Audi SQ8 e-tron

Den kraftige S-modellen som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron eksepsjonell dynamikk. De legger til rette for akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,5 sekunder. Audi SQ8 e-tron leveres med sportslige S-detaljer, blant annet bredere hjulbuer og felger fra 20 til 22 tommer.

Audi SQ8 e-tron har større batterikapasitet og høyere ladeeffekt, noe som gir lengre rekkevidde. Bilen har en rekkevidde inntil 487km.

1/

Enda bedre kjøreopplevelse

Elektromotorene akselererer så å si lydløst, elektrisk quattro firehjulsdrift gir bedre veigrep og stabilitet, mens adaptiv luftfjæring sport og mange assistentsystemer gir bedre kjøredynamikk. Avtakbart tilhengerfeste leveres som ekstrautstyr.

Elektrisk quattro firehjulsdrift

Elektrisk quattro firehjulsdrift med tre elektromotorer, en på forakselen og to på bakakselen, sørger for økt trekkraft. Boost-funksjonen i kjøretrinn S gir så å si lydløs akselerasjon med en effekt på opptil 370 kW og dreiemoment på 973 Nm.

Elektrisk Torque Vectoring gir sportslige kjøreegenskaper, økt kjøredynamikk og god kontroll. Sensorer overvåker kjøringen og fordeler drivkraften mellom bakhjulene tilpasset kjørestilen din.

Lang rekkevidde og dynamiske kjøreopplevelser

Høyenergibatteriet har en kapasitet på opptil 106 kWh (netto) og rekkevidde på opptil 487 kilometer. Når batteriets ladenivå er lavt, kan du aktivere Range-modusen i MMI for å få lengst mulig rekkevidde ut av den gjenværende strømmen.

Den nye Audi SQ8 e-tron har enestående kjøredynamikk. Adaptiv luftfjæring sport (standardutstyr) har flere kjøremoduser, f.eks. efficiency og sport, som enkelt velges med Audi drive select. Forbedret tverrdynamikk gir bilen bedre styreegenskaper, spesielt i svinger.

Rekuperasjonssystemet kan gjenvinne energi både når bilen ruller og når du bremser. Rekuperasjon under rulling starter når du tar foten av gasspedalen. Gjenvinningsgraden kan stilles inn i tre nivåer, enten automatisk eller manuelt med tastene på rattet.

Oppdatert utsende og komfort

Den nye designen, den spesielle kjørelyssignaturen og S-logoene gjenspeiler de sportslige egenskapene til Audi SQ8 e-tron også på utsiden. Lakkfargen mythossort metallic fremhever bilens sportslige karakter, mens den kraftige skulderlinjen får frem quattro-konstruksjonen.

Kvalitetsinteriør

Sportsseter plus foran (ekstrautstyr) i rotorgrått valconaskinn med rutemønster og S-logo skaper en sportslig atmosfære. Det samme gjør setetrekk med antrasittfargede kontrastsømmer og gulvmatter med S-logo.

Fremtidsrettet design

Detaljer som lasergravert modellbetegnelse på B-stolpene, Audi-ringer i ny finish og e-tron-logoer er eksempler på et designspråk som er i stadig utvikling.

S for sportslig

Med dekor i matt, børstet mørk aluminium og antrasittfarget teknisk stoff (ekstrautstyr) understreker du bilens sportslige og eksklusive utseende. Pedaler i rustfritt stål setter prikken over i-en.

Plass til det meste

Det er god plass til tre personer i baksetet. Bagasjerommet rommer 569 liter, og kan utvides til 1637 liter ved å legge ned baksetene. Under panseret er det ekstra oppbevaringsplass på 62 liter.

Bli med inn i en virtuell verden

Sett deg inn i baksetet, ta på deg VR-brillene og få en opplevelse utenom det vanlige. Audi bringer VR-underholdning fra Holoride inn i bilen. Denne innovative teknologien fremstiller kjørebevegelser virtuelt. Når bilen svinger, merker du det i baksetet. Men svingen fremstilles også visuelt, for eksempel ved at brillene viser et tredimensjonalt romskip som flyr gjennom en sving.