærmeste merkeverksted. Du får alltid høyeste prioritet. Vi tilbyr deg gratis erstatningsbil i inntil 3 dager om du skulle få en driftsstans – slik holder du deg mobil selv når uhellet er ute.

Vi tar alltid vare på verkstedhistorikken til din bil

Husker du når du sist tok stor service? Eller når bremseskivene ble byttet sist? Vi lagrer alt for deg slik at du ikke trenger å huske på dette selv. Og dersom du samtykker til det, sender vi deg en påminnelse når det nærmer seg ny service på bilen din.

Vi har sertifiserte mekanikere for ditt merke

Leverer du bilen inn til oss er du garantert å få en mekaniker som er spesialist på din bil. Vi har dyktige folk som holder seg oppdatert gjennom jevnlig kursing og etterutdanning. Slik kan vi garantere et høyt kvalitetsnivå og at vi følger produsentens anbefalinger og retningslinjer.

Alle våre forhandlere er miljøsertifisert i henhold til ISO 14001, som sikrer bærekraft i alle ledd. Vi er også sertifisert i henhold til ISO 9001, som garanterer at vi holder et høyt kvalitetsnivå og stadig jobber med forbedringer.

Hva med slitedeler?

En bil har flere slitedeler som trenger utskiftning etter en viss tid eller et antall kilometer. Har du bilen din inn på 5+ Originalservice hos oss, ser vi samtidig etter om noe begynner å bli slitt. Finner vi noe vil du bli opplyst om dette. Vi gir deg en anbefaling på om det er noe som bør fikses på nåværende tidspunkt eller om det kan vente til neste service.

Vi vil uansett aldri foreta oss noe før vi får en bekreftelse fra deg. Prisen du skal betale for 5+ Originalservice er fast, endringer utover dette vil alltid avtales med deg på forhånd.

 

Kilde: Volkswagen.no og Møller Bil

Digital verkstedbestilling – enklere blir det ikke.