Volkswagen Touareg

Flaggskipet. Touareg

Volkswagen Touareg SUV har en lett gjenkjennelig design med rene linjer. Ekstrautstyr som elektromekanisk krengningsstabilisering, IQ. LIGHT – LED-Matrix-hovedlykter og Innovision Cockpit tar interiør, komfort og kjøreopplevelse til et helt nytt nivå.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Gå dine egne veier

Volkswagen Touareg er en elegant og dynamisk SUV. Den har en dominerende front med langstrakt panser, stramme sidelinjer og markante LED-baklykter.

Høydepunkter

Touareg har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Innovision Cockpit: Betjen de digitale funksjonene uten knapper
  • Luftfjæring: Alltid på riktig nivå
  • IQ.LIGHT – matrix LED-frontlykter: Lys opp veien uten å blende andre trafikanter
1/

I Volkswagen Touareg er alle trygge. Det proaktive passasjerbeskyttelsessystemet (ekstrautstyr) beskytter personene i bilen fra alle sider. Registrerer systemet at det er fare for kollisjon, utløser det automatisk beskyttelsestiltak, for eksempel strammer sikkerhetsbeltene, retter opp seteryggene og lukker vinduene og panoramasoltaket.

Volkswagen

Redusert krengning

Den elektromekaniske aktive krengningsstabiliseringen (ekstrautstyr) reduserer krengning og tendens til understyring ved sportslig kjøring i svinger. Det gir forbløffende gode dynamiske kjøreegenskaper.

  • Firehjulsstyring
  • Luftfjæring
  • Offroad-pakke

Betjening uten knapper

Du kan velge å utstyre din Volkswagen Touareg med en stor buet skjerm og betjene funksjoner digitalt med berørings-, bevegelses- og stemmestyring. Innovision Cockpit har en krystallklar skjerm, gir god oversikt og gjør betjeningen enkel.

Se nærmere på Volkswagen Touareg

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Lyst til å prøvekjøre Touareg?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]