Sharebox / Nøkkelautomat

Bil på verkstedet? Hos oss kan du levere og hente bilen akkurat når det passer deg i forbindelse med verkstedsbesøk takket være våre døgnåpne nøkkelautomater.

Hent og lever nøkkelen til bilen din enkelt
med Sharebox nøkkelautomat.

I en travel hverdag er det ikke alltid like lett å finne tid til et verkstedsbesøk.
Med våre nye selvbetjeningsautomater fra Sharebox kan du legge igjen bilens nøkkel og hente den igjen når det passer deg best.

Fordeler ved bruk av de selvbetjente nøkkelautomatene

Som kunde er det mange fordeler ved å benytte seg av en av våre nøkkelautomaterl.

 • Lever og hent bilen døgnet rundt ved verkstedsbesøk.
 • Betal enkelt med bankkort, Vipps eller faktura*.
 • Du slipper ventetiden om det er stor pågang i kundemottaket.
 • Det er ingen ekstrakostnad ved å bruke den selvbetjente nøkkelautomaten.
 • Du finner bilen enkelt igjen ved hjelp av vårt parkeringskart.

Selvbetjeningsautomaten kan også brukes til henting og levering av nøkkel ved prøvekjøring eller taksering. Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!

Hvor finner jeg nøkkelautomatene?

Du finner nøkkelautomatene plassert ved hovedinngangen hos alle våre tre avdelinger; Albjerk Bil Drammen, Albjerk Bil Lier og Albjerk Bil Ringerike. Levering og henting utenom åpningstidene vil alltid skje enkelt og raskt i nøkkelautomaten som står utendørs.

Hvor står nøkkelautomatene hos de ulike avdelingene?

Nøkkelautomaten er plassert på venstre side av hovedinngangen til Audi-bygget og utenfor hovedinngangen til Skoda-bygget. Det finnes også en automat utenfor hovedinngangen på Albjerk Bilskadesenter. Se hvite piler. Husk at nøkkel må merkes med registreringsnummer. Utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant.

Nøkkelautomaten er plassert på det østre hjørnet av Volkswagenbygget i Lier, ved inngangen til avdeling Nyttekjøretøy markert med sort pil. Husk at nøkkel må merkes med registreringsnummer. Utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant.

Nøkkelautomaten er plassert til venstre for vår hovedinngang i Skoda-bygget, markert med sort pil. Husk at nøkkel må merkes med registreringsnummer. Utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant.

Slik bruker du den selvbetjente nøkkelautomaten

Ved levering av bil følger du disse stegene:

 1. Når du ankommer forhandleren finner du den selvbetjente nøkkelautomaten som er tydelig merket. Du trenger ikke å avtale dette på forhånd.
 2. Tast inn bilens registreringsnummer, ditt telefonnummer og marker hvor du har parkert bilen på skjermen. Du får også valget om du vil hente bilen utenfor åpningstid.
 3. Trykk på den grønne knappen som blinker for å åpne luken (gjelder kun selvbetjeningsautomatene utendørs eller i inngangspartiet).
 4. Ta av nøkkelring og anheng, og legg nøkkelen i den åpne luken.
 5. Lukk luken og nøkkelen er nå levert.

Verkstedet får nå beskjed om at nøkkelen er levert og starter på arbeidet når du har avtale.

Vi kommuniserer med deg fortrinnsvis via SMS og e-post og setter pris på rask respons om det kreves.


Ved henting av bil følger du disse stegene:

Hvis du ved levering har valgt at du henter bilen utenfor åpningstid vil nøkkelen legges i den døgnåpne nøkkelautomaten. Om du ikke har gjort det må du gi oss beskjed.

 1. Når bilen er ferdig på verkstedet får du en SMS om at den er klar for henting. I samme SMS er det lenke til eventuell betaling. Bankkort, Vipps eller faktura* kan benyttes.
 2. Når du henter nøkkelen bruker du samme lenke som ved betaling og taster inn nummeret på selvbetjeningsautomaten for å få ut nøkkelen. Om selvbetjeningsautomaten står utendørs eller i inngangspartiet må du trykke på knappen med grønt lys for å få opp luken. Står den innendørs åpnes luken av seg selv.
 3. Ta ut nøkkelen og lukk igjen luken. I SMSen står det hvilket område bilen er parkert og du kan få opp et kart over området.

Takk for besøket, god tur og velkommen tilbake til Albjerk Bil!

Har du spørsmål om Sharebox nøkkelautomat?