PRØVEKJØR EN ŠKODA

Usikker på hvilken ŠKODA som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Stort utvalg av ŠKODA-modeller

Albjerk Bil Drammen tilbyr salg av et stort utvalg nye ŠKODA-modeller, samt at vi har et delelager med salg av originale bildeler og tilbehør til ŠKODA. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon eller ruteskift.

Nye ENYAQ iV

Helelektriske ŠKODA ENYAQ kan bestilles og prøvekjøres hos oss!

SUPERB iV hybrid

ŠKODA har oppdatert hele SUPERB-familien med nytt design og ny teknologi og for første gang kan den populære familiebilen bestilles som plug-in hybrid!

OCTAVIA iV hybrid

Endelig kommer bestselgeren vår som ladbar hybrid! Bilen har god plass, kan kjøres på bare strøm i byen og har god nok rekkevidde for lengre turer med over 50km rekkevidde (WLTP).

CITIGO e iV

Nye CITIGOe iV er Skodas første elbil, og nå kan du endelig prøvekjøre bilen!

FABIA STYLE

Skoda Fabia er størst av de små, og er en moderne bil med sikkerhet i særklasse som gir bilen en unik personlighet. Skoda Fabia har god plass til både passasjerer og bagasje.

Bruktbilkampanje

Velkommen til et av Norges største bruktbilsenter på Åssiden i Drammen med over 100 biler inne. Vi har et stort utvalg av nyere Skoda, Audi og Volkswagen.