ID.7 GTX stasjonsvogn

ID.7 GTX stasjonsvogn - Åpen for bestilling!

Pris fra kr 579.400,-

Volkswagens elektriske stasjonsvogn med firehjulstrekk, lang rekkevidde, god plass og rask lading er nå åpen for bestilling hos oss!

ID.7 GTX stasjonsvogn med to elektriske motorer har lang rekkevidde på inntil 581 km, rask ladehastighet, 340kh, 605 liter bagasjerom, 1200kg tilhengervekt og 4MOTION firehjulstrekk. ID.7 GTX stasjonsvogn er den mest kraftfulle stasjonsvognen Volkswagen noensinne har produsert, og den første stasjonsvogn-utgaven av en GTX-modell.

Ta kontakt for bestilling

Sommerkampanje: Velutstyrt ID.7 GTX Exclusive stasjonsvogn

ID.7 GTX Exclusive stasjonsvogn fra kun 599.900,-*
Velg mellom 2,99% rente eller vinterhjul og serviceavtale*
Lease eller lån helt uten krav til startleie eller egenkapital.

Ekstrautstyr inkludert i ID.7 GTX Exclusive stasjonsvogn

  • Metallic lakk
  • Komfortpakke med 3-soners klimaanlegg, oppvarmet ratt/rute og batteriforvarming
  • Eksteriørpakke+ med DCC adaptiv understell, easy open sensorstyrt el. bakluke og støyisolerende sideruter foran
  • Assistentpakke med Travel Assist og 360 graders områdekamera
  • Interiørpakke+ med elektriske forseter med massasje og klimatisering. dørpaneler i kunstskinn, Harman Kardon Lydanlegg 700W med 12 høyttalere inkl. subwoofer og sidekollisjonsputer bak og setevarme i ytre seter

Toppmoderne interiør

Interiøret i stasjonsvognen er romslig og elegant, med høykvalitets materialer og avansert teknologi. Digital cockpit, stemmestyring og et brukervennlig infotainmentsystem sørger for at både fører og passasjerer har alt de trenger for en behagelig reise.

Sporty detaljer ut- og innvendig gjør at ID.7 GTX stasjonsvogn skiller seg ut fra andre ID.7-varianter. Bilen er godt utstyrt og 20″-felger er standard.

Familiebil med lang rekkevidde

Med over 580 kilometer rekkevidde blir det langt mellom ladestoppene når du kjører nye ID.7 GTX.

Takket være forvarming av batteriet og hurtiglading opptil 200 kW lades ID.7 GTX stasjonsvogn fra 10 til 80 prosent på 28 minutter. Dette betyr at en kort pause på en ladestasjon kan gi deg nok strøm til mange mil videre på veien.

For hjemmelading kan du enkelt bruke en standard veggboks med inntil 11 kW som gir deg full lading over natten.

En perfekt familiebil

Volkswagen ID.7 GTX stasjonsvogn er skreddersydd for familier. Med god plass til fem passasjerer og et stort bagasjerom, er dette en bil som kan håndtere alt fra ukentlige handleturer til familieferier. Bagasjerommet er på 545 liter, og trenger du mer kan du tilte bakseteryggen fremover og dermed øker volumet til hele 605 liter. Med baksetene helt nedslått øker volumet til 1714 liter.

Tilhengerfeste er elektrisk utfellbart og du kan dra inntil 1200 kg.

Sikkerheten er en av de største prioritetene i ID.7 GTX stasjonsvogn. Bilen er utstyrt med de nyeste sikkerhetsteknologiene, inkludert adaptiv cruisekontroll, filskifteassistent og nødbremsesystem. Disse funksjonene bidrar til å redusere risikoen for ulykker og gir en ekstra trygghet når man kjører med familien om bord.

Gjelder til 31.08.2024 | Forbehold om trykkfeil og endring | Avbildet modell kan avvike.

*Ved finansiering 2,99% kampanjerente er ikke vinterhjul og serviceavtale inkludert i prisen. Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 033. Totalt kr 172 494. Forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99% som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 9,50%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Serviceavtalen gjelder 2 år/ubegrenset kilometer.

Pris gjelder bil levert Oslo, frakt kan tilkomme.

Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.