Velkommen til prøvekjøring av Audi

Usikker på hvilken Audi som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Audi tilpasset deg og dine behov

Hos Albjerk Bil Drammen får du bilen tilpasset deg og dine behov. De tre mest populære bilmodellene hos oss er den ladbare hybridbilen, Audi A3 e-tron, den allsidige stasjonsvognen, Audi A4 allroad, og den tøffe SUV-en, Audi Q5. Vi var Norges største forhandler på salg av RS og Sport-modeller i 2016. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil.

Audi e-tron

En komplett helelektrisk familie-SUV for norske forhold

Audi e-tron Sportback

Audis første helelektriske Sportback-modell

Audi e-tron GT concept

Audi e-tron GT concept blir den tredje elbilen til Audi etter Audi e-tron, som allerede er på markedet, og e-tron Sportback som ble lansert i fjor høst.

Audi A1

Den nye Audi A1 Sportback er en sporty liten bil som omrokkerer på kompaktsegmentet.

Audi A3

Audi A3 Sportback har en dynamisk fremtoning som skyldes den sportslige og ekspressive linjeføringen.

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSIe er en hybridbil i premiumsjiktet med plug-in-hybriddrift.

Audi A4 allroad

Romslige og praktiske Audi A4 allroad quattro har en markant design med økt bakkeklaring og trives godt i terrenget. Bilen leveres som standard med quattro firehjulsdrift, kraftig motor og allroad-understell.

Audi A4 Avant

Audi A4 Avant er sportslig og fleksibel og utmerker seg med høy kvalitet og digitale løsninger.

Audi A6 Allroad

Audi A6 allroad quattro kombinerer komforten og fleksibiliteten til en Avant med typiske allroad-egenskaper som quattro permanent firehjulsdrift og markant offroad-design.

Audi A6 Avant

Den nye Audi A6 Avant er en stor stasjonsvogn med enestående plassforhold og fremtidsrettede digitale systemer kombinert med spenstige linjer.

Audi A7 TFSIe

Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro er en elegant coupé i toppklassen med plug-in hybriddrift.

Audi Q2

Audi Q2 er en ekte allrounder som egner seg like godt for eventyr utenfor allfarvei som for hverdagen i storbyen.

Audi Q3

Den nye Audi Q3 har fått et langt mer sportslig utseende enn forgjengeren. Den åttekantede singleframe-grillen og de store luftinntakene på sidene gir en tøff og maskulin front.

Audi Q5

Audi Q5 imponerer fra første stund – uansett om det er komforten, stilen eller de dynamiske egenskapene du først legger merke til.

Audi Q5 TFSIe

Audi Q5 55 TFSI e quattro har plug-in-hybriddrift med både elektromotor og forbrenningsmotor. Dette gjør den både effektiv og sportslig, og når du kjører med kun elektrisk drift har bilen ingen lokale utslipp.

Audi Q7

quattro firehjulsdrift, avansert understellsteknologi og toppmoderne infotainment- og førerassistentsystemer sørger for uforglemmelige kjøreopplevelser i Audi Q7.

Audi Q8

Audi Q8 kombinerer det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé med de praktiske finessene til en stor SUV.

Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant kombinerer ytelsene til en sportsbil med elegant design og praktiske løsninger. Det gjør bilen godt egnet både når du skal i forretningsmøte og på familieutflukt.