Nye ID.7 stasjonsvogn

Den nye Volkswagen ID.7 stasjonsvogn er en av de første store, fullelektriske stasjonsvognene på markedet og den romslige familiebilen kombinerer plass, rekkevidde, høy ladehastighet og komfort på velkjent Volkswagen-vis. Dette gjør ID.7 stasjonsvogn til et perfekt valg for en aktiv familie, og en ypperlig avtager etter Passat her i Norge.

Bilen har åpnet for salg! Kontakt oss for å kjøpe bilen i dag.

Høydepunkter nye ID.7 stasjonsvogn

Lading og rekkevidde
ID.7 stasjonsvogn med bakhjulstrekk er klar for lange kjøreturer med et batteri på 77 kWh (82 kWh brutto), som gir en estimert WLTP-rekkevidde på 600 km. Med denne batteripakken er ladehastigheten inntil 175 kW på en kompatibel hurtigladestasjon. ID.7 Pro stasjonsvogn lades fra 10 til 80% på 28 minutter under optimale forhold.

ID.7 stasjonsvogn er utstyrt med siste generasjons elektriske drivsystem, og vil bli tilgjengelig med ett større batteri på 86 kWh (91 kWh netto) på et senere tidspunkt. Det største batteriet vil ha en DC-ladeeffekt på inntil 200 kW, noe som vil gi ladetid signifikant kortere enn en halvtime fra 10-80%.

ID.7 stasjonsvogn har også mulighet for forvarming av batteriet, noe som kan aktiveres både gjennom navigasjonen og manuelt via en knapp i bilens meny-system. Dette sørger for svært effektiv hurtiglading, spesielt vinterstid. Lang rekkevidde, høy ladefart og mulighet for forvarming av batteriet gjør at forflytningshastigheten fra A-B blir svært effektiv.

 

Bagasjerom
Mer plass til fritid, korte og lengre turer. I ID.7 stasjonsvogn får du plass til alt du trenger å ha med til deg og familien. ID.7 stasjonsvogn byr på rause 545 liter bagasjeplass, selv med fem passasjer i bilen (målt med last opp til kanten på baksetet). Bakseteryggen på baksetene kan om ønskelig justeres, og bagasjeplassen økes dermed til 605 liter. Legges baksetene ned, byr den neste to meter lange lasteplassen på hele 1 714 liter.

 

Tilhengerfeste
Har du behov for å frakte båten til hytta på henger? ID.7 stasjonsvogn med bakhjulstrekk kan leveres med elektrisk utfellbart tilhengerfeste for last med totalvekt på 1 000 kg. Når tilhengerfestet ikke er i bruk, kan du med noen enkle håndgrep vippe det inn under støtfangeren der det ikke er synlig.

 

Eksteriør
Oppdag det sportslige, elegante og funksjonelle designet. ID.7 stasjonsvogn er en av de første store, fullelektriske stasjonsvognene på markedet, og bilen fyller et behov som til nå ikke har blitt dekket.

Luftinntakene foran og det aerodynamiske designet gir en Cd-verdi på lave 0.24, og bidrar til den lange rekkevidden. ID.7 stasjonsvogn er 4,961 mm lang, 1,862 mm bred og 1,536 mm høy, og har lang akselavstand på nesten tre meter (2,971 mm).

 

Interiør og ergoPremium seter
Rettere linjer og et mykere materialvalg er noen av elementene som understreker den eksklusive kvalitetsfølelsen i stasjonsvognen. ID.7 stasjonsvogn kommer med en 38 cm stor infotainment-skjerm (15-tommer), som er standardutstyr. Den er intuitiv, rask og enkel å manøvrere.

I de nye ergoActive Premium-setene med massasjefunksjon og dynamisk klimaregulering som leveres som ekstrautstyr til ID.7 stasjonsvogn, blir kjøreturene ekstra behagelige. Velg blant flere massasjefunksjoner med blant annet sidemassasje og bekkenaktivering. Funksjonene øker blodgjennomstrømmingen, løser opp stramme muskler og gjør lange kjøreturer til en avslappende opplevelse. Massasjeeffekten skapes ved at trykket i luftputene som er integrert i seteryggen og seteputen, økes og reduseres.

 

«Smart Glass» panorama glasstak
Det store panorama glasstaket i ID.7 stasjonsvogn gir en stor romfølelse og gir helt nye perspektiver på kjøreturen. Den store glassflaten styres enkelt med en sveipebevegelse på et funksjonsfelt i taket eller med stemmestyring, og du kan velge om den skal være gjennomsiktig eller ikke. Lysgjennomslippet styres ved hjelp av elektrisk spenning.

1/

Ofte stilte spørsmål

Vi åpner for bestilling i løpet av kort tid. Meld deg på nyhetsbrevet for å bli oppdatert.

Den nye ID.7 stasjonsvogn blir tilgjengelig for prøvekjøring sommeren 2024. Den sportslige og romslige firedørs coupéen ID.7 byr på mange av de samme høydepunktene som ID.7 stasjonsvogn, og kan oppleves hos våre forhandlere allerede nå.

ID.7 stasjonsvogn blir tilgjengelig i konfiguratoren når salget starter. Meld deg på nyhetsbrevet for å bli oppdatert.

ID.7 stasjonsvogn blir på et senere tidspunkt tilgjengelig i en Pro S-utgave, hvor den blir utstyrt med batteri på 86 kWh (91 kWh brutto). Det største batteriet får en hurtigladekapasitet på inntil 200 kW.

Ja, ID.7 stasjonsvogn har mulighet for forvarming av batteriet, noe som kan aktiveres både gjennom navigasjonen og manuelt via en knapp i bilens meny-system. Dette sørger for svært effektiv hurtiglading, spesielt vinterstid.

ID.7 stasjonsvogn blir tilgjengelig i en GTX-utgave med firehjulstrekk på et senere tidspunkt.

ID.7 stasjonsvogn lanseres i første omgang med bakhjulstrekk, i utgaven «Pro». Denne har 286 hestekrefter og et dreiemoment på 545 newtonmeter, og et batteri på 77 kWh (82 kWh brutto). Meld deg på nyhetsbrevet for å bli oppdatert.

*Forbehold om trykkfeil og endring. Avbildet modell kan avvike.