Audi RS3 Sportback - kompakt og sportslig

Audi RS 3 Sportback er en Audi Sport-modell med 400 hk (294 kW) fordelt på 4,33 meter bil som gir deg grenseløse kjøreopplevelser.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   En sportsbil på innsiden

   Tallene taler for seg selv: Bilen yter 400 hk (294 kW). Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder. Det maksimale dreiemomentet er 480 Nm. Topphastigheten er 280 km/t (ekstrautstyr). Den 2,5-liters 5-sylindrede rekkemotoren gir Audi RS 3 Sportback kjøreytelser i toppklassen. I tillegg er den sportslige og kompakte bilen full av teknologi som gjør den ekstra morsom å kjøre. Kreftene overføres effektivt til veien med quattro firehjulsdrift og 7-trinns S tronic (begge standardutstyr).

   • Ytelse 294 kW (400 hk)
   • Akselerasjon 4,1 sekunder 0 til 100 km/t
   • Topphastighet (ekstrautstyr) 280 km/t, 250 km/t (standardutstyr)
   1/

   0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder!

   Kraftfull hekk

   Audi RS 3 Sportback har en tiltalende utvendig design. Hekken preges av en markant diffusorinnsats med vertikale ribber og de store ovale enderørene til RS-avgassanlegget. I fronten understreker Singleframe-grillen, de store luftinntakene og RS-støtfangeren den sportslige stilen.

   Innvendig design

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   Mellomstor bil
   Icon
   Hjuldrift
   4x4
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin, Diesel

   Tilbud / finansiering

   Ønsker du tilbud på Audi R3?
   Behov for finansiering?

   Ønsker du å prøvekjøre Audi RS3?

   Artikler

   Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

   For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

   Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

   Audi viser vei med sin elektriske offensiv: Med tre elektromotorer får S-modellene av e-tron verdens første elektriske «torque vectoring»-system. Det løfter sikkerheten og de dynamiske egenskapene til et nytt nivå.