Prøvekjør Volkswagen

Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med Volkswagen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til Albjerk Bil!

Volkswagen personbil

Hos Albjerk Bil får du bilen tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av ny Volkswagen personbil. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil og den gode følelsen får du hos oss.

Nye ID.7 stasjonsvogn

Les mer om den nylanserte ID.7 stasjonsvogn. Bilen er åpen for salg!

Nye ID.7 GTX Stasjonsvogn

ID.7 GTX stasjonsvogn med to elektriske motorer kombinerer lang rekkevidde, rask ladehastighet, høy effekt og 4MOTION firehjulstrekk.

Nye ID.7

Med det nye flaggskipet ID.7 setter Volkswagen en ny standard for helelektrisk ytelse i ID.-familien. Den nye sedanen byr på lang rekkevidde på inntil 611 km, rask lading, romslig plass med 532 liter bagasjeromsvolum og nye intuitive funksjoner.

Nye ID.3 GTX

Volkswagen ID.3 GTX er Volkswagens første helelektriske alternativ til legendariske Golf GTI.

Nye ID. Buzz GTX

ID. Buzz GTX byr på stor plass for 5, 6 eller 7 personer, 4MOTION firehjulstrekk og rask ladehastighet. Med andre ord - dette er den ultimate familiebilen!

ID. Buzz

Vi utvider ID.-familien nok en gang og vekker ikonet til live! ID. Buzz-modellene vil tilbys i to ulike varianter; personbilutgaven ID. Buzz elbil og varebilutgaven ID. Buzz Cargo elvarebil.

ID.4 GTX med firehjulstrekk

ID.4 GTX med firehjulstrekk kan bestilles hos oss nå! Masse utstyr inkludert og en elektrisk rekkevidde på inntil 475km.

Nye ID.3

ID.3 kommer i ny og oppgradert utgave, med blant annet nytt interiør, nye, tøffe designelementer og mye lengre rekkevidde!

ID.4

Nye ID.4 er endelig her og kan bestilles hos oss nå! Klimanøytral elektrisk SUV perfekt for deg og din familie.

Nye ID.5

Nye ID.5 er den første helelektriske SUV-coupé-modellen fra Volkswagen på MEB-plattformen. Bilen kommer med lang rekkevidde og et moderne design.

Nye ID.5 GTX

Nye ID.5 GTX SUV-coupé med firehjulstrekk og to elektriske motorer er en sportslig ID.-modell med god rekkevidde.