Prøvekjør Audi

Usikker på hvilken Audi som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Audi tilpasset deg og dine behov

Hos Albjerk Bil Drammen får du bilen tilpasset deg og dine behov. Som Audi-spesialister kan vi hjelpe deg med alt du trenger til din nye eller brukte Audi. Vi er også Audi sport forhandler, som tilbyr RS-modeller. Kom en tur innom så hjelper vi deg med alt til din bil.

Audi e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt design, imponerende rekkevidde, kraftfulle ytelser og dynamiske kjøreegenskaper.

Audi RS e-tron GT

Firedørscoupé med smakfullt RS design, imponerende rekkevidde, kraftfulle RS ytelser og dynamiske kjøreegenskaper.

Audi e-tron

En komplett helelektrisk familie-SUV for norske forhold

Audi e-tron Sportback

Audis første helelektriske Sportback-modell

Audi e-tron S

Den helelektriske Audi e-tron S Sportback imponerer med tre kraftige elektromotorer, sportslig design og en rekkevidde på inntil 364km (iht. WLTP)

Audi e-tron S Sportback

Den helelektriske Audi e-tron S Sportback imponerer med tre kraftige elektromotorer, sportslig design og en rekkevidde på inntil 370km (iht. WLTP)

Audi Grandsphere Concept

Et privatfly for veien. I likhet med en førsteklasses flyreise kombinerer 5,35 m lange grandphere-sedan det beste ved luksusreiser og høy komfort med et omfattende opplevelsestilbud ombord.

Audi A1

Den nye Audi A1 Sportback er en sporty liten bil som omrokkerer på kompaktsegmentet.

Audi A3

Audi A3 Sportback har en dynamisk fremtoning som skyldes den sportslige og ekspressive linjeføringen.

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSIe er en hybridbil i premiumsjiktet med plug-in-hybriddrift.

Audi A4 allroad

Romslige og praktiske Audi A4 allroad quattro har en markant design med økt bakkeklaring og trives godt i terrenget. Bilen leveres som standard med quattro firehjulsdrift, kraftig motor og allroad-understell.

Audi A4 Avant

Audi A4 Avant er sportslig og fleksibel og utmerker seg med høy kvalitet og digitale løsninger.

Audi A6 e-tron concept

Audi A6 e-tron concept viderefører de perfekte proporsjonene vi kjenner fra Audi RS e-tron GT. Den lange akselavstanden, de korte overhengene, den flate kabinen som hviler på store hjul, den dynamiske coupé-taklinjen og myke, stemningsfulle konturer som fremhever quattro-musklene, gir en pekepinn på hvilken kraftpakke dette blir.

Audi A6 Allroad

Audi A6 allroad quattro kombinerer komforten og fleksibiliteten til en Avant med typiske allroad-egenskaper som quattro permanent firehjulsdrift og markant offroad-design.

Audi A6 Avant

Den nye Audi A6 Avant er en stor stasjonsvogn med enestående plassforhold og fremtidsrettede digitale systemer kombinert med spenstige linjer.

Audi A7 TFSIe

Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro er en elegant coupé i toppklassen med plug-in hybriddrift.

Audi Q2

Audi Q2 er en ekte allrounder som egner seg like godt for eventyr utenfor allfarvei som for hverdagen i storbyen.

Audi Q3

Den nye Audi Q3 har fått et langt mer sportslig utseende enn forgjengeren. Den åttekantede singleframe-grillen og de store luftinntakene på sidene gir en tøff og maskulin front.

Audi Q4 e-tron

Elektrisk SUV med rekkevidde på inntil 520 km (WLTP).

Audi Q4 e-tron Sportback

Elektrisk familiebil i Sportback utgave.

Audi Q5

Audi Q5 imponerer fra første stund – uansett om det er komforten, stilen eller de dynamiske egenskapene du først legger merke til.

Audi Q5 TFSIe

Audi Q5 55 TFSI e quattro har plug-in-hybriddrift med både elektromotor og forbrenningsmotor. Dette gjør den både effektiv og sportslig, og når du kjører med kun elektrisk drift har bilen ingen lokale utslipp.

Audi Q7

quattro firehjulsdrift, avansert understellsteknologi og toppmoderne infotainment- og førerassistentsystemer sørger for uforglemmelige kjøreopplevelser i Audi Q7.

Audi Q8

Audi Q8 kombinerer det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé med de praktiske finessene til en stor SUV.

Som Audi Sport forhandler har vi muligheten til å bestille de råtøffe Audi RS modellene til deg som kunde. RS-modellene er den sportslige toppmodellen i de respektive modellseriene, se vårt utvalg under.

RS 4 Avant

Det er fullt mulig å lage en bil som har ytelsen til en sportsbil og samtidig fungerer som en praktisk familiebil. Det er Audi RS 4 Avant et bevis på.

RS 5 Sportback

Audi RS 5 Sportback er en praktisk bil med høy komfort og sportslig kjøredynamikk på et høyt nivå.

RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant kombinerer ytelsene til en sportsbil med elegant design og praktiske løsninger. Det gjør bilen godt egnet både når du skal i forretningsmøte og på familieutflukt.

RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback har et slående design og spreke ytelser. Bilen er både elegant og muskuløs med coupéaktige linjer, tangorød lakk og råsterk V8-TFSI-motor.

RS Q3

Den nye kompakte SUV-sportsmodellen Audi RS Q3 forener atletisk design og med praktiske løsninger. Den prisbelønte 2,5-liters TFSI-motoren og quattro firehjulsdrift garanterer mye moro bak rattet.

RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback er en kompakt SUV-coupé-crossover. Under panseret har den en 2,5-liters TFSI-motor som yter 400 hk.

RS Q8

Den nye Audi RS Q8 er en stor SUV stappfull av kraft og spenning, med en ytelse på et helt nytt nivå. Med 600 hk er Audi RS Q8 den kraftigste SUV-modellen fra Audi Sport.