Grenseløs frihet i Audi RS 6 Avant

25 år med RS feires med at nye Audi RS 6 innleder et nytt kapittel i historien om kraftfulle Avant: Enda mer effekt kombineres med økt effektivitet, takket være mildhybridsystemet. Det gjør nye RS 6 Avant til et multitalent.

Audi RS 6 Avant kombinerer ytelsene til en sportsbil med elegant design og praktiske løsninger. Det gjør bilen godt egnet både når du skal i forretningsmøte og på familieutflukt. Bilen har mange RS-spesifikke elementer, som et bredt karosseri og markante hjulbuer. Singleframe-grillen uten ramme, RS-støtfangerne og de store luftinntakene på sidene understreker det sportslige preget. Bilen har en elegant Avant-profil med lang taklinje og skrånende D-stolpe. Hekken domineres av RS-avgassanlegget og den dynamiske takkantspoileren. Du kan velge blant 13 lakkfarger til Audi RS 6 Avant¹. I tillegg kan bilen leveres med optikkpakke i matt aluminium, sort eller karbon.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Elegant kraftpakke

Ytelse: 600 hk (441 kW). Maksimalt dreiemoment: 800 Nm. 0 til 100 km/t: 3,6 sekunder. Topphastighet: inntil 305 km/t (ekstrautstyr). 4,0-liters V8-biturbo TFSI-motoren med permanent quattro firehjulsdrift kan også leveres i kombinasjon med dynamikkpakker (ekstrautstyr). (Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 11,5–11,7 l / 100 km, CO₂-utslipp ved blandet kjøring: 263–268 g/km.)

1 Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 11,5–11,7 l / 100 km, CO₂-utslipp ved blandet kjøring: 263–268 g/km.

  • Ytelse 441 kW¹ - 600hk
  • Akselerasjon 3,6 sekunder - 0 til 100 km/t
  • Topphastighet (ekstrautstyr) 280 km/t¹ - 250 km/t (standard)
1/

Ønsker du deg en annerledes familiebil stappfull av krefter?

Komplette kjøreopplevelser

Audi RS 6 Avant¹ leveres som standard med RS-sportsunderstell med luftfjæring. Det gir en topphastighet på inntil 305 km/t (ekstrautstyr). Med de ulike kjøremodusene kan du tilpasse bilens egenskaper slik at kjøringen blir mer komfortabel eller mer dynamisk. RS-sportsunderstell plus (ekstrautstyr) med Dynamic Ride Control reduserer merkbart krengebevegelser både i lengderetningen og sideveis og sørger dermed for optimale kjøreegenskaper.

Fremtidsrettet innvendig design og romslig bagasjerom

Audi RS 6 Avant¹ er like atletisk og elegant innvendig som utvendig. RS-sportssetene med rute- eller heksagonmønster gir god støtte, og informasjonsskjermen er lett tilgjengelig på det slanke instrumentpanelet. Black Panel-arkitektur, dekor i aluminium Race antrasitt og to RS-designpakker i rødt og grått gjør kupeen enda mer sportslig. RS-logoen på rattet, setene og innstegslistene viser hva bilen er god for. Når baksetene er slått ned, får du et bagasjeromsvolum på 1680 liter. Det gir god plass til stort og smått. Bakluken åpnes enkelt med en fotbevegelse (ekstrautstyr).

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / finansiering

Ønsker du et tilbud på vår nye Audi RS 6 Avant?
Behov for finansiering?

Ønsker du et tilbud på Audi RS 6 Avant?

Artikler

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

Audi viser vei med sin elektriske offensiv: Med tre elektromotorer får S-modellene av e-tron verdens første elektriske «torque vectoring»-system. Det løfter sikkerheten og de dynamiske egenskapene til et nytt nivå.

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]