ID.3

Volkswagen ID.3 har et moderne design, er proppfull av innovasjoner og er en trygg elbil for familien med 5 stjerner i Euro NCAP. ID.3 er en del av«Way to zero»-satsingen til Volkswagen, og er den aller første modellen som produseres og leveres helt CO2-nøytralt.

Elektrisk ytelser på 204hk, innovativt design og en rekkevidde som egner seg til lange kjøreturer på innti 539 km rekkevidde.Bilen har også inntil 125 kW DC ladehastighet. Med andre ord, som skapt for mennesker som trenger en praktisk bil med lang rekkevidde i hverdagen. ID.3 er overraskende romslig til å være en kompakt bil og du kan enkelt ta med deg venner eller familien på langtur.

Ønsker du å booke tid til prøvekjøring?

Høydepunkter

ID.3 1ST har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Inntil 77kW batteri med en rekkevidde på inntil 539km i henhold til WLTP (tour-versjonen)
  • Varmepumpe med aktiv batterioppvarming og -kjøling som gir optimal rekkevidde ved lave temperaturer, samt raskere hurtiglading.
  • Velkommen ID.3 sier "Hei" med lys
  • ID. Light: Det intelligente lyskonseptet
  • 204 hk som gjør 0 til 100 km/t på 7,5 sekunder.
  • Rask ladehastighet med hurtiglading på inntil 100 kW «DC» og ombordlader på inntil 11kW «AC».
  • Play & Pause pedaler og flere designelementer i interiøret og på utsiden av bilen.
1/

Størrelse på bilen

Høyde: 1.552 mm
Lengde: 4.261 mm
Bredde inkl. utvendige speil: 1.809 mm
Bakkeklaring: 15 cm

Volkswagen ID.3 er på omtrent samme størrelse som en, men høyden er ca 8 cm høyere. Dette innebærer høyere sittestilling og svært god takhøyde innvendig. Bagasjeromsvolumet er på 385 liter (1267 seterygg nede) og har innvendige mål som følger; lengde: 852 mm, bredde mellom hjulhus: 1.001 mm, høyde til bagasjeromstiltdekning: 535 mm. Det er noe større enn på dagens Golf. Under det variable bagasjeromsgulvet vil det være et eget oppbevaringsrom for ladekabler etc. MEB-plattformen gir Volkswagen ID.3 en betydelig lenger akselavstand og dermed en svært romslig kupé med plass tilsvarende større biler. Svingradiusen er 10,2 meter og er sammlignbart med en småbil. Det gjør ID.3 ideell for bykjøring.

Sett fart på ladingen

Med ID.3 lader du raskt på farten med en DC hastighet på inntil 125 kW (Pro S, 77 kWh) på en hurtigladestasjon. Ombordladeren er på inntil 11 kW AC (400V TN3, 3-fas, 3x16A) og gjør at ID.3 lader batteriet fullt over natten, klar til nye kjøreturer.

Utstyrsversjoner

Alle utstyrsversjonene av ID.3 er godt utstyrte modeller. For mer informasjon om de ulike utstyrsversjonene, og hvilket utstyr som inngår for hver modell følger du lenken under.

Bli kjent med ID.3

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Tilbud og finansiering

Ønsker du mer informasjon om Volkswagen ID.3 1ST?
Leasing eller finansiering?

Kontakt salg

Lasse Hagen
Selger Volkswagen

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.