Volkswagen ID.5

Nye ID.5 SUV-coupé

Nye ID.5 er den første helelektriske SUV-coupé-modellen fra Volkswagen på MEB-plattformen. Nye ID.5 byr på mange innovasjoner, stor plass og blir stadig bedre gjennom hele livsløpet med «Over-the-Air»-oppdateringer. ID.5 har det største batteriet i ID.-familien på 77 kWt (netto) og har lang elektrisk rekkevidde på inntil 520 km. På en hurtigladestasjon lades batteriet raskt.

Høydepunkter

  • Forhåndssalget starter I løpet av november
  • Bakhjulstrekk. Finnes også som firehjulstrekk, under navnet ID.5 GTX
  • Hurtiglading inntil 135kW*
  • Rekkevidde inntil 520⁠km
  • Bagasjeromsvolum 549liter

God rekkevidde

Nye ID.5 har en batterikapasitet på 77 kWt (netto) og gode aerodynamiske egenskaper bidrar til lang elektrisk rekkevidde på inntil 520 km per lading.

I hverdagen lader du effektiv hjemme med en ladeeffekt på inntil 11kW (AC) fra en ladeboks. På lengre turer i helgene kan du hurtiglade med økt ladehastighet på inntil 135 kW (DC) og få inntil 290 km på ca. 30 minutter på en av de mange offentlige hurtigladestasjonene langs hovedveiene.

Eksteriør: Sportslige og eksklusive detaljer

Den nye ID.5 har et elegant design med sort tak og sølvfargede designelementer. Den kan leveres med 21-tommers Narvik lettmetallfelger som ekstrautstyr. Hekkspoileren fremhever den sportslige coupé-profilen og viser at du kjører en elegant og progressiv SUV-coupé.

Utvendige mål ID.5 SUV-coupé

Lengde, mm: 4599
Bredde, mm: 1852
Høyde, mm:  1613

Interiør: Plass for nye opplevelser

Kupéen i den nye ID.5 byr på rikelig med plass og høy komfort. Selv med coupé-profilens skrånede taklinje har ID.5 god takhøyde i baksetet med behagelig plass til 3 personer. I tillegg byr kupéen til ID.5 på moderne design og avansert teknologi med intuitiv touch-betjening for høy komfort på korte og lengre kjøreturer. Bagasjerommet er også svært romslig med et bagasjeromsvolum på hele 549 liter.

Med forbehold om endringer og avvik. Foreløpig verdi inntil bekreftede WLTP data foreligger.Illustrasjonsfoto kan avvike avhengig av programvareversjon. Avbildet modell kan avvike fra modellutvalg i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Fargen Florence brown på dashboard og i dører tilbys ikke i Norge.

Alle verdier oppgitt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer, for eksempel batteritemperatur og/eller antall brukere i en ladestruktur kan begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt og starte en gradvis reduksjon. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig over 80% SOC (batteriets ladenivå).

CO2 -utslipp unngås og reduseres til det minimale. Underleverandører forplikter seg til å unngå eller redusere utslipp til det minimale. CO2-utslipp som ikke kan unngås, kompenseres gjennom sertifiserte klimavernprosjekter.

Ønsker du å vite mer om bilen?