Prøvekjør Audi

Usikker på hvilken Audi som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Audi tilpasset deg og dine behov

Hos Albjerk Bil Drammen får du bilen tilpasset deg og dine behov. Som Audi-spesialister kan vi hjelpe deg med alt du trenger til din nye eller brukte Audi. Vi er også Audi sport forhandler, som tilbyr RS-modeller. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil.

Audi Q4 e-tron

Elektrisk SUV med lang rekkevidde, quattro firehjulstrekk og god plass. Prøvekjør bilen hos oss nå!

Audi Q4 Sportback e-tron

Elektrisk SUV i sportback utgave med lang rekkevidde, quattro firehjulstrekk og god plass.

Audi e-tron 55 quattro S Line Sport

Kombinasjonen av komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en helt unik opplevelse. Audi e-tron er en komplett familie-SUV med god plass, høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste.

Prototypen av din neste Audi e-tron

Vi gleder oss til å vise deg hele bilen senere i år. ​ Meld din interesse, og få mer informasjon når vi har mer å dele.​

Audi e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt design, imponerende rekkevidde, kraftfulle ytelser og dynamiske kjøreegenskaper. Bilen er åpen for bestilling hos oss!

Audi RS e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt RS design, imponerende rekkevidde, kraftfulle RS ytelser og dynamiske kjøreegenskaper. Bilen er åpen for bestilling hos oss!

A6 Avant TFSIe

Den innovative plug-in-hybriddriften gjør Audi A6 Avant TFSI e quattro til en sprek bil som er like godt egnet til bykjøring som til kjøring på landeveier. Ypperlig familiebil med praktiske løsninger og god plass til fem personer.