Ofte stilte spørsmål

Her vil du finne en oversikt over ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Ofte stilte spørsmål hos Albjerk Bil Drammen, Albjerk Bil Lier og Albjerk Bil Ringerike

Har dere nøkkel-drop hos Albjerk Bil Drammen?

Ja, vi har nøkkeldrop for å forenkle inn-/utlevering av biler. Nøkkeldroppet er på venstre side av hovedinngangen til Audi-bygget i Drammen, markert med sort pil. Husk at nøkkel må merkes med registreringsnummer. Utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant.

 

Har dere nøkkel-drop hos Albjerk Bil Lier?

Ja, vi har nøkkeldrop for å forenkle inn/utlevering av biler. Nøkkeldroppet er på østre hjørnet av Volkswagenbygget i Lier, ved inngangen til avdeling Nyttekjøretøy markert med sort pil. Husk at nøkkel må merkes med registreringsnummer. Utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant.


Har dere nøkkel-drop hos Albjerk Bil Ringerike?

Ja, vi har nøkkeldrop for å forenkle inn-/utlevering av biler. Nøkkeldroppet til venstre for vår hovedinngang i Skoda-bygget,  markert med sort pil. Husk at nøkkel må merkes med registreringsnummer. Utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant.

 

Selger dere deler hos dere?

Vi har delesalg over disk. Har du ikke anledning til å komme innom oss kan du bestille deler ved å kontakte oss på følgende kontaktinformasjon:

  • Albjerk Bil Drammen: Send e-post til delebestilling210@albjerk.no eller ring vårt sentralbord på tlf 32218300
  • Albjerk Bil Lier: Send e-post til delelager220@albjerk.no eller ring vårt sentralbord på tlf 32243300
  • Albjerk Bil Ringerike: Send e-post til delerhamaxauto@moller.no eller ring vårt sentralbord på tlf 32181666

 

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å kjøpe ny eller brukt bil, men ikke har anledning til å møte fysisk i butikk?

Det er ikke alltid man har anledning til å fysisk besøke våre salgslokaler, og vi ønsker å tilrettelegge for deg der du befinner deg. Derfor kan du nå booke tid til live-shopping med en av våre hyggelige og kunnskapsrike selgere. Les mer om live-shopping her.

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.