Prøvekjør Audi

Usikker på hvilken Audi som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Audi tilpasset deg og dine behov

Hos Albjerk Bil Drammen får du bilen tilpasset deg og dine behov. Som Audi-spesialister kan vi hjelpe deg med alt du trenger til din nye eller brukte Audi. Vi er også Audi sport forhandler, som tilbyr RS-modeller. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil.

Audi Q4 e-tron

Elektrisk SUV med lang rekkevidde, quattro firehjulstrekk og god plass. Prøvekjør bilen hos oss nå!

Audi Q4 Sportback e-tron

Elektrisk SUV i sportback utgave med lang rekkevidde, quattro firehjulstrekk og god plass.

Audi e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt design, imponerende rekkevidde, kraftfulle ytelser og dynamiske kjøreegenskaper. Bilen er åpen for bestilling hos oss!

Audi RS e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt RS design, imponerende rekkevidde, kraftfulle RS ytelser og dynamiske kjøreegenskaper. Bilen er åpen for bestilling hos oss!

Audi e-tron 55 S line Sport Black Edition

Audi e-tron S line i Black Edition utgave, med en pakke som gir bilen et sportslig, eksklusivt og råtøft utsende!

Audi e-tron Black Edition

Audi e-tron i Black Edition utgave, med en pakke som gir bilen et sportslig, eksklusivt og råtøft utsende!

Audi e-tron 55 quattro Advanced Sport

Kombinasjonen av komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en helt unik opplevelse. Audi e-tron er en komplett familie-SUV med god plass, høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste.

Audi e-tron 50 quattro Advanced Sport

Kombinasjonen av komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en helt unik opplevelse. Audi e-tron er en komplett familie-SUV med god plass, høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste.

Audi Black Edition - flere modeller

Ønsker du å sikre deg en Audi med et råtøft og sportslig Black Edition utseende? Vi har flere modeller tilgjengelig!

A6 Avant TFSIe

Den innovative plug-in-hybriddriften gjør Audi A6 Avant TFSI e quattro til en sprek bil som er like godt egnet til bykjøring som til kjøring på landeveier. Ypperlig familiebil med praktiske løsninger og god plass til fem personer.

Audi e-tron Sportback 50 Advanced Sport

Endelig har nye Audi e-tron Sportback 50 åpnet for salg! Audi e-tron Sportback er bygget på samme lest som Audi e-tron, men får et mer coupé-preget design og enda flere utstyrsmuligheter.

Bruktbilkampanje

Ønsker du deg ny bruktbil? Nå har vi minimum 20.000kr* i innbytte hos oss på Albjerk Bruktbilsenter!