Albjerk Bil

Om oss

Albjerk Bil AS består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS og Åssiden Bil AS. Sammen er vi merkeforhandler for Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy. I tillegg har vi også servicekontrakt på Seat. Albjerk Auto ble startet i Tordenskioldsgate i Drammen i 1973 av Kåre Albjerk, far til nåværende eier Wenche Albjerk. Vi har en årlig omsetning på ca 2 milliard kroner, selger omlag 6500 nye og brukte biler i året og har over 240 dedikerte og dyktige medarbeidere.

Albjerk konsernet har i tillegg en betydelig eiendomsportefølje, først og fremst bestående av våre heleide bilanlegg.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Historie

Albjerk Bil Drammen og Albjerk Bil Lier er en del av Albjerk Bil-gruppen og er en av landets største privateide merkeforhandlere! Albjerk Auto ble startet i Tordenskioldsgate i Drammen i 1973 av Kåre Albjerk. Albjerk Auto som det het den gang har alltid vært en familiebedrift med hovedfokus på kvalitet med kundene i fokus.

Audi var det første agenturet, og allerede i 1974 ble også Volkswagen en del av Albjerk Auto. Etter en rekke år med god drift i Tordenskioldsgt kunne vi i 1984 flytte inn i nye lokaler i Ing. Rybergsgate 98. De nye lokalene den gang var en av Drammens flotteste bilanlegg. Det har helt siden starten vært klart at kvaliteten på arbeidet vi gjør for våre kunder vil være helt avgjørende for om vi skal lykkes med vårt overordnede mål om å være distriktets ledende på kundetilfredshet. Vi har i en årrekke fått bekreftet at kundene våre setter pris på den servicen vi yter.

I 2000 ble det gjennomført en merkeseparering mellom Audi og Volkswagen for å kunne yte enda større kundefokus. Vi flyttet derfor Audi inn i nytt flott bygg på Åssiden i 2002 med fabrikkens standard for salg av nye Audi som ren Audi forhandler, slik det hele startet i 1973. Albjerk Auto fusjonerte samtidig i 2001 med Chr. Opsahl Bil i Lier for salg av Volkswagen.

I 2008 valgte familien å endre navnene på begge sine forhandlere til Albjerk Bil. Albjerk Bil Drammen for Audi og Skadesenter, og Chr. Opsahl Bil i Lier ble endret til Albjerk Bil Lier.

Siden 2008 har vi fortsatt å vokse i rekordfart. Vi skal ikke lenger tilbake enn 2016 hvor Albjerk Bil Drammen mottok prisen «Best på kundetilfredshet Audi». Vi er opptatt av å yte best mulig service for kundene våre hver eneste dag.

Året 2017 ble et investeringsår med åpning av nye bygg og avdelinger!

7.mars 2017 flyttet ŠKODA fra Lier og inn i Norges flotteste og største frittstående ŠKODA-anlegg vis a vis Audi-bygget. Bygget har 1750 kvm grunnflate og totalt 5750 kvm fordelt på 3 etasjer. Her har vi både showrom for 12 nye biler og nytt komplett verksted med 8 løftebukker, EU-linje og lysjusteringsplass. Vi er et av Norges største «stand alone» ŠKODA-anlegg som vi er svært stolte av.

I april åpnet vi et av Norges største bruktbilsenter. Her finner du bruktbiler fra både Audi, Skoda og Volkswagen, samt en egen Audi Approved Plus avdeling.

På verkstedsiden har vi startet konseptet KvikkService. Dette er et verksted for deg med 5 år gammel bil eller eldre. Dette er et tilbud for våre kunder med en Audi, Skoda eller Volkswagen. I tillegg til dette har vi egen bilpleieavdeling som tar seg av klargjøring og shine av våre biler og servicekontrakt på Seat.

Albjerk Bil Drammen består i 2020 av Audi og Skoda med komplett drift, bruktbilsenter, skadesenter, KvikkService og egen bilpleieavdeling. Vi gleder oss enormt til fortsettelsen og håper på svært fornøyde kunder i årene som kommer. Vi skal gjøre vårt beste for å yte den beste kvaliteten og servicen ovenfor deg som kunde!

