Audi Q6 e-tron prototype

Nå tester Audi prototypen av Q6 e-tron

Audi skal lansere den største produktkampanjen i selskapets historie. Først ut er Q6 e-tron-modellserien som blir avduket i andre halvdel av 2023 og vil være den første elektriske modellen basert på Premium Platform Electric (PPE). Innen 2026 skal Audi tilby over 20 nye modeller, hvorav mer enn 10 er helelektriske

 

Tester prototypen i kalde nord

Under streng sikkerhet, et sted helt nord i Europa, får Q6 e-tron-prototypen nå testet sine egenskaper på vinterføre. Modellserien er den første som bygges på Audi sin nye teknologiplattform Premium Platform Electric (PPE). Med 800-volts system, kraftige og effektive elektriske motorer, et innovativt batteri- og ladestyringssystem, og en nyutviklet elektronikkarkitektur, markerer Q6 e-tron det neste store steget i elektrifiseringen og digitaliseringen av Audis modellutvalg.

Audi Q6 e-tron markerer innvielsen av e-mobilitet ved hovedkvarteret i Ingolstadt med bærekraftig produksjon, styrket arbeidskraft og et internt batterimonteringsanlegg som underbygger Audis forpliktelse til elektrisk mobilitet.

– Q6 e-tron er den første bilen bygget på PPE-plattform fra Audi. Bilen spiller en viktig rolle i den mest kraftfulle modelloffensiven i Audis historie, der alle nye biler fra Audi skal være elektrisk i løpet av 2026. I Norge ligger vi allerede godt foran det målet, med en elektrisk andel på hele 97 prosent, sier Audi-direktør Elin Sinervo.

Meld deg på interesselisten til Audi Q6 e-tron!