Audi RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback er en kompakt SUV-coupé-crossover. Audi RS Q3 Sportback har en lav, stigende skulderlinje og en lett skrånende taklinje. Typiske RS-elementer gir den kompakte SUV-coupé-crossoveren et atletisk preg. Under panseret har den en 2,5-liters TFSI-motor som yter 400 hk.

  Kontakt oss

  Spontant og presist

  Den prisbelønte 2,5-liters TFSI-motoren med fem sylindre reagerer spontant. RS-sportsunderstellet (standardutstyr), som er 10 mm lavere enn understellet på basismodellen, bidrar til smidig kjøring gjennom alle svinger. Audi RS Q3 Sportback er også utstyrt med RS-tilpasset progressiv styring som gir en presis styrefølelse. Demperreguleringen (ekstrautstyr) øker kjøredynamikken og kjørestabiliteten og bidrar til bedre kjøreegenskaper og høyere komfort. Med RS-bremseanlegg i stål med røde bremsekalipere (ekstrautstyr) eller keramiske bremser (ekstrautstyr) med grå, røde eller blå bremsekalipere blir også bremsingen presis.

  Audi RS Q3 Sportback har ikke bare spreke ytelser, men også mange praktiske løsninger og godt med plass. Det er sitteplass til fem personer. Baksetet kan som standard forskyves 150 mm i lengderetningen, og vinkelen på bakseteryggen kan justeres i sju trinn. Trenger du plass til større gjenstander, kan du legge ned bakseteryggen og utvide bagasjerommet på 530 liter til opptil 1400 liter.

  1/

  Påfallende annerledes

  Det er lett å se at Audi RS Q3 Sportback er en sprek bil. Fronten er iøynefallende med RS-støtfanger og Singleframe-grill i glanset sort. Den skrånende taklinjen og den lave skulderlinjen gir inntrykk av at bilen ligger lavt på veien. Sidene har fått en spenstig utforming med brede hjulhus. Denne modellen er en av de få i denne klassen som kan leveres med 21-tommers lettmetallfelger (ekstrautstyr). Audi RS Q3 Sportback har en kraftig hekk med RS-støtfanger med hekkdiffusor og horisontale blades i glanset sort og RS-takkantspoiler. Den lave bakruten gjør at bilen virker bredere.

  Sportslig interiør

  Audi RS Q3 Sportback er like dynamisk innvendig som utvendig med RS-sportsratt i skinn med multifunksjonstaster og flat underside (standardutstyr), antrasittfarget Race aluminiumsdekor (standardutstyr, fås i sort pianolakk eller karbon som ekstrautstyr) og RS-sportsseter (ekstrautstyr) i nappaskinn med RS-heksagonmønster og integrerte hodestøtter. Vil du ha et enda sportsligere preg, kan du velge RS-designpakken (ekstrautstyr) i rødt eller blått. Innstegslys med Audi Sport-projeksjon i dørene er en stilig detalj.

  Full oversikt

  Betjeningselementene, for eksempel MMI touch-displayet (standardutstyr), i Audi RS Q3 Sportback vender mot deg. Bilinformasjon vises med høy oppløsning i Audi virtual cockpit (standardutstyr) med RS-design, som har 12,3-tommers kombiinstrument med RS-design og full-HD-oppløsning. Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) er en høyere versjon med girskiftindikator og andre RS-tilpassede visninger av hastighet, turtall, akselerasjon, effekt og dreiemoment.

  Tekniske spesifikasjoner

  Icon
  Biltype
  SUV, Familiebil, Mellomstor bil
  Icon
  Hjuldrift
  4x4
  Icon
  Girkasse
  Automat
  Icon
  Drivstoff
  Bensin

  Tilbud / finansiering

  Firehjulsdrift med Audi quattro
  Leasing eller kjøp av bil?

  Artikler

  Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

  For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

  Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

  Audi viser vei med sin elektriske offensiv: Med tre elektromotorer får S-modellene av e-tron verdens første elektriske «torque vectoring»-system. Det løfter sikkerheten og de dynamiske egenskapene til et nytt nivå.