PRØVEKJØR EN ŠKODA

Usikker på hvilken ŠKODA som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Stort utvalg av ŠKODA-modeller

Albjerk Bil Drammen tilbyr salg av et stort utvalg nye ŠKODA-modeller, samt at vi har et delelager med salg av originale bildeler og tilbehør til ŠKODA. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon eller ruteskift.

Nye ENYAQ iV

Helelektriske ŠKODA ENYAQ har åpnet for salg og kan bestilles hos oss!

SUPERB iV hybrid

ŠKODA har oppdatert hele SUPERB-familien med nytt design og ny teknologi og for første gang kan den populære familiebilen bestilles som plug-in hybrid!

OCTAVIA iV hybrid

Endelig kommer bestselgeren vår som ladbar hybrid! Bilen har god plass, kan kjøres på bare strøm i byen og har god nok rekkevidde for lengre turer med over 50km rekkevidde (WLTP).

KODIAQ

Vi gir deg superpris på plasskjempen Kodiaq Style med 200 hestekrefter, 4x4 firehjulstrekk, 5-seter og automat. Vi har biler for rask levering, og prisen inkluderer vinterhjul!

SUPERB Stasjonsvogn 4x4

Nye Superb er en bil for hele familien! Bagasjerommet på hele 660 liter er perfekt for en stor familie. Bilen har i tillegg alt du forventer av en plassmester, nytt design og enda flere smarte løsninger.

CITIGO e iV

Nye CITIGOe iV er Skodas første elbil, og nå kan du endelig prøvekjøre bilen!

OCTAVIA STYLE 4x4

Nå kan du gjøre et skikkelig kupp på vår godt utstyrte ŠKODA OCTAVIA Style med 4x4 firehjulstrekk!

FABIA STYLE

Skoda Fabia er størst av de små, og er en moderne bil med sikkerhet i særklasse som gir bilen en unik personlighet. Skoda Fabia har god plass til både passasjerer og bagasje.

Bruktbilkampanje

Velkommen til et av Norges største bruktbilsenter på Åssiden i Drammen med over 100 biler inne. Vi har et stort utvalg av nyere Skoda, Audi og Volkswagen.