Audi Q5 - klar for alt

Audi Q5 imponerer fra første stund – uansett om det er komforten, stilen eller de dynamiske egenskapene du først legger merke til. Med gjennomført design, kraftige motorer og banebrytende teknologi ligger alle muligheter åpne.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Skapt for bevegelse og umulig å overse

Du legger straks merke til den sportslige og maskuline personligheten til Audi Q5. Fronten er relativt flat med vannrette linjer, med singleframe-grillen som et horisontalt element. Den kraftige rammen i aluminiumsfinish strekker seg bort til hovedlyktene og understreker grillens dominante utseende.

Med Audi Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) vekker Audi Q5 oppsikt selv på lang avstand. LED-kjørelyset er lett gjenkjennelig, de dynamiske blinklysene umulige å overse. Og kameraet, som registrerer møtende og forankjørende kjøretøy (innenfor systemets begrensninger), er rett og slett uunnværlig. Lyktene tilpasser seg situasjonen på noen få sekunder og er et lysende eksempel på progressiv teknologi.

1/

Skapt for nært sagt alle forhold

quattro firehjulsdrift med ultrateknologi takler de fleste typer underlag. Alle motorer med quattro permanent firehjulsdrift har en intelligent driftsstrategi som gjør Audi Q5 til en økonomisk, dynamisk og sikker bil – som selvsagt også oppfyller våre vante krav til veigrep. Når det ikke er behov for quattro, slår firehjulsdriften seg av. Dermed hjelper den deg også å spare drivstoff. Den er selvsagt tilgjengelig hele tiden. quattro er klar til bruk når situasjonen måtte kreve det.

En kupé som setter deg i fokus

Kupeen til Audi Q5 har rikelig med plass til fem personer. De horisontale linjene fremhever bredden i den komfortable kupeen. Mange av detaljene kan tilpasses etter dine ønsker. Velg blant eksklusive materialer som nappaskinn (ekstrautstyr), flotte farger og spennende belysningsvarianter. Med punktbelysningspakken (ekstrautstyr) kan du velge mellom belysning i 30 ulike farger, slik at du får akkurat den rette stemningen i kupeen når mørket setter inn. Den lyser til og med opp dekorlistene på instrumentpanelet.

Viser storhet

Det er mye som er imponerende med den nye Audi Q5. Den har mer plass enn sin forgjenger og mange praktiske oppbevaringsmuligheter. Ved å justere bakseteryggen på baksete plus (ekstrautstyr) kan du regulere bagasjeromsvolumet i bilen. De to ytre baksetene kan dessuten frigjøres fra bagasjerommet.

Bakseteryggen i Audi Q5 er tredelt. Som ekstrautstyr kan den skyves i lengderetningen og du kan justere vinkelen på setet. Bagasjerommet har et volum på 550 til 610 liter avhengig av posisjonen til seteryggen. Slår du bakseteryggen helt ned, øker volumet til 1550 liter. Smarte løsninger som vendbar matte (standardutstyr), sensorstyring av den elektriske bakluken (ekstrautstyr) og luftfjæring (ekstrautstyr) med manuell senking gjør det enklere å laste inn i bilen.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Diesel

Tilbud / finansiering

Leasing eller kjøp av bil?
Quattro firehjulstrekk

Ønsker du et tilbud på Audi Q5?

Artikler

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.