ID.7 GTX stasjonsvogn

ID.7 GTX stasjonsvogn: Romslig familiebil med 4MOTION firehjulstrekk

ID.7 GTX stasjonsvogn med to elektriske motorer kombinerer lang rekkevidde, rask ladehastighet, høy effekt og 4MOTION firehjulstrekk. Den baner vei for en ny type mobilitet med størrelsen og romsligheten til en stor stasjonsvogn, kombinert med effekten og bærekraften fra et fullelektrisk kjøretøy. ID.7 GTX stasjonsvogn er den mest kraftfulle stasjonsvognen Volkswagen noensinne har produsert, og den første stasjonsvogn-utgaven av en GTX-modell.

 

Salgsstart av ID.7 GTX stasjonsvogn planlegges til sommeren 2024. Pris blir klar i forbindelse med salgsstart.

Ta kontakt for å sette deg på interesselisten allerede nå!

Høydepunkter

Ytelse

ID.7 GTX stasjonsvogn er en kraftfull familiebil med to elektriske motorer på 340 hk (250 kW), dreiemoment på 545 newtonmeter og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 5,51 sekunder. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 180 km/t.

 

4MOTION firehjulstrekk

Godt grep hele året: ID.7 GTX stasjonsvogn med 4MOTION firehjulstrekk takler de fleste typer underlag og sørger for at du kommer frem dit du skal hele året. Motoren overvåker, analyserer og fordeler drivkreftene på alle fire hjul etter behov, slik at firehjulsdriften utnyttes optimalt i hver enkelt kjøresituasjon. Firehjulsdriften kan tilpasses ved å velge ulike kjøreprofiler:

Eco – maksimal energiutnyttelse
Firehjulsdriften kobles inn ved behov. Bilen bruker hovedsakelig bakhjulsdriften med begrenset dreiemoment.

Comfort – maksimal komfort
Firehjulsdriften kobles inn ved behov. Det brukes hovedsaklig bakhulsdrift.

Sport – maksimal ytelse
Når drivmomentet hovedsakelig overføres til bakakselen, får du svært rask respons og høy dynamikk.

Traction – maksimalt veigrep
Permanent firehjulsdrift ved igangkjøring. Firehjulsdriften kobles bare inn ved behov under kjøring. Drivmomentet fordeles jevnt, slik at veigrepet blir optimalt på glatt og løst underlag.

 

Bagasjerom

I ID.7 GTX stasjonsvogn får du plass til alt du trenger å ha med deg på tur. ID.7 stasjonsvogn byr på rause 545 liter bagasjeplass, selv med fem passasjer i bilen (målt med last opp til kanten på baksetet). Bakseteryggen på baksetene kan om ønskelig justeres til «cargo-posisjon», og bagasjeplassen økes dermed til 605 liter. Med nedslåtte bakseter øker volumet til 1 714 liter. Plassforholdene er uforandret i GTX-modellen sammenlignet med ID.7 stasjonsvogn med bakhjulstrekk.

Innovativ teknologi forenkler en travel hverdag på farten. Bakluken med Easy Open/Close sensorstyrt åpning gjør at du kan åpne og lukke den elektriske bakluken med en liten fotbevegelse under hekken.

 

Tilhengerfeste og taklast

Har du behov for å frakte mye utstyr? ID.7 GTX stasjonsvogn med to elektriske motorer og firehjulstrekk kan leveres med elektrisk utfellbart tilhengerfeste for last med totalvekt på 1 200kg. Når tilhengerfestet ikke er i bruk, kan du med noen enkle håndgrep vippe det inn under støtfangeren der det ikke er synlig.

ID.7 GTX stasjonsvogn er godkjent for frakt av last på taket med en totalvekt på 75 kg, og gir deg muligheten for å frakte skiboks, sykler eller andre gjenstander på taket.

 

Eksteriør

ID.7 GTX stasjonsvogn i den iøynefallende metallic-fargen «Kings Red Exclusive» har en særegen design fra alle vinkler. Den dynamiske fronten med luftinntak foran i sort høyglans i HoneyComb mønster med LED-signaturlys, pyntelist over sidevinduer og dekor på C-søyle i kontrastfarge blank sort og den sportslige diffusoren bak gir et imponerende blikkfang. Esklusive 20″ lettmetallfelger «Skagen»-felger i sort blank, samt belyste Volkswagen-logoer foran og bak, understreker det sportslige designet.

 

Interiør

ID.7 GTX stasjonsvogn byr på god plass til fem personer, praktiske løsninger og mange sportslige elementer. Du møtes av en eksklusiv GTX-signatur på innstegslisten foran og på rattdekoren når du åpner døren. Oppvarmet 3-ekers multifunksjonsratt i skinn med touch kontroll, røde detaljer og GTX-logo inviterer til sportslige kjøreopplevelser. Oppvarmede seter foran og isofix barneseteinnfesting for to barneseter bak, og i passasjersete foran (i-Size kompatible) leveres som standard. Taktrekk, tekstilstoffer, tepper og gulvmatter er laget av opptil 100% resirkulerte materialer.

Med de nye ergoActive Premium-setene med massasjefunksjon og dynamisk klimaregulering i ID.7 GTX stasjonsvogn, blir kjøreturene ekstra behagelige. Setene er utviklet i samarbeid med ortopeder og ryggspesialister. Velg blant flere massasjefunksjoner med blant annet sidemassasje og bekkenaktivering. Funksjonene øker blodgjennomstrømmingen, løser opp stramme muskler og gjør lange kjøreturer til en avslappende opplevelse. Massasjeeffekten skapes ved at trykket i luftputene som er integrert i seteryggen og seteputen, økes og reduseres.

*Forbehold om trykkfeil og endring.