Audi RS 4 Avant

Praktisk familiebil med høy ytelse

Det er fullt mulig å lage en bil som har ytelsen til en sportsbil og samtidig fungerer som en praktisk familiebil. Det er Audi RS 4 Avant et bevis på. Den ukonvensjonelle designen og den særpregede profilen levner ingen tvil om at dette er en sportslig bil. Derfor er Audi RS 4 Avant den ideelle bilen for familier med en aktiv livsstil.

Kraftig motor og høy kjøreopplevelse

2,9-liters V6 TFSI-bensinmotoren yter 450 hk og har et maksimalt dreiemoment på 600 Nm.

1/

Kraftfull sportsbil og praktisk stasjonsvogn

Baksetet som kan legges ned i forholdet 40:20:40, sørger for god oppbevaringsplass i Audi RS 4 Avant. Med Advanced key (ekstrautstyr) og sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet kan du åpne bakluken med en fotbevegelse7. Oppbevarings- og bagasjeromspakken (ekstrautstyr) og skinnesystemet med fester (ekstrautstyr) gjør det enklere å holde orden i bagasjerommet.

 

Sportslig kupè

Både RS-designpakke i rødt og dekorelementer i matt karbonvev kan leveres som ekstrautstyr til kupeen. 3-eikers sportsratt (ekstrautstyr) i skinn med flat underside og multifunksjon plus samt sportsseter plus foran i sort nappaskinn med crescendorøde sømmer i heksagonmønster setter et sportslig preg på kupeen.

 

Stor og oversiktlig skjerm

Det store 10,1-tommers MMI touch-displayet gjør det enkelt å bruke infotainmentsystemet MMI navigasjon plus med MMI touch (ekstrautstyr) og gir deg tilgang til de digitale tjenestene fra Audi connect3. Du kan også styre MMI-systemet intuitivt med stemmestyringen, som du aktiverer ved start eller fra rattet. I en egen RS-bilmeny finner du informasjon om temperaturen til viktige komponenter, som motor, girkasse og quattro sportsdifferensial. Her finner du også effekt- og dreiemomentvisninger og dekktrykkontrollsystemet (ekstrautstyr) som viser data om dekktrykk og -temperatur for alle fire dekkene.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / finansiering

SUV eller stasjonsvogn?
Les mer om hva som passer for deg her
Finansiere bilen?
Les mer om finansiering her

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]