Prøvekjør Audi

Usikker på hvilken Audi som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Audi tilpasset deg og dine behov

Hos Albjerk Bil får du bilen tilpasset deg og dine behov. Som Audi-spesialister kan vi hjelpe deg med alt du trenger til din nye eller brukte Audi. Vi er også Audi sport forhandler, som tilbyr RS-modeller. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil.

Nye Audi Q6 e-tron: Åpen for salg!

Audi Q6 e-tron er Audis nye SUV med en rekkevidde på over 600km.

Nye Audi SQ6 e-tron: Åpen for salg!

Den nye Audi SQ6 e-tron er en meget sportslig elbil med mange flotte detaljer. Elektrisk quattro firehjulsdrift gir suverent veigrep og høy stabilitet.

Audi Q4 e-tron

Elektrisk SUV med god rekkevidde og rikelig med plass.

Audi Q4 e-tron Sportback

Elektrisk familiebil i Sportback utgave.

Audi Q8 e-tron

Audi e-tron har oppfylt rollen som banebrytende elbil. Nå trer den inn i rekken av Audi-modeller – som Audi Q8 e-tron. En stor elbil i førsteklasses kvalitet er det som kjennetegner vår nye SUV.

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi e-tron Sportback har oppfylt rollen som banebrytende elbil. Nå trer den inn i rekken av Audi-modeller – som Audi Q8 Sportback e-tron. En stor elbil i førsteklasses kvalitet er det som kjennetegner vår nye SUV. Audi Q8 Sportback e-tron kombinerer kraften til en romslig SUV med elegansen til en 4-dørs coupé.

Audi SQ8 e-tron

Den kraftige S-modellen som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron eksepsjonell dynamikk.

Audi SQ8 Sportback e-tron

Den kraftige S-modellen som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 Sportback e-tron eksepsjonell dynamikk.

Audi e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt design, imponerende rekkevidde, kraftfulle ytelser og dynamiske kjøreegenskaper.

Audi RS e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt RS design, imponerende rekkevidde, kraftfulle RS ytelser og dynamiske kjøreegenskaper.

Audi Grandsphere Concept

Et privatfly for veien. I likhet med en førsteklasses flyreise kombinerer 5,35 m lange grandphere-sedan det beste ved luksusreiser og høy komfort med et omfattende opplevelsestilbud ombord.

Audi A6 e-tron concept

Audi A6 e-tron concept viderefører de perfekte proporsjonene vi kjenner fra Audi RS e-tron GT. Den lange akselavstanden, de korte overhengene, den flate kabinen som hviler på store hjul, den dynamiske coupé-taklinjen og myke, stemningsfulle konturer som fremhever quattro-musklene, gir en pekepinn på hvilken kraftpakke dette blir.

Audi A6 Avant e-tron concept

A6 Avant e-tron styrker det elektriske utvalget ytterligere, på veien mot 100 prosent elektrisk mobilitet. A6 e-tron concept har en imponerende rekkevidde på opptil 700 km – avhengig av drivlinje og ytelsesnivå.

Som Audi Sport forhandler har vi muligheten til å bestille de råtøffe Audi RS modellene til deg som kunde. RS-modellene er den sportslige toppmodellen i de respektive modellseriene, se vårt utvalg under.

RS 3 Sportback

Audi RS 3 Sportback er en allsidig allrounder med 400hk som gir deg grenseløse kjøreopplevelser.

RS 4 Avant

Det er fullt mulig å lage en bil som har ytelsen til en sportsbil og samtidig fungerer som en praktisk familiebil. Det er Audi RS 4 Avant et bevis på.

RS 6 Performance

Audi RS 6 Avant kombinerer ytelsene til en sportsbil med elegant design og praktiske løsninger. Det gjør bilen godt egnet både når du skal i forretningsmøte og på familieutflukt.

RS Q8

Den nye Audi RS Q8 er en stor SUV stappfull av kraft og spenning, med en ytelse på et helt nytt nivå. Med 600 hk er Audi RS Q8 den kraftigste SUV-modellen fra Audi Sport.