Firmabil

Er du på jakt etter firmabil? Med vårt brede sortiment har vi bil til enhver bedrift, eller til deg som privatperson!

Hvem er vi?

Vi i Albjerk Bil har god erfaring med salg av bil som firmabil. Vi leverer hundrevis av i biler i året i firmabilsammenheng og håper å kunne hjelpe deg med din neste firmabil.

Vår firmabilavdeling består av Kristoffer og Karl, samt vårt nye tilskudd Bjørn. Vi holder til både på Åssiden og i Lier, og ønsker å kunne tilby deg som kunde den beste hjelpen når du skal kjøpe deg din første, andre eller tiende firmabil.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper deg med valg av våre kjente og kjære merker:

Firmabil for privatpersoner

Kjøp av firmabil kan for flere virke litt forvirrende og vanskelig. Hva må jeg skatte? Hva koster det meg hver måned? Hva blir jeg tillagt inntekten min?

Her er kort en oversikt over hvor enkelt det skal være for deg med valg av firmabil fra oss både fra Audi, Volkswagen og Skoda.

 • Finn en bil som passer til ditt formål
 • Bilen bør være konkurransedyktig innenfor det segmentet du ønsker
 • Bilen bør definitvt gi deg en god kjøreopplevelse og ha høyt sikkerhetsnivå

 

Her følger et eksempel på utregning av firmabilskatt:

(Utregning hentet fra audi.no. Tallene i denne artikkelen er fra 2017. Endringer kan forekomme)

Vi tar utgangspunkt i disse tallene:

 • Bilens listepris inklusiv utstyr – kr. 500.000
 • Bruttoinntekt før firmabilfordel – kr.550.000
 • Yrkeskjøring under 40.000 km i året
 • Ny bil – yngre enn 3 år

Siden bilen koster 500.000 NOK så beregnes det først 30% av verdien opptil 299.100, for så å beregne 20% av den resterende verdien (200.900 NOK i dette tilfellet):

 • 30% av 299.100 kr. 89.730
 • 20% av 200.900 kr. 40.180
 • Totalt inntektspåslag kr. 129.910

Beregningen ovenfor brukes for å beregne hvilken marginalskatt som skal brukes. I vårt tilfelle er den samlede inntekten 550.000 NOK i bruttoinntekt + 129.910 NOK i inntektspåslag fra bilen, som vil si en inntekt på 679.910 NOK og dermed trinn 8 for marginalskatt (43,72%).

Inntektspåslaget på bilen gangens med marginalskatten for i finne den endelige skatten:
129.910 NOK x 43,72% = 56.796 NOK

 

Firmabil for bedriften

Alle bedrifter ønsker en enkel og smertefri hånddtering forbundet med bil. Vi hjelper deg med en enklere hverdag, og her er noe av det som gjør hverdagen med firmabil lettere for deg som bedrift.

 • Bredt modellutvalg – velg bil etter behovet for din ansatte
 • Skreddersydde løsninger for din bedrift uansett om det velges bilgodtgjørelse for dine ansatte eller firmabil
 • Enkelt bilhold
 • Vi tilbyr både lån, leasing og leasing pluss
 • Biladministrasjon og bilpolicy med kostnadseffektiv løsning for deg og din bedrift

Ta kontakt med oss så tilpasser vi etter ditt behov!

Artikler

Orientering til våre kunder i forbindelse med coronaviruset – Vi holder åpent! Sikkerheten til kunder og ansatte har vår høyeste prioritet og vi gjennomfører flere tiltak for å hindre smittespredning internt i bedriften og mot våre kunder. Vi holder ordinære åpningstider slik situasjonen ser ut nå, men følger de til enhver tid gitte retningslinjer fra nasjonale […]

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I første halvdel av 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid.