Prøvekjør Audi

Usikker på hvilken Audi som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Audi tilpasset deg og dine behov

Hos Albjerk Bil Drammen får du bilen tilpasset deg og dine behov. De tre mest populære bilmodellene hos oss er den ladbare hybridbilen, Audi A3 e-tron, den allsidige stasjonsvognen, Audi A4 allroad, og den tøffe SUV-en, Audi Q5. Vi var Norges største forhandler på salg av RS og Sport-modeller i 2016. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil.

Audi e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt design, imponerende rekkevidde, kraftfulle ytelser og dynamiske kjøreegenskaper. Bilen er åpen for bestilling hos oss!

Audi RS e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt RS design, imponerende rekkevidde, kraftfulle RS ytelser og dynamiske kjøreegenskaper. Bilen er åpen for bestilling hos oss!

Audi e-tron Black Edition

Nå får du Audi e-tron i Black Edition utgave, med en pakke som gir bilen et sportslig og råtøft utsende!

Audi e-tron 55 quattro Advanced Sport

Kombinasjonen av komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en helt unik opplevelse. Audi e-tron er en komplett familie-SUV med god plass, høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste.

Audi e-tron 50 quattro Advanced Sport

Kombinasjonen av komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en helt unik opplevelse. Audi e-tron er en komplett familie-SUV med god plass, høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste.

Audi Black Edition - flere modeller

Ønsker du å sikre deg en Audi med et råtøft og sportslig Black Edition utseende? Vi har flere modeller tilgjengelig!

Audi Q4 e-tron

Ta en titt på helt nye Audi Q4 e-tron som er lansert både som SUV og Sportback.

A6 Avant TFSIe

Den innovative plug-in-hybriddriften gjør Audi A6 Avant TFSI e quattro til en sprek bil som er like godt egnet til bykjøring som til kjøring på landeveier. Ypperlig familiebil med praktiske løsninger og god plass til fem personer.

Audi e-tron Sportback 50 Advanced Sport

Endelig har nye Audi e-tron Sportback 50 åpnet for salg! Audi e-tron Sportback er bygget på samme lest som Audi e-tron, men får et mer coupé-preget design og enda flere utstyrsmuligheter.

Bruktbilkampanje

Ønsker du deg ny bruktbil? Nå har vi minimum 20.000kr* i innbytte hos oss på Albjerk Bruktbilsenter!