Audi RS 5 Sportback

Audi RS 5 Sportback

Audi RS 5 Sportback er en praktisk bil med høy komfort og sportslig kjøredynamikk på et høyt nivå. Markante RS-designelementer forsterker det sportslige uttrykket og quattro firehjulsdrift sørger for kraftfulle kjøreytelser. Under panseret på Audi RS 5 Sportback skjuler det seg en kraftig V6-TFSI-biturbomotor på 2,9 liter. Med en effekt på 450 hk (331 kW) og et dreiemoment på 600 Nm akselererer den fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder. Topphastigheten er som standard begrenset til 250 km/t.

Audi RS 5 Sportback er en sportsbil, likevel kan du frakte sykkel, ski og snowboard i den. Det er takket være den store bakluken, bakseter som kan legges ned helt eller delvis, og det jevne bagasjeromsgulvet. Karosserikonseptet gjør at denne modellen er praktisk som firmabil, familiebil og feriebil.

Veiledende pris 1.093.600,- levert Drammen. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Kontakt oss

Kraft og kontroll

quattro permanent firehjulsdrift med sportsdifferensial (ekstrautstyr) og sportslig kalibrert 8-trinns tiptronic med raske girskift gir optimal akselerasjon i alle situasjoner. RS-sportsunderstell er standardutstyr og sørger for at RS 5 Sportback har suverent veigrep. RS-sportsunderstell plus med Dynamic Ride Control (DRC) gir enda bedre stabilitet og kjøredynamikk i svinger.

1/

Sportslig design

Audi RS 5 Sportback er like sportslig uansett hvilken side du ser den fra. RS-diffusorinnsatsen, spoilerkanten og RS-eksosanlegget gir hekken et robust og samtidig dynamisk utseende. 20-tommers lettmetallfelger (ekstrautstyr) i matt bronse understreker den sportslige stilen.

I tetposisjon

Sportslig design preger førerplassen i Audi RS 5 Sportback, for eksempel med RS-designpakke i rødt (ekstrautstyr). Den inneholder nappaskinn med rutemønster og kontrastsømmer i crescendorødt samt tangorøde sidedeksler på setene (ekstrautstyr). Setene gir stabil sidestøtte og høy komfort også på lange kjøreturer. Audi virtual cockpit i RS-design har RS-menyer og MMI touch-display som viser viktig bilinformasjon.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / finansiering

Firehjulsdrift med Audi quattro
Leasing eller kjøp av bil?

Artikler

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.