PRØVEKJØR EN ŠKODA

Usikker på hvilken ŠKODA som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Stort utvalg av ŠKODA-modeller

Albjerk Bil Drammen tilbyr salg av et stort utvalg nye ŠKODA-modeller, samt at vi har et delelager med salg av originale bildeler og tilbehør til ŠKODA. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon eller ruteskift.

Nye ENYAQ iV

Helelektriske ŠKODA ENYAQ kan bestilles og prøvekjøres hos oss!

SUPERB iV hybrid

ŠKODA har oppdatert hele SUPERB-familien med nytt design og ny teknologi og for første gang kan den populære familiebilen bestilles som plug-in hybrid!

OCTAVIA iV hybrid

Endelig kommer bestselgeren vår som ladbar hybrid! Bilen har god plass, kan kjøres på bare strøm i byen og har god nok rekkevidde for lengre turer med over 50km rekkevidde (WLTP).

Superb Stasjonsvogn 4x4

Skoda Superb er en bil for hele familien, med masse plass!

CITIGOe iV

Nye CITIGOe iV er Skodas første elbil, og nå kan du endelig prøvekjøre bilen!

FABIA STYLE

Skoda Fabia er størst av de små, og er en moderne bil med sikkerhet i særklasse som gir bilen en unik personlighet. Skoda Fabia har god plass til både passasjerer og bagasje.

Bruktbilkampanje

Velkommen til et av Norges største bruktbilsenter på Åssiden i Drammen med over 100 biler inne. Vi har et stort utvalg av nyere Skoda, Audi og Volkswagen.