En tøff SUV og en praktisk familiebil

Den markante designen til Tiguan viser hva den er i stand til. Ved valg av Off-roadpakken som ekstrautstyr, får du designelementer og funksjoner som understreker dette. Volkswagen Tiguan har både et stort bagasjerom og et praktisk setesystem. Med det fleksible bagasjerommet, som kan varieres fra 615 liter (baksetet i fremre posisjon) opptil 1655 liter, har Tiguan et av de største bagasjerommene i klassen. Tiguan er en fullverdig familiebil, med en romslig kupé med god plass til barneseter og muligheter for å skyve seteryggene frem og tilbake. Med klappbord i ryggen på bilens forseter vil barna bli fornøyde, både med benplassen og lekefascilitetene. Tiguan er både en god familiebil, og en praktisk SUV med stor bagasjeplass slik at du kan frakte last. For å gjøre kjøreturen så behagelig som mulig har Tiguan fleksible løsninger som gjør at alle seteryggene, med unntak av ryggen på førersetet, kan slåes ned. I tillegg kan det assymetrisk delte baksetet skyves forover og bakover for å regulere bagasjeromsplassen. Du og din familie kan føle dere trygge i Tiguan.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Gir et overbevisende førsteinntrykk

Tiguan gjør inntrykk, og ikke bare ved første møte. Designet i Tiguan appellerer både til fornuft og følelser. Uansett hvor bilen befinner seg, sørger de markante proporsjonene for et kraftfullt uttrykk. Tydelige konturer og skarpe linjer gir Tiguan en markant design som lover mye og som innfrir. Det nye designspråket videreføres i kupeen, og alt er lagt til rette for et formidabelt førsteinntrykk.

Høydepunkter

Tiguan har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Design: En SUV som gjør inntrykk
  • Bagasjerom: 615 liter bagasjerom
  • Tilhenger: Opptil 2,5 tonn tilhengerlast
1/

Tiguan er både en god familiebil, og en praktisk SUV med stor bagasjeplass slik at du kan frakte alt du måtte trenge.

Volkswagen

Fire kameraer viser deg hva som skjer rundt bilen

Med ekstrautstyret, Area View områdevisning, har du full oversikt over alt som skjer innenfor synsfeltet til de fire kameraene. Kameraene overfører bilder til infotainmentskjermen i bilen slik at du kan se nedover gaten selv om sikten fra førersetet er dårlig. Du kan styre nøyaktig mot draget på en tilhenger eller rundt hindringer. Area View er svært praktisk hvis det er trangt om plassen, ettersom du har oversikt over hva som skjer på alle sider av bilen.

  • Park Assist
  • Tilhengerassistent
  • Lane Assist

Alltid perfekt lyd

DYNAUDIO Excite lydsystem er spesialkonstruert for å gi god akustikk i bilen din. Resultatet er lyd som overgår forventningene til selv den mest kresne lytter.

Dynaudio, leveres som ekstrautstyr til Businessline og Highline.

Se nærmere på Volkswagen Tiguan

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Ønsker du et tilbud på Tiguan?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.