e-Crafter Tribus persontransport med 2 rullestolplasser

Visste du at e-Crafter også kan leveres som handikaptilpasset personbil? Bilen kan leveres med 9 seter og/eller plass til to rullestolbrukere.

Unike egenskaper som skiller den fra andre på markedet

e-Crafter Tribus har noen unike egenskaper som skiller den fra andre på markedet:

  • Eneste elektriskebil i denne størrelse som kan kjøres på personbil sertifikat og med 2 rullestolplasser.
  • Stol løsning som gjør at stoler ikke tas ut av kjøretøyet under transport av rullestoler.
  • Integrerte rullestolbelter og sikring i gulvet, hvilket betyr mindre oppbevaring av løse deler rundt i bussen. Det vil også bidra til tryggere og raskere sikring av passasjerer.

 

1/

Tilpasset rullestolbrukere

Bilen inkluderer Tribus sin gulvløsning som kalles TriflexAIR. Dette gulvet har integrerte rullestolbelter og sikring. Det vil bli plassert stoler på høyre og venstre side som slås inn til siden når rullestoler skal transporteres og stolene er derfor ikke nødvendige å ta ut.

Bilen er den optimale bydistribusjonsbilen, og egner seg best der bytransport med klart definerte kjøreruter utgjør størsteparten av arbeidsdagen. Persontransport er derfor et ypperlig bruksområde for denne modellen, som for eksempel handikaptransport, taxi, skolekjøring, aktivitestilbud for seniorer og syketransport.

Rekkevidde og batteri

Rekkevidden på e-Crafter på inntil 159km ved bykjøring og opptil 115km ved blandet kjøring (WLTP). Bilen er derfor godt egnet til bykjøring.

Batteripakke til e‑Crafter er  lithium-Ion-HV-celler (37 Ah) med 36 kWh. Plassert nedsenket i vareromsgulvet mot skillevegg slik at de 1.861 høydemillimeterne i varerommet kan utnyttes fullt ut til last og gir en godt balansert el varebil med lavt tyngdepunkt.

Ønsker du en e-Crafter Tribus eller har du spørsmål om bilen?

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.