Ofte stilte spørsmål

Her vil du finne en oversikt over ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Ofte stilte spørsmål om covid-19 hos Albjerk Bil Drammen, Albjerk Bil Lier og Albjerk Bil Ringerike

Er verkstedet åpent?

Ja, våre verksteder holder åpent som vanlig og har alle våre kundemottakere og mekanikere på plass for å hjelpe til. Vi ber om at alle kunder respekterer våre strenge smitteverntiltak som du kan lese mer om her, samt bruker nøkkel-drop ved innlevering/utlevering hvis mulig.

 

Er salgslokalet åpent?

Ja, vi holder åpent som vanlig og har alle våre selgere på plass for å hjelpe til. Vi ber om at alle kunder respekterer våre smitteverntiltak som du kan lese mer om her.

 

Er delesalg åpent?

Delesalg over disk er åpent. Har du ikke anledning til å komme innom oss kan du bestille deler ved å kontakte oss på følgende kontaktinformasjon:

  • Albjerk Bil Drammen: Send e-post til delebestilling210@albjerk.no eller ring vårt sentralbord på tlf 32218300
  • Albjerk Bil Lier: Send e-post til delelager220@albjerk.no eller ring vårt sentralbord på tlf 32243300
  • Albjerk Bil Ringerike: Send e-post til delerhamaxauto@moller.no eller ring vårt sentralbord på tlf 32181666

 

Hvilke smitteverntiltak er det hos Albjerk Bil?

Vi må alle ta et ansvar for å begrense spredning av koronaviruset. Siden deler av vår virksomhet defineres som samfunnskritisk virksomhet holder vi åpent men vi ber om at alle kunder respekterer våre smitteverntiltak som du kan lese mer om her.

 

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å kjøpe ny eller brukt bil, men ikke har anledning til å møte fysisk i butikk?

Grunnet dagens situasjon er det ikke alltid man har anledning til å fysisk besøke våre salgslokaler, og vi ønsker å tilrettelegge for deg der du befinner deg. Derfor kan du nå booke tid til live-shopping med en av våre hyggelige og kunnskapsrike selgere. Les mer om live-shopping her.

 

Må jeg benytte munnbind hos dere?

Det er valgfritt å bruke munnbind våre butikker på nåværende tidspunkt.

 

Har dere nøkkel-drop hos Albjerk Bil Drammen?

Ja, vi har nøkkeldrop for å forenkle inn-/utlevering av biler. Nøkkeldroppet er på sør-øst hjørnet av Audi-bygget i Drammen, markert med sort pil. Husk at nøkkel må merkes med registreringsnummer. Utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant.

 

Har dere nøkkel-drop hos Albjerk Bil Lier?

Ja, vi har nøkkeldrop for å forenkle inn/utlevering av biler. Nøkkeldroppet er på østre hjørnet av Volkswagenbygget i Lier, ved inngangen til avdeling Nyttekjøretøy markert med sort pil. Husk at nøkkel må merkes med registreringsnummer. Utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant.

Har dere nøkkel-drop hos Albjerk Bil Ringerike?

Ja, vi har nøkkeldrop for å forenkle inn-/utlevering av biler.

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.