Småbil med trygge løsninger og selvsikkert utseende

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på. Designet er helt nytt med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye hovedlykter. Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går.

Kontakt oss her helt uforpliktende for tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon om VW

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Få akkurat den informasjonen du vil ha

Fremtiden er digital, og hvis du vil, kan du bytte ut de klassiske runde instrumentene med et høyoppløselig display. På det innovative og moderne kombiinstrumentet Active Info Display kan du se mye mer enn bare hastighet og turtall.

Høydepunkter

Polo har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Eksteriør: Et selvsikkert utseende
  • Panorama soltak: Slipp lys og luft inn i kupeen
  • Kjøreprofil: Tilpasser seg kjørestilen din
1/

Volkswagen Polo er en liten bil med trygge løsninger og selvsikkert utseende

Automatisk bremsesystem

Hvis du holder avstand til kjøretøyet foran, er faren for påkjørsler betydelig mindre. Men av og til skjer det noe uforutsett. Da kan Front Assist med City-nødbremsfunksjon være til hjelp. Hvis det registreres at det er fare for påkjørsel, advarer Front Assist føreren optisk og akustisk og forbereder bilen på en eventuell nødbremsing. Ved bremsing hjelper Front Assist føreren og sørger for at det bremses med maksimal kraft hvis det er nødvendig. Hvis føreren ikke bremser, begynner systemet å bremse bilen automatisk slik at kollisjonen kan unngås eller kollisjonskraften reduseres.

  • Front Assist
  • Blindsonesensor
  • Park Pilot

Doble fordelene med Polo

Motorene i Polo er både økonomiske og sterke. Det er perfekt for deg som kjører mye og samtidig ønsker å holde forbruket nede. TSI-bensinmotorene er konstruert for store krefter og lavt drivstofforbruk.

TSI-bensinmotorene er overbevisende effektive og dynamiske, og oppnår maksimalt dreiemoment allerede ved lave turtall. Ved å kombinere lavt slagvolum, turbolading og direkteinnsprøytning har motorene en svært jevn kraftutfoldelse. Dette er takket være downsizing-teknikken som gir motorer høy effekt på tross av et relativt lavt slagvolum.

Se nærmere på Volkswagen Polo

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Småbil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat, Manuell
Icon
Drivstoff
Bensin

Informasjon

Leasing eller kjøp av bil?
Har du spørsmål om Polo?

Artikler

Volkswagens flerbruksbil ID. Buzz er kåret til årets bil av flere av Norges mest erfarne bileksperter. Den siste måneden har Volkswagen vunnet en rekke priser for sine modeller!

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.