Volkswagen Nyttekjøretøy

Er du usikker på hvilken Volkswagen Nyttekjøretøy som er riktig for deg? Vi i Albjerk Bil Lier hjelper deg med å finne bilen som passer deg og dine behov. Bestill prøvekjøring og opplev innovasjoner som sørger for å gjøre kjøreopplevelsen ekstra komfortabel og trygg.

Nyttekjøretøy tilpasset deg og dine behov!

Hos Albjerk Bil Lier får du ditt nye Nyttekjøretøy tilpasset deg og dine behov! Vi ønsker det beste for deg som kunde og hjelper deg med alt du måtte lure på rundt kjøp av et nytt Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest solgte arbeidsplass på fire hjul får du hos oss, og du kan velge mellom flere ulike modeller. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil. Det skal være gøy og trygt å kjøpe bil, og den gode følelsen får du hos oss.

Caddy varebil

En praktisk og fleksibel varebil med høy kjørekomfort hvor du får mye for pengene! Caddy har vært Norges mest kjøpte varebil i mange år.

Transporter varebil

Transporter er for 9. år på rad Norges mest kjøpte varebil i sin klasse. Dette er vel det beste beviset på at norske kunder setter pris på alle de unike egenskapene denne varebilen har å by på?

Crafter varebil

Vår største varebil med uendelige valgmuligheter og høy nyttelast.

Amarok lagerbil

Kampanje på bilen med masse kraft under panseret og permanent firehjulstrekk! Amarok er den perfekte pickup for kjøring i terrenget så vel som på mer “normale” veier.

Caddy lagerbil

En praktisk og fleksibel varebil med høy kjørekomfort! Vi har tilbud på 2019-modeller med ekstra gunstig pris, sikre deg ny varebil nå!

Servicekampanje

Nå har vi ekstra gunstig pris på service til din bil, enten du har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver eller -klosser, støtdempere eller registerreim.

Bruktbilkampanje

Ønsker du deg ny bruktbil? Nå har vi minimum 20.000kr* i innbytte hos oss på Albjerk Bruktbilsenter!