Jobb hos Albjerk Bil

Albjerk Bil opplever sterk vekst for tiden og er den største merkeforhandleren av Volkswagen, Audi, og Skoda i vår region. Albjerk Bil skal oppleves som et felles team, og vi skal løfte frem opplevelsen at Albjerk Bil er «Best på folk», «Best på kunder», og «Best på drift» mot 2025. I Albjerk Bil jobber vi for å levere den beste kundeopplevelsen for våre kunder hver eneste dag 

Albjerk Bil sin ambisjon er å være Buskeruds mest attraktive arbeidsplass som underbygges av vår strategi «Best på folk». Verdigrunnlaget vårt SAIL «Stolthet, ansvar, initiativ og lagspill» er også et fundamentet for vår kultur, og i Albjerk Bil tar vi bærekraftige valg for å sikre fremtidens arbeidsplasser.

En arbeidsplass som Albjerk Bil skaper stolthet, og er en arbeidsplass der folk får utvikle seg, har høy fagkunnskap, gode karriere muligheter, konkurransedyktige betingelser, og leverer de beste opplevelsene hver eneste dag. Albjerk Bil er en arbeidsplass som skaper trygghet, tar ansvar, og som tiltrekker seg de dyktigste medarbeiderne, og tar vare på de!  

 

Ledige stillinger hos oss

Konserncontroller
Vi ser de etter en konserncontroller som skal ta en ledende rolle i videreutvikling av økonomifunksjonen, med et særlig fokus på det proaktive økonomiarbeidet. Rollen vil ha hovedansvar for å drive forbedringsarbeid på tvers av deres bilforhandlere, samt drive kartlegging og verdsettelse av nye vekst- og forretningsmuligheter for konsernet.
Kosmetisk klargjører
Til vårt klargjøringssenter på Albjerk Bil Drammen søker vi etter en kosmetisk klargjører som brenner for bilpleie.

Åpen søknad
Vi i Albjerk Bil opplever sterk vekst og økt interesse for våre produkter, og er den største merkeforhandleren av Volkswagen, Audi, og Skoda i vår region. For å imøtekomme den økende etterspørselen søker vi stadig etter nye medarbeidere, og du er hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad.
Serviceleder
Vi søker en profesjonell og dyktig serviceleder til vårt Volkswagen og Skoda verksted i Lier.

Vår historie

Albjerk Bil Drammen, Albjerk Bil Lier, Albjerk Bil Ringerike og Albjerk Bil Outlet er en del av Albjerk Bil-gruppen, og sammen er vi en av landets største privateide merkeforhandlere. Albjerk Auto ble grunnlagt i Tordenskioldsgate i Drammen i 1973 av Kåre Albjerk, far til nåværende eier Wenche Albjerk. Albjerk Bil har alltid vært en familiebedrift med øye for kvalitet med kundene i sentrum.

→ Les mer om oss og hele vår historie her!