Audi SQ8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Den kraftige S-modellen som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 Sportback e-tron eksepsjonell dynamikk. De legger til rette for akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,5 sekunder. De markante S-detaljene, blant annet bredere hjulbuer og felger fra 20 til 22 tommer, fremhever den dynamiske Sportback-sidelinjen. Den lett skrånende taklinjen gir den elektriske SUV-en et coupé-aktig utseende og gjenspeiler bilens progressive dynamikk på utsiden. Audi-ringene i nytt design og flere tøffe detaljer blir godt fremhevet med den ultrablå, metalliske lakkeringen.

Audi SQ8 Sportback e-tron har større batterikapasitet og høyere ladeeffekt, noe som gir lengre rekkevidde. Bilen har en rekkevidde inntil 505km.

1/

Enda bedre kjøreopplevelse

Elektromotorene akselererer så å si lydløst, elektrisk quattro firehjulsdrift gir bedre veigrep og stabilitet, mens adaptiv luftfjæring sport og mange assistentsystemer gir bedre kjøredynamikk. Avtakbart tilhengerfeste leveres som ekstrautstyr.

Elektrisk quattro firehjulsdrift

Elektrisk quattro firehjulsdrift med tre elektromotorer, en på forakselen og to på bakakselen, sørger for økt trekkraft. Boost-funksjonen i kjøretrinn S gir så å si lydløs akselerasjon med en effekt på opptil 370 kW og dreiemoment på 973 Nm.

Elektrisk Torque Vectoring gir sportslige kjøreegenskaper, økt kjøredynamikk og god kontroll. Sensorer overvåker kjøringen og fordeler drivkraften mellom bakhjulene tilpasset kjørestilen din.

Lang rekkevidde og dynamiske kjøreopplevelser

Du kan lade Audi SQ8 Sportback e-tron på mange måter, både hjemme og når du er på farten. På hurtigladestasjoner går det nå enda raskere takket være økt ladeeffekt på opptil 170 kW.

Høyenergibatteriet har en kapasitet på opptil 106 kWh (netto) og rekkevidde på opptil 505 kilometer. Når batteriets ladenivå er lavt, kan du aktivere Range-modusen i MMI for å få lengst mulig rekkevidde ut av den gjenværende strømmen.

Rekuperasjonssystemet kan gjenvinne energi både når bilen ruller og når du bremser. Rekuperasjon under rulling starter når du tar foten av gasspedalen. Gjenvinningsgraden kan stilles inn i tre nivåer, enten automatisk eller manuelt med tastene på rattet.

Oppdatert utsende og komfort

Den nye designen, den spesielle kjørelyssignaturen og S-logoene gjenspeiler de sportslige egenskapene til Audi SQ8 Sportback e-tron også på utsiden.

Sportslig kvalitetspreg

Med antrasittfarget teknisk stoff og Carbon Quadrat dekor med struktur (begge deler er ekstrautstyr) understreker du bilens sportslige og eksklusive utseende. Pedaler i rustfritt stål setter prikken over i-en. S-modellen har også gulvmatter med S-logo.

Kvalitetsinteriør

Sportsseter plus foran (ekstrautstyr) i sort valconaskinn med rutemønster og S-logo skaper en sportslig atmosfære. Det samme gjør setetrekkene med fjellgrå kontrastsømmer.

Fremtidsrettet design

Detaljer som lasergravert modellbetegnelse på B-stolpene, Audi-ringer i ny finish og e-tron-logoer er eksempler på et designspråk som er i stadig utvikling.

S for sportslig

Med dekor i matt, børstet mørk aluminium og antrasittfarget teknisk stoff (ekstrautstyr) understreker du bilens sportslige og eksklusive utseende. Pedaler i rustfritt stål setter prikken over i-en.

Plass til det meste

Det er god plass til tre personer i baksetet. Bagasjerommet rommer 528 liter, og kan utvides til 1567 liter ved å legge ned baksetene. Under panseret er det ekstra oppbevaringsplass på 62 liter.

Bli med inn i en virtuell verden

Sett deg inn i baksetet, ta på deg VR-brillene og få en opplevelse utenom det vanlige. Audi bringer VR-underholdning fra Holoride inn i bilen. Denne innovative teknologien fremstiller kjørebevegelser virtuelt. Når bilen svinger, merker du det i baksetet. Men svingen fremstilles også visuelt, for eksempel ved at brillene viser et tredimensjonalt romskip som flyr gjennom en sving.