Volkswagen Touareg

Flaggskipet Touareg. Plug-in hybrid

Volkswagen Touareg SUV har en lett gjenkjennelig design med rene linjer. Ekstrautstyr som elektromekanisk krengningsstabilisering, IQ. LIGHT – LED-Matrix-hovedlykter og Innovision Cockpit tar interiør, komfort og kjøreopplevelse til et helt nytt nivå. Nå får du den som ladbar hybrid med inntil 47 km elektrisk rekkevidde.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Gå dine egne veier

Volkswagen Touareg er en elegant og dynamisk SUV. Den har en dominerende front med langstrakt panser, stramme sidelinjer og markante LED-baklykter.

Høydepunkter

Touareg har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Ladbar hybrid med inntil 47 km elektrisk rekkevidde.
  • Innovision Cockpit: Betjen de digitale funksjonene uten knapper
  • Luftfjæring: Alltid på riktig nivå
  • IQ.LIGHT – matrix LED-frontlykter: Lys opp veien uten å blende andre trafikanter
1/

I Volkswagen Touareg er alle trygge. Det proaktive passasjerbeskyttelsessystemet (ekstrautstyr) beskytter personene i bilen fra alle sider. Registrerer systemet at det er fare for kollisjon, utløser det automatisk beskyttelsestiltak, for eksempel strammer sikkerhetsbeltene, retter opp seteryggene og lukker vinduene og panoramasoltaket.

Volkswagen

Ladbar hybrid: Dobbel drivlinje. Lavere forbruk

Med Touareg eHybrid kan du tilbakelegge en gjennomsnittlig jobbpendlerreise på inntil 47 km med null utslipp og kjøre i hastigheter på opptil 140 km/t i elektrisk modus. Touareg har et effektiv regeneringssystem som gjør at batteriet også lades under kjøring når bremsene er aktivert. V6 motoren på 381 hk (280 kW) og 600 Nm kuttes automatisk ved oppbremsing eller kjøring i nedoverbakker. Så sant batteriet har tilstrekkelig ladenivå, starter Touareg eHybrid alltid i det helelektriske «E-MODE». Litium-ion-batteriet har en netto kapasitet på 14,1 kWt.

Betjening uten knapper

Du kan velge å utstyre din Volkswagen Touareg med en stor skjerm og betjene funksjoner digitalt med berørings-, bevegelses- og stemmestyring. Innovision Cockpit har en krystallklar skjerm, gir god oversikt og gjør betjeningen enkel.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Lyst til å prøvekjøre Touareg?
Leasing eller finansiering?

Kontakt salg

Lasse Hagen
Selger Volkswagen

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.