Velkommen til prøvekjøring av Audi

Usikker på hvilken Audi som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Audi tilpasset deg og dine behov

Hos Albjerk Bil Drammen får du bilen tilpasset deg og dine behov. De tre mest populære bilmodellene hos oss er den ladbare hybridbilen, Audi A3 e-tron, den allsidige stasjonsvognen, Audi A4 allroad, og den tøffe SUV-en, Audi Q5. Vi var Norges største forhandler på salg av RS og Sport-modeller i 2016. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil.

NOK
NOK

Audi e-tron 55 quattro Advanced Business

Leasingkampanje på et begrenset antall godt utstyrte lagerbiler med omgående levering til kun 4.990,-* per mnd!

Audi e-tron 50 Advanced Sport

Endelig har nye Audi e-tron 50 quattro åpnet for salg! Bilen kommer med en rekkevidde på 299km ved blandet kjøring etter WLTP, mulighet for 120kW hurtiglading som gir bilen opptil 80% batterikapasitet på kun 30 minutter og hele 313 hk.

Audi e-tron Sportback 50 Advanced Sport

Endelig har nye Audi e-tron Sportback 50 åpnet for salg! Audi e-tron Sportback er bygget på samme lest som Audi e-tron, men får et mer coupé-preget design og enda flere utstyrsmuligheter.

Audi Q5 Hybrid

Audi Q5 55 TFSI e quattro Competition gir deg det beste fra to verdener. Nå kan den nye ladbare plug-in hybriden bestilles hos oss!

Audi A3 TFSIe Hybrid

Audi A3 TFSIe er en hybridbil i premiumsjiktet med plug-in-hybriddrift. Bilen har elbilens positive egenskaper kombinert med fordelene til en forbrenningsmotor i én og samme bil.

Bruktbilkampanje

Ønsker du deg ny bruktbil? Nå har vi minimum 20.000kr* i innbytte hos oss på Albjerk Bruktbilsenter!