Volkswagen ID.3

Nye ID.3

ID.3 var første modell om ble lansert i Volkswagens ID. familie, og ble på kort tid en bestselger i Norge. Nå kommer den i ny og oppgradert utgave, med blant annet nytt interiør, nye, tøffe designelementer og lang rekkevidde på inntil 546km (ikke testet).

Nye ID.3 tilbys også med blant annet AR Head-up display, større infotainmentskjerm, Dynamiske LED-Matrix hovedlykter, parkeringsassistent med minnefunksjon, ryggekamera og muligheter for ytterligere oppdateringer «Over-the-Air».

 

Kjøp ID.3 Pro fra 369.960,-*

I tillegg får du Service- og vedlikeholdsavtale i 3 år/45.000 km, og kan velge mellom attraktiv rente eller komplette vinterhjul inkludert i prisen.

Utstyr inkludert i tilbudet

Standardutstyr Volkswagen ID.3 Pro:

  • Parkeringssensor foran og bak
  • AR Head-up display
  • Adaptiv Cruice control
  • Keyless Access
  • Fjernlysassistent
  • Oppvarmet ratt
  • IQ-Light Led-Matrix hovedlykter
1/

Gjelder til 30.09.2023. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

* Pris inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 15,3 kWh/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

Ønsker du et pristilbud?

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Tilbud og finansiering

Ønsker du mer informasjon om Volkswagen ID.3?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Volkswagens flerbruksbil ID. Buzz er kåret til årets bil av flere av Norges mest erfarne bileksperter. Den siste måneden har Volkswagen vunnet en rekke priser for sine modeller!

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.