Vi dekker alle behov knyttet til ditt bilhold; 

  • Finansiering og forsikring
  • Ruteskift eller –reparasjon
  • Dekk, felger og annet tilbehør​
  • Service, PKK og reservedeler
  • Skadereparasjon, bilpleie og smart repair

En av landets største Audi-forhandlere

Albjerk Bil Drammen AS er en del av Albjerk Bil-gruppen og er en av landets største Audi-forhandlere.

Albjerk Bil Drammen tilbyr salg av et stort utvalg nye Audi-modeller, samt at vi har et delelager med salg av originale bildeler og tilbehør til Audi. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks med mer. Hos oss får du også hjelp til dekkskift, og vi har eget dekkhotell slik at dekkene blir lagret optimalt og forskriftsmessig til neste sesong. Albjerk Bil Drammen var i 2016 Norges største forhandler på salg av RS og Sport-modeller noe vi er svært stolte av!

Årets Audi-forhandler, best på kundetilfredshet og årets skadesenter

I februar 2019 mottok Albjerk prisen for Årets Audi-forhandler for fjerde gang, noe som viser at vi har lykkes med å gjøre kundene våre fornøyde. Det er første gang at en forhandler har fått denne prisen for tredje og fjerde gang! Albjerk Bil Drammen gikk også av med seieren i CCS Awards som beste forhandler på kundetilfredshet i 2016. I tillegg er Albjerk Bilskadesenter godkjent Skadespesialist og ble kåret til Årets Skadesenter av Harald A. Møller i 2015. Vi setter alltid kunden i fokus og yter service til vårt ytterste. På den måten får vi svært gode tilbakemeldinger fra kundene våre, både når det gjelder salg og service. Albjerk Bil Drammen har svært serviceinnstilte medarbeidere, og vi har en skapt en kultur med en åpen tone, inkluderende holdning og et genuint ønske om å levere det beste for kundene. Vi har satset stort på å ha fullt fokus på den gode kundeopplevelsen. Velkommen til Albjerk Bil Drammen!

Norges flotteste ŠKODA-anlegg

7.mars 2017 flyttet ŠKODA inn i Norges flotteste og største frittstående ŠKODA-anlegg på Åssiden i Drammen. Nå har vi 1750 kvm grunnflate og totalt 5750 kvm å boltre oss på. Her er det god plass til både showrom for 12 nye biler og nytt komplett verksted med 8 løftebukker, EU-linje og lysjusteringsplass. Vi er et av Norges største «stand alone» ŠKODA-anlegg.

Albjerk Bil Drammen AS er som nevnt en del av Albjerk Bil-gruppen, og er en av landets største bilforhandlere. Albjerk Bil Drammen tilbyr salg av et stort utvalg nye ŠKODA-modeller, samt at vi har et delelager med salg av originale bildeler og tilbehør til ŠKODA. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon eller ruteskift. På lik linje med Audi får du også hjelp til dekkskift, og vi har eget dekkhotell slik at dekkene blir lagret optimalt og forskriftsmessig til neste sesong.

Vi setter alltid deg som kunde først. De ansatte trives veldig godt, noe vi håper smitter over når du kommer på besøk. Vi har jevnt over svært fornøyde kunder og får stadig gode tilbakemeldinger, både i forhold til salg av nye og brukte biler, samt verkstedbesøk.

Velkommen til vår avdeling i Drammen hvor vi kan tilby deg salg av nye ŠKODA, deler/ tilbehør samt et nytt og komplett verksted!

Vårt lokomotiv Volkswagen

Albjerk Bil Lier AS er som nevnt en del av Albjerk Bil-gruppen og er en av landets største bilforhandlere. Albjerk Bil Lier er merkeforhandler for Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy i Lier.

Volkswagen er vårt lokomotiv og det er viktig for oss å kunne tilby kundene biler i alle prisklasser. Albjerk Bil Lier tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Hos oss finner du alt fra splitter nye elbiler og hybridbiler til et utvalg nyere bruktbiler fra Volkswagen. I tillegg har vi både lager av bildeler og autorisert bilverksted for Volkswagen. Vi er opptatt av kundetilfredshet og ønsker svært fornøyde kunder. Vi er også opptatt av en god arbeidsplass som igjen skaper trivsel når du som kunde kommer til oss, uansett om du skal kjøpe bil, ha bilen på service/reparasjon eller skal kjøpe originalt tilbehør og bildeler til Volkswagen.

Velkommen til vår avdeling i Lier hvor vi kan tilby deg salg av både nye og brukte Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy, bildeler og verksted!