Prøvekjør Volkswagen

Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med Volkswagen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til Albjerk Bil!

Volkswagen personbil

Hos Albjerk Bil får du bilen tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av ny Volkswagen personbil. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil og den gode følelsen får du hos oss.

Nye ID.7 - Åpen for bestilling

Med det nye flaggskipet ID.7 setter Volkswagen en ny standard for helelektrisk ytelse i ID.-familien. Den nye sedanen byr på lang rekkevidde på inntil 611 km, rask lading, romslig plass med 532 liter bagasjeromsvolum og nye intuitive funksjoner.

ID. Buzz

Vi utvider ID.-familien nok en gang og vekker ikonet til live! ID. Buzz-modellene vil tilbys i to ulike varianter; personbilutgaven ID. Buzz elbil og varebilutgaven ID. Buzz Cargo elvarebil.

ID.4 GTX med firehjulstrekk

ID.4 GTX med firehjulstrekk kan bestilles hos oss nå! Masse utstyr inkludert og en elektrisk rekkevidde på inntil 475km.

Nye ID.3

ID.3 kommer i ny og oppgradert utgave, med blant annet nytt interiør, nye, tøffe designelementer og mye lengre rekkevidde!

ID.4

Nye ID.4 er endelig her og kan bestilles hos oss nå! Klimanøytral elektrisk SUV perfekt for deg og din familie.

Nye ID.5

Nye ID.5 er den første helelektriske SUV-coupé-modellen fra Volkswagen på MEB-plattformen. Bilen kommer med lang rekkevidde og et moderne design.

Nye ID.5 GTX

Nye ID.5 GTX SUV-coupé med firehjulstrekk og to elektriske motorer er en sportslig ID.-modell med god rekkevidde.

Golf

Den åttende generasjonen av Volkswagen Golf er mer komfortabel og intelligent med flere tilkoblingsmuligheter sammenlignet med tidligere modell.

T-Roc

Vår populære SUV er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? SUV-en T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign.