Audi Q8 TFSI e

Med effektiv plug-in hybriddrift og elegant design er Audi Q8 TFSI e den hittil mest progressive SUV-coupeen fra Audi. Bilen kombinerer styrkene til elektromotoren med fordelene til V6-forbrenningsmotoren.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Kraften fra to motorer

Audi Q8 TFSI e leveres med to effekttrinn. Audi Q8 60 TFSI e har en systemeffekt på opptil 462 hk (340 kW), elektrisk rekkevidde fra 44 til 45 km og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på kun 5,4 sekunder.

Plug in-hybriddriften i Audi Q8 TFSI e garanterer gode kjøreopplevelser. Og med rekuperasjon under kjøring kan du gjenvinne elektrisk energi.

 

Velg mellom fire kjøremoduser

Du kan velge mellom kjøring kun med elektromotoren (EV), kjøring fortrinnsvis med forbrenningsmotoren for å opprettholde (Hold) eller øke (Charge) batteriladenivået til senere elektrisk kjøring, eller en kombinasjon av begge motorene (Hybrid).

1/

Digitale instrumenter

Audi Q8 TFSI e leveres med Audi virtual cockpit med egne TFSI e-visninger som standard. Der kan du se blant annet systemeffekt og driftsmodus.

Sportslig SUV

Audi Q8 60 TFSI e leveres blant annet med S line sportspakke som standardutstyr. I tillegg er HD Matrix LED-hovedlykter, LED-baklykter og rødlakkerte bremsekalipere standardutstyr. På Audi Q8 55 TFSI e er 19-tommers lettmetallfelger i 5-armet aero-design standard. Begge modellversjonene kan tilpasses med tilleggsutstyr.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Hybrid

Ønsker du å prøvekjøre Audi Q8?

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]