Audi RS3 Sportback - kompakt og sportslig

Audi RS 3 Sportback er en Audi Sport-modell med 400 hk (294 kW) fordelt på 4,33 meter bil som gir deg grenseløse kjøreopplevelser.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

En sportsbil på innsiden

Tallene taler for seg selv: Bilen yter 400 hk (294 kW). Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder. Det maksimale dreiemomentet er 480 Nm. Topphastigheten er 280 km/t (ekstrautstyr). Den 2,5-liters 5-sylindrede rekkemotoren gir Audi RS 3 Sportback kjøreytelser i toppklassen. I tillegg er den sportslige og kompakte bilen full av teknologi som gjør den ekstra morsom å kjøre. Kreftene overføres effektivt til veien med quattro firehjulsdrift og 7-trinns S tronic (begge standardutstyr).

  • Ytelse 294 kW (400 hk)
  • Akselerasjon 4,1 sekunder 0 til 100 km/t
  • Topphastighet (ekstrautstyr) 280 km/t, 250 km/t (standardutstyr)
1/

0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder!

Kraftfull hekk

Audi RS 3 Sportback har en tiltalende utvendig design. Hekken preges av en markant diffusorinnsats med vertikale ribber og de store ovale enderørene til RS-avgassanlegget. I fronten understreker Singleframe-grillen, de store luftinntakene og RS-støtfangeren den sportslige stilen.

Innvendig design

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / finansiering

Ønsker du tilbud på Audi R3?
Behov for finansiering?

Ønsker du å prøvekjøre Audi RS3?

Artikler

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.