Service

Under panseret på din Audi, Skoda, Volkswagen eller Volkswagen Nyttekjøretøy finnes noe av den mest avanserte teknologien mennesker er i stand til å skape. Bak hver modell ligger det tusenvis av timer med forskning og utvikling. Teknikken drives fremover i et voldsomt tempo, og vi skal hele tiden ligge i forkant. Nå er det viktigere enn noensinne at mekanikerne er oppdatert på de siste løsningene. Derfor er vi alltid online med fabrikkens fremste eksperter, og vi jobber derfor kontinuerlig med opplæring. Av én enkelt grunn. Vi skal sørge for at bilen din er i de beste hender.

Hos Albjerk Bil Drammen er du i nettopp de beste hender. I 2016 ble vi kåret til Årets Forhandler på CSS kundetilfredshet. Takket være svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder fortsetter vi den knallharde jobben med å alltid yte best service til våre kunder. Vi skal være best på service og du skal alltid være fornøyd etter et besøk hos oss.

Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Foreskrevet vedlikehold er en forutsetning for din nybilgaranti. Tar du service hos oss slipper du å tenke på innholdet i servicen – det garanterer vi.

Service og reperasjon hos oss

Albjerk Bil Drammen og Albjerk Bil Lier er et godkjent merkeverksted for Audi, Skoda, Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi er ISO-sertifisert og har bilmekanikere med fagbrev og flere tusen timer med opplæring kun på våre merker. Du kan forvente at vi bruker originale bildeler som er tilpasset din bil. I tillegg tilbyr vi ordning for leiebil, garantier og eventuelt reklamasjon mot fabrikk. Det skal alltid være hyggelig å levere bilen din på service hos oss. Bilen blir tatt godt vare på av våre mekanikere og du skal få det lille ekstra du ikke forventet før du leverte bilen til service eller reparasjon.

Vi har høy score på kundetilfredshet når det kommer til salg av nye biler, brukte biler og verkstedbesøk. Vi har ved flere anledninger vunnet årets selger på all våre merker. Vår bilforhandler har også vunnet årets kundemottaker som kåres av bilimportøren Harald A. Møller AS en gang i året, i tillegg til årets Forhandler hos både Audi og Volkswagen. Vi har jevnt over svært fornøyde kunder med gode tilbakemeldinger. Albjerk Bil setter deg som kunde først. De ansatte trives veldig godt, noe vi håper vil smitte over på deg når du kommer på besøk. Velkommen!

Se et lite innblikk på hva vi gjennomgår når bilen din er på service hos oss

Service hos oss gir deg følgende fordeler:

  • Vi oppgraderer bilens systemer mens du er på service.
  • Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter.
  • Mobilitetsgaranti fornyes ved hver utført service.
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din bil.
  • 15.000 timer med årlig opplæring finner du kun på våre serviceverksteder.
  • Ved å bruke originale deler vil din bil alltid forbli en Audi, Skoda, Volkswagen eller Volkswagen Nyttekjøretøy.

Bestille service?