Den perfekte familiebilen. Touran

Touran imponerer med fleksibelt interiør, masse plass og et flott utseende. Touran dekker behovene til hele familien, samtidig som den også tar seg godt ut. Både designet og de store sidevinduene byr på gode opplevelser. I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør. Bilen har en rekke intelligente førerassistentsystemer og sikkerhetsfunksjoner. Derfor kan hele familien se fram til kjøreturer som både er komfortable og trygge.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Volkswagen Touran er like fleksibel som deg

   Familiebilen tar daglige utfordringer på strak arm med nok plass til mange passasjerer, tre barneseter, stor bagasjeplass og fleksible løsninger.

   Høydepunkter

   Touran har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

   • Integrert barnesete: Gi barna den beste komforten
   • 7-seter: Plass til alle som vil være med
   • R-Line: Sett et sportslig preg på familielivet
   1/

   I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør.

   Volkswagen

   Hold hodet kaldt med Front Assist i tett bytrafikk

   Skulle du ønske du hadde en medhjelper som holdt øye med trafikken foran deg? Med ACC automatisk avstandsregulering som standard på Highline, kan du senke skuldrene i trafikken.

   Det er lettere å kjøre avslappet i trafikken når du vet at du holder trygg avstand til kjøretøyet foran. ACC automatisk avstandsregulering, hjelper deg med nettopp det.

   • Side Assist
   • Lane Assist
   • Ryggeassistent

   Barn reiser på første klassse

   De tre komfortable enkeltsetene i andre seterad i familiebilen Touran lar seg justere, slik at du kan velge mellom maksimal beinplass og større bagasjerom. Setene kan flyttes 200 mm i lengderetningen, og seteryggene kan justeres individuelt. Touran har også et nedfellbart armlene i midtsetet. Det kan brukes når du har med deg maksimalt to baksetepassasjerer.

   Se nærmere på Volkswagen Touran

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   Familiebil, Stor bil
   Icon
   Hjuldrift
   Forhjulsdrift
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin, Diesel

   Tilbud og finansiering

   Ønsker du et tilbud på Touran?
   Leasing eller finansiering?

   Artikler

   Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

   Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

   ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.