Volkswagen Tiguan Allspace

Klar for nye eventur. Tiguan Allspace

I familiebilen Tiguan Allspace vil du føle deg hjemme med hele familien. Volkswagen Tiguan Allspace er en kraftig og meget stor SUV med 4MOTION firehjulstrekk som standard, god bagasjeplass og svært mye plass i baksetet, samt en fleksibel tredje seterad. Denne SUV-en er hele 4,7 meter lang, og har mange flerbruksmuligheter. SUV-en plasserer seg mellom kompakte Tiguan og luksuriøse Touareg.Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5 seter og tredje seterad nedfelt. Det maksimale lastevolumet med andre og tredje seterad nedfelt er på hele 1775 liter. Med enten 5 eller 7 seter og god bagasjeplass dekker familiebilen mange behov, og tilbyr bedre plass enn sin lillebror, Tiguan, når familien skal på tur.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Tiguan Allspace har et iøynefallende design

Tiguan Allspace er en allsidig og stilfull SUV av høy kvalitet, noe som tydelig gjenspeiles i enestående og førsteklasses design med markante lykter. Tiguan Allspace har et karakteristisk og kraftfullt uttrykk, mange fleksible løsninger og en innovativ LED-teknologi.

Høydepunkter

Tiguan Allspace har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Velg mellom 5 eller 7-seter
  • Stort bagasjerom på inntil 700 liter
  • Åpne bagasjerommet elegant med foten
1/

Hele 4,7 meter lang, og stappfull med mange flerbruksmuligheter!

Volkswagen

Dynamisk fjernlysregulering lyser opp i mørket

Fjernlysene gir deg bedre sikt når du kjører i mørket. I lengden kan det likevel være irriterende å slå dem på og av hele tiden. Derfor overtar den dynamiske fjernlysreguleringen denne oppgaven og dimmer lysene når det er nødvendig. Dynamic Light Assist er standardutstyr.

  • Area View
  • Kjørefeltassistent
  • Parkeringsassistent

5 og 7-seter familiebil

5 og 7-seter levers som standard på Tiguan Allspace. SUV-en er 215 mm lengre enn Tiguan og akselavstanden er økt med 109 mm. Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5-seter og tredje seterad nedfelt. Tredje seterad passer for passasjerer som er lavere enn 1,50 meter. Det maksimale lastevolumet med andre og tredje seterad nedfelt er på hele 1775 liter. Med enten 5 eller 7-seter og god bagasjeplass dekker familiebilen mange behov, og tilbyr bedre plass enn sin lillebror, SUV-en Tiguan, når familien skal på tur.

Se nærmere på Volkswagen Tiguan Allspace

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Ønsker du et tilbud på Tiguan Allspace?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.