Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Endelig er nye Audi Q4 Sportback e-tron her! Bilen lanseres i tre versjoner, henholdsvis Q4 35 e-tron Sportback, Q4 40 e-tron Sportback og Q4 50 e-tron quattro Sportback. Bilen kommer som SUV, les mer om denne her. Bilen har en rekkevidde på inntil 497 km (WLTP) og hurtiglading som gir opptil 130 km på 10 minutter. Batteriet lades også fra 5 % til 80 % på ca 22,5 minutter. Alle Q4 e-tron-modellene vil kunne leveres med tilhengerfeste, og versjonene med bakhjulsdrift vil kunne trekke 1000 kg, mot 1200 kg på den firehjulsdrevne versjonen.

Veiledende pris fra kr 419.900,-*

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Hvilken versjon av nye Q4 e-tron vil du ha?

Audi Q4 e-tron vil komme som SUV og Sportback. Teknisk er de som eneggede tvillinger, og det er karosseriets utforming som skiller dem. Begge utgavene av Audi Q4 e-tron er familiebiler med allsidige løsninger. De har mange oppbevaringsrom, som sammen med hanskerommet rommer totalt 24,8 liter. Bagasjerommet har plass til 520 liter bagasje. Når baksetet legges ned, rommer det til opptil 1490 liter. Bilene kommer både som bakhjulstrekk og quattro firehjulstrekk.

  • Q4 e-tron: Lengde 4,59m, høyde 161m, bredde 1,90m og akselavstand 2,77m.
  • Q4 Sportback e-tron: Lengde 4,60m, høyde 1,60m, bredde 1,90m og akselavstand 2,77m.

Hvilken versjon av nye Q4 e-tron foretrekker du? Den funksjonelle og robuste SUV-en, eller den dynamiske og elegante coupéutgaven? Les mer om Audi Q4 e-tron her.

Rekkevidde og lading

Q4 e-tron Sportback levers med to batteristørrelser og tre ulike kraftpakker.

  • Audi Q4 e-tron 35 Sportback | 51 kW / 55 kWt lithium ion batteri | Rekkevidde inntil 349km (WLTP)
  • Audi Q4 e-tron 40 Sportback |  76 kW / 82 kWt lithium ion batteri
  • Audi Q4 e-tron 50 quattro Sportback | 76 kW / 82 kWt lithium ion batteri | Rekkevidde inntil 497km (WLTP)

Bilen er svært effektiv når det kommer til lading. Det minste batteriet kan lades med inntil 7,2 kW ved normallading (AC), og hurtiglades (DC) med 100 kW. Det største batteriet kan lades med inntil 11 kW ved normallading (AC) og opptil 125 kW ved hurtiglading (DC). Det gjør det mulig å øke rekkevidden med inntil 130 km på bare ti minutter under ideelle forhold.

1/

En helt ny lydopplevelse

Audi Q4 e-tron leveres for første gang med SONOS Premium lydsystem. Ti høyeffektshøyttalere inkl. senterhøyttaler og subwoofer gir enestående lyd. Diskant og bass gjengis svært naturlig.

Se video av Audi Q4 e-tron

Bilder kan avvike fra tilbudt modell. Forbehold om trykkfeil og endring. Foto: Audi

*Priser er veiledende og levert Oslo.

Strømforbruk ved blandet kjøring i kWh / 100 km: 17,9-15,6 (NEDC); 20,9-16,6 (WLTP); CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km: 0. Når det er oppgitt omtrentlige verdier for strømforbruk og CO₂-utslipp, er det fordi dette avhenger av bilens utstyr.

Maksimal effekt; inntil 25 kW av dette regnes av overboost, som kan benyttes maksimalt 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, lading / temperatur / status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For at maksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha en batteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelle avvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og til og med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kan batteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andre parametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig for øyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatteriets tilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademål på 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før lange reiser).

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4, Bakhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]