Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Kjøreopplevelsen i Audi Q4 e-Sportback e-tron har blitt enda bedre. Mer balansert understell som gir en enda mer sportslig følelse. ​Nå kan du også glede deg over raskere lading med inntil 175 kW ladehastighet og 10 til 80 prosent på rundt 28 minutter. ​Våre kampanjemodeller Plus og Pro er fullastet med nye funksjoner, inkludert et avansert navigasjonssystem som gir deg muligheten til å forvarme batteriet før lading, slik at du oppnår best mulig ladeeffekt.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Design og funksjonalitet som gjør inntrykk

Audi Q4 Sportback e-tron gir fremtidens elektriske mobilitet et tydelig formspråk. Bilen har en fokusert front og en kraftfull hekk. Det progressive innvendige designet til Audi Q4 Sportback e-tron kjennetegnes av teknologiske nyvinninger, sportslige elementer og funksjonelle løsninger. Sportsunderstellet (ekstrautstyr) med mer dynamisk fjæring og demping og 15 mm lavere bakkeklaring gir mer direkte kontakt med underlaget.

 

Romslig og fleksibel innvendig, i tillegg til nye lydopplevelser

Audi Q4 Sportback e-tron er en familiebil med allsidige løsninger. Den har mange oppbevaringsrom, som sammen med hanskerommet rommer totalt 24,8 liter. Bagasjerommet til Audi Q4 Sportback e-tron har plass til 520 liter bagasje. Når baksetet legges ned, rommer det til opptil 1490 liter.

Audi Q4 Sportback e-tron kan leveres med SONOS Premium lydsystem (ekstrautstyr). Ti høyeffektshøyttalere inkl. senterhøyttaler og subwoofer gir enestående lyd. Diskant og bass gjengis svært naturlig.

1/

Enkel lading

  • Ladetid fra 10 % til 80 %: 28 min ved maks DC ladeeffekt
  • Batterikapasitet (netto): 76,6 kWt
  • Maks. DC ladeeffekt: Opptil 175 kW

 

Enkel lading:

Med det bærbare og fleksible mode 2-ladesystemet lader du enkelt bilen hjemme. Alt du trenger, er en stikkontakt. Med kompatible industrikontakter lader du enda raskere.

Plug, charge, go:

Plug & Charge gjør det enkelt å lade bilen på alle kompatible ladestasjoner. Ladingen starter når du kobler til ladekabelen, og avsluttes når du tar den ut. Autentisering og betaling skjer automatisk – uten kort eller app.

Bilder kan avvike fra tilbudt modell. Forbehold om trykkfeil og endring. Ta kontakt for mer informasjon.

Oppgitt ladetid gjelder kun for Audi Q4 40 e-tron. Ladetiden og ladeeffekten påvirkes av flere faktorer, blant annet omgivelses- og batteritemperatur, hvilket støpsel som brukes, om kupeen er blitt temperert på forhånd eller ikke (f.eks. fjernstyrt klimaregulering), tilgjengelig effekt fra ladestolpen, ladenivå og batteriets alder. Ladeeffekten synker etter hvert som ladenivået øker. Ladetapet er tatt med i beregningen. Maksimal ladeeffekt (DC) på hurtigladestolper: Audi Q4 40 e-tron / Audi Q4 45 e-tron quattro / Audi Q4 50 e-tron quattro: 135 kW.

Batteriets ladetid og den maksimale ladeeffekten til en hurtigladestolpe er beregnet etter DIN 70080 og kan påvirkes av flere faktorer, blant annet omgivelses- og batteritemperatur, hvilket støpsel som brukes, om kupeen er blitt temperert på forhånd eller ikke (f.eks. fjernstyrt klimaregulering), tilgjengelig effekt fra ladestolpen, ladenivå og batteriets alder. Ladeeffekten synker etter hvert som ladenivået øker. Ladetapet er tatt med i beregningen.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4, Bakhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]