Audi Q8, det nyeste medlemmet av Q-familien

Audi Q8 kombinerer det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé med de praktiske finessene til en stor SUV. Omfattende utstyr, en rekke tilkoblingsmuligheter og gode terrengegenskaper gjør den til en perfekt følgesvenn både i jobbsammenheng og på fritiden. Det utvendige designet er markant med elementer som den nye singleframegrillen og detaljer fra den opprinnelige Audi quattro. Kupéen har god plass og elegant design kombinert med berøringsskjermer og et høyteknologisk navigasjonssystem. Kort fortalt er Audi Q8 et utmerket valg uansett hvor turen går.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Assistentsystemer for bedre sikkerhet

Enten du parkerer, kjører i byen eller er på langtur, har Audi Q8 en rekke systemer som gjør kjøringen tryggere og mer komfortabel. Systemene omfatter Adaptive Cruise Assistant, effektassistent, veikryssassistent, feltskifteassistent, kantsteinsvarsling og 360-graders kameraer. Alle sammen styres med den sentrale styreenheten for førerassistentsystemer. Den beregner hele tiden en differensiert modell av omgivelsene og bruker den til å styre assistentsystemene. Dataene den bruker er avhengige av bilens utstyr og kommer fra opptil fem radarsensorer, seks kameraer, tolv ultralydsensorer og laserskanneren. Et av høydepunktene er den fjernstyrte garasjepiloten som lanseres på begynnelsen av 2019. Den kan styre SUV-en inn i en garasje og ut igjen automatisk mens føreren følger med.

1/

kombinasjonen av det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé og de praktiske finessene til en stor SUV

Den nye Audi Q8 sett utenfra

Med den storslåtte, åttekantede singleframegrillen er Audi Q8 et selvsikkert tilskudd til Q-familien. Den kraftige grillen er plassert loddrett, spoileren er flyttet forover og luftinntakene er store og velformede. Taklinjen skrår elegant nedover mot de svakt hellende D-stolpene og hviler mot de brede quattro-hjulbuene med plass til felger på opptil 22-tommer. Et lysbånd binder enhetene på hekken sammen.

Kjøredynamikk og motor for sportslige kjøreopplevelser

Som standard overfører den helmekaniske midtdifferensialen kreftene til forstillingen og bakakselen i forholdet 40 : 60. Ved behov overfører den mer krefter til akselen med best veigrep. Progressiv styring er standardutstyr som gjør styreutvekslingen mer direkte jo mer du dreier på rattet. I tillegg kan du få firehjulsstyring som ekstrautstyr. I lave hastigheter gjør dette systemet kjøreegenskapene smidigere fordi bakhjulene dreies med opptil 5 grader i motsatt retning av forhjulene. I høye hastigheter dreies bakhjulene i samme retning som forhjulene, noe som øker stabiliteten . Alle drivsystemene er ekstra effektive takket være den nye mildhybridteknologien (MHEV).

God oversikt er et tegn på kvalitet

Intuitive symboler er ett av tegnene på den tette sammenhengen mellom form og funksjon som er typisk for Audi. Det sentrale elementet er det øverste MMI touch response-displayet. Det har en svart overflate som får det til å gå i ett med bakgrunnen når det er slått av. Alle elementene er plassert logisk i forhold til hverandre, fra den flate luftventilstripen til den brede midtkonsollen med tiptronic-velgerspaken. Hvis du vil gjøre kupeen enda mer eksklusiv, kan du blant annet få spesialtilpassede konturseter med massasjefunksjon og ventilasjon, firesoners automatisk klimaanlegg og luftkvalitetspakke som ekstrautstyr.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / finansiering

Ønsker du tilbud på Audi Q8?
Behov for finansiering?

Ønsker du å prøvekjøre Audi Q8?

Artikler

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.