Audi RS 6 Avant

Grenseløs frihet i Audi RS 6 Avant

25 år med RS feires med at nye Audi RS 6 innleder et nytt kapittel i historien om kraftfulle Avant: Enda mer effekt kombineres med økt effektivitet, takket være mildhybridsystemet. Det gjør nye RS 6 Avant til et multitalent.

Audi RS 6 Avant kombinerer ytelsene til en sportsbil med elegant design og praktiske løsninger. Det gjør bilen godt egnet både når du skal i forretningsmøte og på familieutflukt. Bilen har mange RS-spesifikke elementer, som et bredt karosseri og markante hjulbuer. Singleframe-grillen uten ramme, RS-støtfangerne og de store luftinntakene på sidene understreker det sportslige preget. Bilen har en elegant Avant-profil med lang taklinje og skrånende D-stolpe. Hekken domineres av RS-avgassanlegget og den dynamiske takkantspoileren. Du kan velge blant 13 lakkfarger til Audi RS 6 Avant¹. I tillegg kan bilen leveres med optikkpakke i matt aluminium, sort eller karbon.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Elegant kraftpakke

Ytelse: 600 hk (441 kW). Maksimalt dreiemoment: 800 Nm. 0 til 100 km/t: 3,6 sekunder. Topphastighet: inntil 305 km/t (ekstrautstyr). 4,0-liters V8-biturbo TFSI-motoren med permanent quattro firehjulsdrift kan også leveres i kombinasjon med dynamikkpakker (ekstrautstyr). (Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 11,5–11,7 l / 100 km, CO₂-utslipp ved blandet kjøring: 263–268 g/km.)

1 Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 11,5–11,7 l / 100 km, CO₂-utslipp ved blandet kjøring: 263–268 g/km.

  • Ytelse 441 kW¹ - 600hk
  • Akselerasjon 3,6 sekunder - 0 til 100 km/t
  • Topphastighet (ekstrautstyr) 280 km/t¹ - 250 km/t (standard)
1/

Ønsker du deg en annerledes familiebil stappfull av krefter?

Komplette kjøreopplevelser

Audi RS 6 Avant¹ leveres som standard med RS-sportsunderstell med luftfjæring. Det gir en topphastighet på inntil 305 km/t (ekstrautstyr). Med de ulike kjøremodusene kan du tilpasse bilens egenskaper slik at kjøringen blir mer komfortabel eller mer dynamisk. RS-sportsunderstell plus (ekstrautstyr) med Dynamic Ride Control reduserer merkbart krengebevegelser både i lengderetningen og sideveis og sørger dermed for optimale kjøreegenskaper.

Fremtidsrettet innvendig design og romslig bagasjerom

Audi RS 6 Avant¹ er like atletisk og elegant innvendig som utvendig. RS-sportssetene med rute- eller heksagonmønster gir god støtte, og informasjonsskjermen er lett tilgjengelig på det slanke instrumentpanelet. Black Panel-arkitektur, dekor i aluminium Race antrasitt og to RS-designpakker i rødt og grått gjør kupeen enda mer sportslig. RS-logoen på rattet, setene og innstegslistene viser hva bilen er god for. Når baksetene er slått ned, får du et bagasjeromsvolum på 1680 liter. Det gir god plass til stort og smått. Bakluken åpnes enkelt med en fotbevegelse (ekstrautstyr).

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / finansiering

Ønsker du et tilbud på vår nye Audi RS 6 Avant?
Behov for finansiering?

Ønsker du et tilbud på Audi RS 6 Avant?

Audi-selgere

Ole Jannis Wetter
Selger Audi

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]