Starten på et nytt kapittel

Med den nye ID.3 1ST starter en ny æra innen elektrisk mobilitet. Her møter elektrisk ytelser på 204 hk, innovativt design og en rekkevidde som egner seg til lange kjøreturer på inntil 420 km (WLTP). Som skapt for mennesker som trenger stor plass og lang rekkevidde i hverdagen.

Bilen kan bestilles og prøvekjøres hos oss. Ta direkte kontakt med våre selgere her for å bestille bilen nå eller booke tid til prøvekjøring.

Den første: Spesialutgaven ID.3 1ST

ID.3 1ST har eksklusive detaljer som umiddelbart viser at den er den første i ID.-familien. Detaljene omfatter 1ST-logo, markant bakstolpe-design, 1ST-rattdekor og pedaler i play- og pausedesign samt en spesiell velkomsthilsen på infotainmentskjermen. Som kunde av ladetjenesten vår, We Charge, kan du lade bilen kostnadsfritt det første året (maks. 2000 kWh), over hele Europa1. Flere detaljer kommer nærmere lansering.

Høydepunkter

ID.3 1ST har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • ID. Light: Det intelligente lyskonseptet
  • Batteri og rekkevidde: Inntil 420 km rekkevidde (WLTP) - 100 kW ladehastighet
  • Velkommen ID.3 sier "Hei" med lys
  • Batteriet til ID.3 1ST (58 kWh) kan hurtiglade en rekkevidde på ca. 290 km på 30 minutter
1/
ID.3 1ST er prøvekjørt!

Den første elektriske virkelige "folkevogna", ID.3.

Fred Magne Skillebæk

Elbil24

Sikre deg din eksklusive spesialutgave ID.3 1ST

Forhåndsbestill og sikre deg en begrenset spesialutgave av ID.3 1ST. Og det beste av alt: du er garantert å få levert bil i 2020.

  • 1 års lading inkludert (inntil 2000 kWh)
  • Få levert din ID.3 1ST i løpet av 2020, uansett kønummer
  • Rekkevidde ID.3 1ST: inntil 420 km elektrisk rekkevidde (WLTP)

Priser og levering

ID.3 1ST starter på under kr 355.000* levert Oslo.

Prisindikasjoner ID.3 1ST:

  • ID.3 1ST: under kr. 355.000*
  • ID.3 1ST Plus: under kr. 405.000*
  • ID.3 1ST Max: under kr. 455.000*

De endelige prisene vil først bli kommunisert samtidig i alle landene i Europa i forbindelse med åpning av forhåndssalget 17. juni. Leveringene av ID.3 1ST vil begynne fra sommer 2020.

*Prisindikasjonene er inklusive frakt- og leveringsomkostninger, levert hos forhandler i Oslo. Informasjonen er kun foreløpig og vi tar forbehold om at endringer kan forekomme.

Utstyrsversjoner

ID.3 1ST er godt utstyrte modeller. For mer informasjon om de ulike utstyrsversjonene, og hvilket utstyr som inngår for hver modell følger du lenken under. Alle ID.3 1ST, uavhengig av utstyrsnivå, har samme batteripakke på 58 kWh (netto). Det gir en rekkevidde på inntil 420 km (WLTP). Så nå oppfordrer vi deg til å finne den versjonen av ID.3 1ST som passer best for deg, og ta gjerne kontakt med oss for å få gode råd og veiledning.

Bli kjent med ID.3 1ST

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Tilbud og finansiering

Ønsker du mer informasjon om Volkswagen ID.3 1ST?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.