Ofte stilte spørsmål

Her vil du finne en oversikt over ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Ofte stilte spørsmål om covid-19 hos Albjerk Bil Drammen og Albjerk Bil Lier

Holder dere åpent som vanlig?

Vi holder åpent som vanlig, men har strengere smitteverntiltak for at det skal være trygt for både kunder og ansatte. Blant annet er det påbudt med munnbind i våre lokaler, og vi ber om at alle kunder har lav terskel for å avlyse eller utsette sin verkstedtime ved mistanke om sykdom eller hvis man er i karantene.

 

Er det selgere tilstede i salgsavdelingene?

Ja, vi holder åpent som vanlig og har alle våre selgere på plass for å hjelpe til. Vi ber om at alle kunder respekterer våre smitteverntiltak som du kan lese mer om her.

 

Er verkstedet åpent?

Ja, vi holder åpent som vanlig og har alle våre kundemottakere og mekanikere på plass for å hjelpe til. Vi ber om at alle kunder respekterer våre smitteverntiltak som du kan lese mer om her, samt bruker nøkkel-drop ved innlevering/utlevering hvis mulig.

 

Må jeg benytte munnbind hos dere?

Ja, munnbind skal brukes i våre butikker

 

Har dere nøkkel-drop hos Albjerk Bil Drammen?

Ja, vi har nøkkeldrop for å forenkle inn/utlevering av biler. Nøkkeldroppet er på sør-øst hjørnet av Audi-bygget i Drammen, markert med sort pil. Husk at inn/utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant og nøkkel må merkes med registreringsnummer.

 

Har dere nøkkel-drop hos Albjerk Bil Lier?

Ja, vi har nøkkeldrop for å forenkle inn/utlevering av biler. Nøkkeldroppet er på østre hjørnet av Volkswagenbygget i Lier, ved inngangen til avdeling Nyttekjøretøy markert med sort pil. Husk at inn/utlevering i nøkkelboks må avtales i forkant og nøkkel må merkes med registreringsnummer.

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.