Audi SQ6 e-tron

Den nye Audi SQ6 e-tron er en meget sportslig elbil med mange flotte detaljer. Bilen byr på lang rekkevidde, imponerende akselerasjon og rask hurtiglading. Elektrisk quattro firehjulsdrift gir suverent veigrep og høy stabilitet.

 

Åpen for salg!

Audi SQ6 e-tron kan bestilles hos Albjerk Bil. Ta kontakt med våre selgere for bestilling av bilen.

Pris fra 949.900,-*.
Ta kontakt for å bestille bilen.

Noen av høydepunktene på SQ6 e-tron:

Batteri, rekkevidde og lading:

Audi SQ6 e-tron har en rekkevidde opptil 596 km. Det kraftige 800-volts litiumionbatteriet lades raskt med en effekt på opptil 270 kW (DC). e-tron-ruteplanleggeren og Plug & Charge-funksjonen gjør det enkelt å lade mens du er på farten. Lad opptil 250km rekkevidde på 10 min. Batteriet lades fra 10% til 80% på 21 min Ved maks DC ladeeffekt opptil 270 kW.

 

Tilhengervekt og bagasjeplass:

SQ6 e-tron kan trekke en tilhenger på inntil 2400 kg og har mye oppbevaringsplass både inne i bilen, i bagasjerommet foran og i det fleksible bagasjerommet bak. Baksetet kan deles i forholdet 40:20:40. Når alle baksetene er slått ned, øker bagasjeromsvolumet fra 514 til 1517 liter. Under panseret er det et ekstra bagasjerom på 64 liter. Her kan du for eksempel oppbevare ladekabelen.

 

Interiør:

Audi SQ6 e-tron har et nytt kupékonsept med øvre og nedre interiørelementer i ny design, materialer av høy kvalitet og utstyr som bare leveres til S-modellene. Den strukturerte utformingen gir et oversiktlig og ryddig utseende. I kupeen finner du nytt digitalt utstyr, for eksempel panoramaskjermer, AR-head-up-display, Audi assistant, betjeningsenhet i førerdøren, dynamisk interaksjonslys og 3D-lyd med høyttalere i hodestøttene.

Bilens øvre og nedre interiørelementer – fra dørkledningen til instrumentpanelet og midtkonsollen – er trukket i sort Dinamica, mikrofiber i ny, futuristisk design. Sportsseter plus foran fremhever det sportslige preget.

 

Eksteriør: 

Den høye fronten har en markant støtfanger, invertert Singleframe-grill i bilens farge og LED-hovedlykter plus (standardutstyr). De brede hjulbuene gir bilen et kraftfullt utseende.Bilen har høy skulderlinje, rett taklinje og lang akselavstand. Bremsekalipere med S-logo og sidespeilhus med matt sølvfarget kromfinish fremhever det sportslige preget. I forbindelse med sort eksteriørpakke har bilen sorte sidespeilhus. Bakparten med dynamiske linjer gir et kraftfullt og solid inntrykk, og har lysbånd i progressiv Audi-design og sort eksteriørpakke med antrasittgrå Audi-ringer.

*Forbehold om trykkfeil, endring og avvik. Prisen kan endres og frakt/levering kan tilkomme.

1/