Audi RS3 Sportback - kompakt og sportslig

Audi RS 3 Sportback er en allsidig allrounder med 400hk som gir deg grenseløse kjøreopplevelser. Med sitt kraftfulle design, enestående kjøredynamikk og 2,5-liters TFSI-motor imponerer den nye Audi RS 3 Sportback på hver kjøretur.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Sportslig og presis

Innvendig imponerer den nye Audi RS 3 Sportback med kvalitetsmaterialer, førsteklasses håndverk og typisk RS-design. Med RS-designpakke plus (ekstrautstyr) og en egen RS-utgave av Audi virtual cockpit plus blir innsiden like fresh som utsiden.

Utsiden imponerer med sitt kraftfulle design og sportslige ytelser:

  • Ytelse 294 kW (400 hk)
  • Akselerasjon 3,8 sekunder 0 til 100 km/t
  • Dreiemoment 500 newtonmeter
1/

0 til 100 km/t på kun 3,8 sekunder!

Perfekt hverdagsbilder med en dose sportslig luksus

Designet til nye Audi RS 3 er mer dynamisk og kraftfullt enn den foregående modellen. Den brede RS-støtfangere og den nydesignede «Singelframe»-grillen med bikubemønster gir et sportslig og ekspressivt uttrykk. RS 3 kjennes også igjen på de nye luftåpningene bak forhjulene. Sporvidden er økt med 33 mm foran og 10 mm bak.  Nye RS 3 kan bestilles i to eksklusive RS-farger: «Kyalami green» og «Kemora grey».

Innvendig gir en rekke RS-spesifikke elementer en racingpreget atmosfære. Med «Audi virtual cockpit plus» kan for eksempel turtallet vises som en grafisk søyle, og dreiemomentet som en prosentandel. Også g-krefter, rundetider, og akselerasjon 0 – 100 km/h og 0 – 200 km/h, kan vises her. For første gang kan Audi RS 3 leveres med head-up display, med for eksempel girskiftindikator. Rattet har en ny «RS Mode»-knapp.

Dette er bare noen av de mange spennende funksjonene på denne kraftfulle bilen.

→ Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / finansiering

Ønsker du tilbud på Audi RS 3?
Behov for finansiering?

Ønsker du å prøvekjøre Audi RS 3?

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]