Audi RS3 Sportback - kompakt og sportslig

Audi RS 3 Sportback er en Audi Sport-modell med 400 hk (294 kW) fordelt på 4,33 meter bil som gir deg grenseløse kjøreopplevelser.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

En sportsbil på innsiden

Tallene taler for seg selv: Bilen yter 400 hk (294 kW). Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder. Det maksimale dreiemomentet er 480 Nm. Topphastigheten er 280 km/t (ekstrautstyr). Den 2,5-liters 5-sylindrede rekkemotoren gir Audi RS 3 Sportback kjøreytelser i toppklassen. I tillegg er den sportslige og kompakte bilen full av teknologi som gjør den ekstra morsom å kjøre. Kreftene overføres effektivt til veien med quattro firehjulsdrift og 7-trinns S tronic (begge standardutstyr).

  • Ytelse 294 kW (400 hk)
  • Akselerasjon 4,1 sekunder 0 til 100 km/t
  • Topphastighet (ekstrautstyr) 280 km/t, 250 km/t (standardutstyr)
1/

0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder!

Kraftfull hekk

Audi RS 3 Sportback har en tiltalende utvendig design. Hekken preges av en markant diffusorinnsats med vertikale ribber og de store ovale enderørene til RS-avgassanlegget. I fronten understreker Singleframe-grillen, de store luftinntakene og RS-støtfangeren den sportslige stilen.

Innvendig design

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / finansiering

Ønsker du tilbud på Audi R3?
Behov for finansiering?

Ønsker du å prøvekjøre Audi RS3?

Artikler

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

Audi viser vei med sin elektriske offensiv: Med tre elektromotorer får S-modellene av e-tron verdens første elektriske «torque vectoring»-system. Det løfter sikkerheten og de dynamiske egenskapene til et nytt nivå.

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.