Den nye Tiguan

Den nye Volkswagen Tiguan byr på mer kraft, høyere komfort og flere nettbaserte funksjoner. Intelligent teknologi gir bilen unike egenskaper, og som dynamisk SUV går den nye veier. Med et bagasjeromsvolum på 615 liter (1655 seterygg nede) får du plass til alt du måtte trenge på tur i denne fullverdige familiebilen.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Ladbar hybrid

Den nye Tiguan kan bestilles fra januar 2021 som ladbar hybrid med 180 kW/ 245 hk og inntil 50 km elektrisk rekkevidde (ikke testet enda). Tiguan eHybrid er en del av Volkswagens elektrifiseringsstrategi. Tiguan eHybrid starter alltid i full elektrisk modus, E-MODE, så lenge batteriet er tilstrekkelig ladet. Dette vil være tilstrekkelig for svært mange ut fra gjennomsnittlig daglig kjørelengde. Systemet gjør det også mulig å spare elektrisk kraft til senere, for eksempel til kjøring gjennom bysoner med utslippskrav.

Tiguan eHybrid kan kjøres elektrisk i hastigheter opptil 130 km/t. I hybridmodus får den elektriske motoren hjelp av en effektiv TSI-bensinmotor. Disse to motorene sammen leverer imponerende ytelser, og den elektriske motoren gir et ekstra «boost» i GTE-modus. Ved et enkelt trykk på GTE-knappen, aktiveres begge systemene og maks systemeffekt.

1/

Eksepsjonelt eksteriør og innovativt interiør

Den nye Tiguan er en stilig SUV, noe den progressive designen er et godt eksempel på. Bilen har kraftfulle proporsjoner, en dynamisk front, presise linjer, brede skuldre og en markant silhuett.

Bilen en romslig kupé med nyskapende løsninger. Førerplassen har intuitive betjeningselementer som gjør det enkelt å konsentrere seg om kjøringen, blant annet multifunksjonsratt i skinn. Digital Cockpit med 10,25-tommers TFT-fargeskjerm inngår i standardutstyret til Tiguan Elegance og Tiguan R-Line. Fra og med utstyrsversjonen Life kan du og forsetepassasjeren ta plass i svært behagelige komfortseter. Også den innvendige LED-belysningen foran og bak samt ambientebelysningen* bidrar til den innbydende atmosfæren.

Progressiv med intelligent lys

Tiguan stråler fra topp til tå, ikke minst takket være LED-baklyktene og IQ.LIGHT LED Matrix-hovedlyktene (ekstrautstyr). På Tiguan Elegance og Tiguan R-Line inkluderer hovedlyktene adaptive lys og leveres sammen med nye baklykter og dynamisk fjernlysregulering. Avhengig av kjøresituasjonen slås LED-modulene på og av enkeltvis for å regulere lysfordelingen. Dette gjør kjøreturen mindre stressende både for deg og for alle som kjører foran deg eller kommer imot. En annen iøynefallende detalj er det integrerte dynamiske blinklyset som angir retningen med en flytende lysbevegelse.

Travel assist - En ny leder

Den nye Tiguan har teknologi som reduserer stressnivået under kjøring. For eksempel kjøreassistenten Travel Assist (ekstrautstyr). Den aktiveres med et tastetrykk og sørger for høy kjørekomfort1 i kjedelige og monotone kjøresituasjoner.

  • På motorveier og gode landeveier kan Travel Assist holde bilen i kjørefeltet, passe på at fartsgrensen ikke overskrides og holde sikker avstand til kjøretøyet foran.
  • Tiguan er utstyrt med DSG, direktekoblingsgirkasse, som standard, som gjør kjøring i tett trafikk og kø stressfritt.

1Innenfor systemets begrensninger. Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Ønsker du et tilbud på Tiguan?
Leasing eller finansiering?

Kontakt salg

Artikler

Volkswagens flerbruksbil ID. Buzz er kåret til årets bil av flere av Norges mest erfarne bileksperter. Den siste måneden har Volkswagen vunnet en rekke priser for sine modeller!

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.