Prøvekjør Volkswagen

Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med Volkswagen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til Albjerk Bil Lier!

Volkswagen personbil

Hos Albjerk Bil Lier får du bilen tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av ny Volkswagen personbil. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil og den gode følelsen får du hos oss.

ID. Buzz

Vi utvider ID.-familien nok en gang og vekker ikonet til live! ID. Buzz-modellene vil tilbys i to ulike varianter; personbilutgaven ID. Buzz elbil og varebilutgaven ID. Buzz Cargo elvarebil.

ID.4 GTX med firehjulstrekk

ID.4 GTX med firehjulstrekk kan bestilles hos oss nå! Masse utstyr inkludert og en elektrisk rekkevidde på inntil 475km.

ID.3

Prøvekjør fin nye ID.3 hos oss! Dette er en perfekt bil for hverdagsbruk, enten du kjører til jobb, til treninger eller rett og slett bare ønsker en sporty og lettkjørt bil. ID.3 er overraskende romslig til å være en kompakt bil og du kan enkelt ta med deg venner eller familien på langtur.

ID.4

Nye ID.4 er endelig her og kan bestilles hos oss nå! Klimanøytral elektrisk SUV perfekt for deg og din familie.

ID.5

Nye ID.5 er den første helelektriske SUV-coupé-modellen fra Volkswagen på MEB-plattformen. Bilen kommer med lang rekkevidde og et moderne design.

ID.5 GTX

Nye ID.5 GTX SUV-coupé med firehjulstrekk og to elektriske motorer er en sportslig ID.-modell med god rekkevidde.

Polo

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på.

Golf

Den åttende generasjonen av Volkswagen Golf er mer komfortabel og intelligent med flere tilkoblingsmuligheter sammenlignet med tidligere modell.

T-Roc

Vår populære SUV er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? SUV-en T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign.

T-Cross

T-Cross er en kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

Tiguan

Tiguan er både en god familiebil, og en praktisk SUV med stor bagasjeplass slik at du kan frakte last. Bilen har en romslig kupé med god plass og komfort.

Touareg

Volkswagen Touareg SUV har en lett gjenkjennelig design med rene linjer. Ekstrautstyr som elektromekanisk krengningsstabilisering, IQ. LIGHT – LED-Matrix-hovedlykter og Innovision Cockpit tar interiør, komfort og kjøreopplevelse til et helt nytt nivå.