Hamax Auto blir Albjerk Bil Ringerike

Det er med stor glede vi endelig kan fortelle at Hamax Auto har blitt en del av Albjerk Bil, under navnet Albjerk Bil Ringerike.

Velkommen til vår nye avdeling på Hønefoss

Det er med stor glede vi endelig kan fortelle at Hamax Auto har blitt en del av Albjerk Bil, under navnet Albjerk Bil Ringerike.

Dette viser at vi aktivt bidrar til konsolideringen som skjer i bransjen, og befester vår posisjon i vår region. Sammenslåingen vil tilføre alle våre avdelinger nyttig kompetanse og samdriftsfordeler. Vi blir nå Norges tredje største forhandlergruppering på våre merker som sammen utgjør merkeforhandlere av Audi, Skoda og Volkswagen, med servicekontrakt på Seat

Selv om Hamax Auto nå får nytt navn, forblir den daglige driften i Hønefoss slik den er i dag, og vi skal fortsette å ivareta virksomheten, våre dyktige medarbeidere og kundene på en god måte. Valget om å gå sammen bygger på at vi deler den samme gode kulturen, og at vi er like opptatt av å skape den beste kundeopplevelsen for deg som benytter våre tjenester. Det er fortsatt de samme dyktige menneskene og den gode servicen du møter når du kommer inn døren hos oss.

Vi gleder oss til å ta deg imot, og ønsker deg varmt velkommen til Albjerk Bil Ringerike!

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.