Ruteskift & rutereparasjon

Visste du at en skade på bilens frontrute bør repareres så raskt som mulig før den sprekker? Statistikk viser at ca 30% av frontruter med steinsprutskade sprekker innen seks måneder. Vi kan hjelpe deg med både reperasjon av frontrute og skift av frontrute.

Skift av frontrute i Drammen og Lier

Vi hos Albjerk Bil reparerer din frontrute for steinsprutskade før ruten sprekker mot en egenandel i din forsikring. Som bileier med kasko eller delkasko-forsikring slipper du å betale dersom du leverer inn bilen for reparasjon av steinsprutskade. Regningen sendes til forsikringsselskapet, og må du bytte rute påløper det en egenandel på ca 2000 kr.

1/

Her er de viktigste grunnene til å reparere steinsprut i din frontrute

  • Med delkasko eller kasko er det kostnadsfritt å reparere steinsprutskader. Har du full kasko, eller forsikring som inkluderer dekning av skader på bilglass kan vi reparere frontruten kostnadsfritt for deg. Det vil heller ikke påvirke bonusen din.
  • Det tar ca. 45 minutter å reparere steinsprutskade, så du vil spare tid i forhold til å skifte hele frontruten. Da må du vente lenger til bilen er ferdig enn om skaden repareres før det går så langt.
  • Har du skader på bilens frontrute kan du risikere å få mangellapp ved periodisk kjøretøykontroll. Vårt beste tips er å reparere steinsprutskaden så fort skaden inntreffer!
  • Vil du at reparasjonen skal gå på forsikringen, tar vi hånd om alt for deg. Etter bestilt time kontakter vi forsikringsselskapet for deg slik at nødvendig godkjennelse til å utføre arbeidet er på plass. Du trenger kun å fylle ut skademelding. Hvis du må betale egenandel trenger du ikke kontakte forsikringsselskapet da vi tar betalingen direkte fra deg og ordner med forsikringsselskapet for deg.

Hos Albjerk Bil er du i de beste hender. Vi skal være best på service og reparasjon, og du skal alltid være fornøyd etter et besøk hos oss. 

Trenger du å bytte eller reparere frontruten?