PRØVEKJØR EN ŠKODA

Usikker på hvilken ŠKODA som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Stort utvalg av nye ŠKODA-modeller

Albjerk Bil Drammen tilbyr salg av et stort utvalg nye ŠKODA-modeller, samt at vi har et delelager med salg av originale bildeler og tilbehør til ŠKODA. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon eller ruteskift.

Nye Superb iV hybrid

ŠKODA har oppdatert hele SUPERB-familien med nytt design og ny teknologi og for første gang kan den populære familiebilen bestilles som plug-in hybrid!

Nye Enyaq

Endelig kan vi dele at helelektriske ŠKODA ENYAQ får sin verdenspremiere i Praha 1. september hvor den åpner for salg!

Kamiq

Kampanje på vår første crossover Kamiq. En smart kombinasjon av SUV og praktisk bybil.

Kodiaq

Vi gir deg superpris på plasskjempen Kodiaq Style med 190 hestekrefter, 4x4 firehjulstrekk, 5-seter og automat. Vi har biler for rask levering, og prisen inkluderer vinterhjul!

Superb Stasjonsvogn 4x4

Nye Superb er en bil for hele familien! Bagasjerommet på hele 660 liter er perfekt for en stor familie. Bilen har i tillegg alt du forventer av en plassmester, nytt design og enda flere smarte løsninger.

Citigo e iV

Nye CITIGOe iV er Skodas første elbil, og nå kan du endelig prøvekjøre bilen!

Rentekampanje

Eie eller leie – Gunstig rente får du uansett!

Tilbud på 4x4 firehjulstrekk

SUPERB, OCTAVIA, KODIAQ ELLER KAROQ MED FIREHJULSTREKK! NÅ FÅR DU HELE 25.000,- I RABATT PÅ 4X4.

Bruktbilkampanje

Velkommen til et av Norges største bruktbilsenter på Åssiden i Drammen med over 100 biler inne. Vi har et stort utvalg av nyere Skoda, Audi og Volkswagen.