ID. Buzz er årets bil 2023!

Volkswagens flerbruksbil ID. Buzz er kåret til årets bil av flere av Norges mest erfarne bileksperter. Den siste måneden har Volkswagen vunnet en rekke priser for sine modeller!

Prisdryss til Volkswagen

ID. Buzz Pro ble i fjor lansert som en flerbruksbil med fem seter, og en rekkevidde på inntil 418 kilometer, og som varebil med rekkevidde på inntil 423 kilometer. Utleveringene er i gang for fullt og det gledes å kunne tilby denne skatten til kundene våre!

I flere år har Dagbladet, Dinside og Elbil24 kårets Årets bil og Folkets favoritt. I år gikk begge de gjeve utmerkelsene til Volkswagen ID. Buzz Pro, personbilutgaven av flerbruksbilen ID. Buzz.

Hele 19 biler var nominert i Årets bil-konkurranse, og 8 biler gikk videre til finalen. Finalistene ble samlet på Rudskogen 24. november, og i den nervepirrende finalen møttes modellene BMW i7, Mercedes-Benz EQE, Nio ET7, Nissan Ariya, Renault Mégane E-Tech, Toyota bZ4X/Subaru Solterra og VW ID.Buzz.

Ekspertjuryen bak prisen Årets bil i Dagbladet, Dinside og Elbil24 består av noen av Norges fremste bileksperter fra Dagbladet, Dinside og Elbil24, Eker Group, Kantar og Elbilforeningen. Hvert av jurymedlemmene rangerte de tre beste bilene fra en til tre poeng.

Det er 15. år på rad at prisen deles ut. Da juryens stemmetall var talt opp, endte ID. Buzz Pro på 18 poeng, mer enn dobbelt så mange som neste bil i konkurransen!

 

Flere priser og folkets bil

Nylig kåret markedsanalysebyrået Kantar også Volkswagen til Norges mest attraktive bilmerke i deres bilindeks for 2022. Kåringen baserer seg på intervjuer blant 1500 nordmenn som har kjøpt ny bil i løpet av det siste året. I samme undersøkelse fikk Volkswagen også tildelt prisen som årets mest kjente bilmerke.

Hos nyhetsmediet motor.no ble det pris til ID. Buzz Pro. Her endte modellen opp med en sterk andreplass da Motor-redaksjonen kåret årets beste bilkjøp.

Og sist men ikke minst – Også forrige uke stakk ID. Buzz Pro av med en topplassering, da leserne i Dagbladet, Dinside og Elbil24 kåret den samme bilen til Folkets favoritt. Avstemningen ble gjennomført blant 20.000 lesere. Også der fikk ID. Buzz mer enn dobbelt så mange stemmer som neste bilmodell på lista.

Kilde: Pressemelding Volkswagen

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.