Albjerk Bil

Om oss

Albjerk Bil AS grunnlagt i 1973, den gang Albjerk Auto, består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS og Albjerk Bil Outlet AS. Sammen er vi merkeforhandler av Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy, i tillegg har vi servicekontrakt på Seat.

Vi har komplette, ISO sertifiserte og topp moderne bilanlegg med en årlig omsetning på 2 milliarder kroner. Vi selger 6.500 nye og brukte biler i året, og har 250 dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi setter alltid kunden først og ønsker å levere den beste kundeopplevelsen i bransjen. Vi har skapt en kultur basert på samarbeid, inkluderende holdning og et genuint ønske om å levere den beste tjenesten. På den måten opplever vi svært gode tilbakemeldinger fra kundene våre, både når det gjelder salg og service.

Vi er den største forhandlergrupperingen av våre merker i regionen. Vi tilbyr salg av et stort utvalg nye og brukte modeller, samtidig som vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til din bil. I tillegg tilbyr vi en rekke verkstedtjenester, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks, dekkskift, dekklagring med mer.

 

Over 50 års erfaring i bilbransjen
Året 2023 er et jubileumsår for Albjerk Bil, og i over 50 år har vi levert biler og verkstedtjenester til kundene våre. Det hele startet i 1973, den gang som Albjerk Auto. I takt med bilbransjens utvikling gjennom alle disse årene har vi vokst, og i dag består vi av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS og Albjerk Bil Outlet AS. Våre 50 år på veien gir kompetanse og trygghet til deg som kunde – og det er viktig for oss.

 

Historie

Albjerk Bil Drammen, Albjerk Bil Lier, Albjerk Bil Ringerike og Albjerk Bil Outlet er en del av Albjerk Bil-gruppen, og sammen er vi en av landets største privateide merkeforhandlere. Albjerk Auto ble grunnlagt i Tordenskioldsgate i Drammen i 1973 av Kåre Albjerk, far til nåværende eier Wenche Albjerk. Albjerk Bil har alltid vært en familiebedrift med øye for kvalitet med kundene i sentrum.

Les hele vår historie her!

Albjerk Bil Drammen

Albjerk Bil Drammen på Åssiden er merkeforhandler av Audi og Skoda. Vi har et komplett, ISO sertifisert og topp moderne bilanlegg der alle våre ansatte jobber mot samme mål; At våre kunder skal trives hos oss og være svært fornøyd med den service vi yter.

Vi tilbyr salg av et stort utvalg nye Audi- og Skodamodeller, samtidig som vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til din bil. I tillegg tilbyr vi en rekke verkstedtjenester, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks, dekkskift, dekklagring med mer.

Hos Albjerk Bil Drammen finner du også Albjerk Bruktbilsenter, Albjerk Bilskadesenter og Albjerk Bil Outlet. Velkommen!

Albjerk Bil Lier

Albjerk Bil Lier er merkeforhandler av Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har et komplett, ISO sertifisert og topp moderne bilanlegg der alle våre ansatte jobber mot samme mål; At våre kunder skal trives hos oss og være svært fornøyd med den service vi yter.

Vi tilbyr salg av et stort utvalg nye Volkswagenmodeller, samtidig som vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til din bil. I tillegg tilbyr vi en rekke verkstedtjenester, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks, dekkskift, dekklagring med mer. Velkommen!

Albjerk Bil Ringerike

Albjerk Bil Ringerike er merkeforhandler av Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har et komplett, ISO sertifisert og topp moderne bilanlegg der alle våre ansatte jobber mot samme mål; At våre kunder skal trives hos oss og være svært fornøyd med den service vi yter.

Vi tilbyr salg av et stort utvalg nye modeller, samtidig som vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til din bil. I tillegg tilbyr vi en rekke verkstedtjenester, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks, dekkskift, dekklagring med mer. Velkommen!