Jobb hos Albjerk Bil (Her må det utvikles tekst)

Albjerk Bil opplever stadig sterk vekst og jobber kontinuerlig mot å levere gode resultater. Dette takket være våre dyktige medarbeidere og vår gode arbeidskultur. Vårt mål er å kunne tilby våre kunder det beste av det beste og en premium opplevelse! Vi jobber hardt og målrettet for å være en arbeidsplass våre medarbeidere er stolte av, hvor karrieremulighetene er mange.

 

Ledige stillinger hos oss

Innkjøper bruktbil
Vi søker en kollega som har kunnskap om, erfaring fra og nettverk i markedet for brukte biler i Norge og gjerne utland. Du har sterk kremmerånd, og forstår hva som kreves for å lykkes med kjøp og salg.
Utleveringsekspert
Vi opplever en sterk økning i interessen etter våre produkter. For å imøtekomme den økende etterspørselen, ønsker vi å utvide teamet vårt med en dyktig lagspiller som bemerker seg ved å være en kunnskapsrik rådgiver for kunden.

Vår historie

Albjerk Bil Drammen, Albjerk Bil Lier, Albjerk Bil Ringerike og Åssiden Bil er en del av Albjerk Bil-gruppen, og sammen er vi en av landets største privateide merkeforhandlere. Albjerk Auto ble grunnlagt i Tordenskioldsgate i Drammen i 1973 av Kåre Albjerk, far til nåværende eier Wenche Albjerk. Albjerk Bil har alltid vært en familiebedrift med øye for kvalitet med kundene i sentrum.

→ Les mer om oss og hele vår historie her!