Den perfekte familiebilen. Touran

Touran imponerer med fleksibelt interiør, masse plass og et flott utseende. Touran dekker behovene til hele familien, samtidig som den også tar seg godt ut. Både designet og de store sidevinduene byr på gode opplevelser. I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør. Bilen har en rekke intelligente førerassistentsystemer og sikkerhetsfunksjoner. Derfor kan hele familien se fram til kjøreturer som både er komfortable og trygge.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Volkswagen Touran er like fleksibel som deg

Familiebilen tar daglige utfordringer på strak arm med nok plass til mange passasjerer, tre barneseter, stor bagasjeplass og fleksible løsninger.

Høydepunkter

Touran har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Integrert barnesete: Gi barna den beste komforten
  • 7-seter: Plass til alle som vil være med
  • R-Line: Sett et sportslig preg på familielivet
1/

I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør.

Volkswagen

Hold hodet kaldt med Front Assist i tett bytrafikk

Skulle du ønske du hadde en medhjelper som holdt øye med trafikken foran deg? Med ACC automatisk avstandsregulering som standard på Highline, kan du senke skuldrene i trafikken.

Det er lettere å kjøre avslappet i trafikken når du vet at du holder trygg avstand til kjøretøyet foran. ACC automatisk avstandsregulering, hjelper deg med nettopp det.

  • Side Assist
  • Lane Assist
  • Ryggeassistent

Barn reiser på første klassse

De tre komfortable enkeltsetene i andre seterad i familiebilen Touran lar seg justere, slik at du kan velge mellom maksimal beinplass og større bagasjerom. Setene kan flyttes 200 mm i lengderetningen, og seteryggene kan justeres individuelt. Touran har også et nedfellbart armlene i midtsetet. Det kan brukes når du har med deg maksimalt to baksetepassasjerer.

Se nærmere på Volkswagen Touran

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Familiebil, Stor bil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Ønsker du et tilbud på Touran?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.