ID.3 GTX: Elektriske GTI-ytelser

Volkswagen ID.3 GTX er Volkswagens første helelektriske alternativ til legendariske Golf GTI. Den får bakhjulstrekk i likhet med dagens ID.3-modeller, effekt på 286 hk, høyere dreiemoment på hele 545 Newtonmeter og en estimert rekkeviddde på inntil 600 km. Bilens eksteriør og interiør har et sportslig preg med særegne GTX-detaljer som skiller bilen fra de øvrige modellene av ID.3.

 

Salgsstart planlegges til sommeren 2024. Pris blir klar i forbindelse med salgsstart.

Høydepunkter

Ytelse

ID.3 GTX er utstyrt med siste generasjons elektriske drivsystem og byr på svært sportslige kjøreopplevelser. Den sportslige kompaktbilen med bakhjulstrekk har en motor på 286 hk og akselererer fra 0 til 100 km/t på 6,01 sekunder. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 180 km/t.

 

Eksteriør

ID.3 GTX i den iøynefallende metallic-fargen «Kings Red Exclusive» med tak i sort høyglans gir deg den ekstra oppmerksomheten på veien. Den dynamiske fronten med luftinntak foran i sort høyglans i diamant-mønster med LED-signaturlys, pyntelist over sidevinduer i kontrastfarge blank sort og den sportslige diffusoren på hekken bak gir et imponerende blikkfang. ID.3 GTX leveres som standard med esklusive 20-tommers «Skagen» lettmetallfelger, og understreker det sportslige designet.

 

Interiør

Innvendig byr ID.3 GTX på god plass til fem personer, praktiske løsninger og mange sportslige elementer. Interiøret i ID.3 GTX har et sportslig preg med særegne GTX-detaljer som skiller bilen fra de øvrige utstyrsvariantene av ID.3. Røde GTX-sømmer på setene, dashboardet og i dørene foran fortjener ekstra oppmerksomhet. Oppvarmet 3-ekers multifunksjonsratt i skinn med touch kontroll, røde detaljer og GTX-logo inviterer til sportslige kjøreopplevelser.

ID.3 GTX kommer med en 32,8 cm stor infotainment-skjerm (12,9-tommer), som er standardutstyr. Den er intuitiv, rask og enkel å manøvrere.

 

Harman Kardon lydsystem

Utstyr din nye ID.3 GTX med Harman Kardon lydsystem og få unike lydopplevelser i bilen som er spesielt tilpasset ID.3 GTX, uansett hvor du kjører.

*Forbehold om trykkfeil og endring.