Volkswagen Passat GTE

Passat GTE

Nye Passat GTE kombinerer det beste fra to verdener, ren elektrisk drift i det daglige og hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre kjøreturene. Bilen har en forbedret rekkevidde på over 40% sammenlignet med tidligere modell. Derfor kan du nå kjøre enda lenger uten utslipp – inntil 55 km på strøm.

 

Leasingpris

3.995,-*

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Perfekt familie-hybrid

Nå kan du få nye Passat GTE med gunstig privatleasing til kun 3.995,- per mnd* inkl serviceavtale og vinterhjul.

Ekstrautstyr utover standard på kampanjemodellen:

 • Transportpakke:
  -Fjernbetjent parkeringsvarmer
  – Nettingvegg
  – Svingbart tilhengerfeste
 • Ryggekamera
 • Vinterhjul 17″
 • Serviceavtale 3år/45.000km
1/

Over 40% lengre elektrisk rekkevidde. Mer komfort. Lavere forbruk.

Volkswagen Norge

Høydepunkter Passat GTE:

 • LED Matrix hovedlys
 • Discover Media 8″ navigasjon
 • WeConnect
 • Trådløs AppConnect med støtte for Android Auto og Apple CarPlay
 • Lane og Side Assist
 • Emergency Assist 2.0
 • Rear Cross Traffic Alert
 • Traffic Jam Assist
 • Sidekollisjonsputer også for baksetet
 • Knekollisjonspute for fører

Kraftfull og sparsommelig

Nye Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn er en stor ladbar hybridbil med bare masse krefter, men er samtidig sparsommelig. Den ladbare hybriden får oppgradert elektrisk rekkevidde innill hele 55 km målt etter WLTP (70 km etter NEDC), og med dette beviser Volkswagen Passat GTE at det ikke lenger er noe problem å kjøre elektrisk på lengere strekninger.

Den kraftfulle hybriddriften til Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn ladbar hybrid er en kombinasjon av en turbo-bensinmotor og en turtallsvillig elektromotor. Den sørger for både sportslige kjøreytelser og økonomisk kjøring. I modusen for elektrisk drift kan du kjøre inntil 55 km på én batterilading uten lokale utslipp og så å si lydløst. Og ønsker du en sportsligere kjøreopplevelse? I GTE-modus får du føle de konsentrerte kreftene fra TSI- og elektromotoren.

Lading av Passat GTE

Så sant batteriet er tilstrekkelig ladet og utetemperaturen tillater det, starter Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid automatisk opp i elektrisk modus, såkalt E-modus. Det kraftige litiumionbatteriet forsyner bilen med strøm og lar deg kjøre inntil 55 km målt etter den nye WLTP-kjøresyklusen (70 km NEDC testsyklus). Det betyr at du kan unngå unødig støy og utslipp når du kjører i by- og boligområder. Høye hastigheter er heller ikke noe problem, så E-modus kan fint også brukes på motorveien.

Den ladbare hybridteknologien gjør det enkelt å lade batteriet til elektromotoren fra en ekstern strømkilde. Å lade Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn er enklere enn å skifte en lyspære. Elektromotorens batteri kan lades fra en vanlig stikkontakt eller på offentlige ladestasjoner. Litiumionbatteriet er fulladet etter ca. 6 timer og 15 minutter. Hvis du bruker en offentlig ladestasjon eller hjemmeladestasjonen som leveres som ekstrautstyr, er det mulig å fullade batteriet på fire timer.

Gjelder privatleasing av ny Passat GTE frem til 30.09.20. Bilder og video kan avvike fra tilbudt modell. Forbehold om trykkfeil. 

*Startleie/Etableringsgebyr kr 78.800. Totalpris kr 222.620. 3år/45.000km. Serviceavtale inkl. Forutsetter tegning av forsikring i VWF.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Hybrid

Tilbud og informasjon

Leasing eller kjøp av bil?
ID. familien

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]