Volkswagen Touareg

Flaggskipet. Touareg

Volkswagen Touareg SUV har en lett gjenkjennelig design med rene linjer. Ekstrautstyr som elektromekanisk krengningsstabilisering, IQ. LIGHT – LED-Matrix-hovedlykter og Innovision Cockpit tar interiør, komfort og kjøreopplevelse til et helt nytt nivå.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Gå dine egne veier

   Volkswagen Touareg er en elegant og dynamisk SUV. Den har en dominerende front med langstrakt panser, stramme sidelinjer og markante LED-baklykter.

   Høydepunkter

   Touareg har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

   • Innovision Cockpit: Betjen de digitale funksjonene uten knapper
   • Luftfjæring: Alltid på riktig nivå
   • IQ.LIGHT – matrix LED-frontlykter: Lys opp veien uten å blende andre trafikanter
   1/

   I Volkswagen Touareg er alle trygge. Det proaktive passasjerbeskyttelsessystemet (ekstrautstyr) beskytter personene i bilen fra alle sider. Registrerer systemet at det er fare for kollisjon, utløser det automatisk beskyttelsestiltak, for eksempel strammer sikkerhetsbeltene, retter opp seteryggene og lukker vinduene og panoramasoltaket.

   Volkswagen

   Redusert krengning

   Den elektromekaniske aktive krengningsstabiliseringen (ekstrautstyr) reduserer krengning og tendens til understyring ved sportslig kjøring i svinger. Det gir forbløffende gode dynamiske kjøreegenskaper.

   • Firehjulsstyring
   • Luftfjæring
   • Offroad-pakke

   Betjening uten knapper

   Du kan velge å utstyre din Volkswagen Touareg med en stor buet skjerm og betjene funksjoner digitalt med berørings-, bevegelses- og stemmestyring. Innovision Cockpit har en krystallklar skjerm, gir god oversikt og gjør betjeningen enkel.

   Se nærmere på Volkswagen Touareg

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   SUV, Familiebil
   Icon
   Hjuldrift
   4x4
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin, Diesel

   Tilbud og finansiering

   Lyst til å prøvekjøre Touareg?
   Leasing eller finansiering?

   Artikler

   Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

   Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

   ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.